- Konu Sahibi luzumsuzumm
-
İnşallah yoksa sözü bozacam hakliyken haksız duruma dusmek aileme laf geğirmek istemiyorum:) hayır çıkmaz.
İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falanAy tabiiki de yok oyle birsey
Bunu kim soyledi size resmen alay etmisler
Yani asla anlatma cıkmaz cnm ya dur bnm kuzen uzman subayla evli yrn sorcam bnde merak ettim ama sanmıorum cnm erkek unutmuolr gecmişinzden asla bahsetmeyin önüne gelir ilerde hep cıkmıyacak korkma cıkarsa son care bi arkadasm kimlğimi almş gitmiş dersin cıkmaxzzz cıksada öle dee son careKüçük bir otel hatta bir dönem kapandı cikiyormus herkes öyle diyorda nasıl çıkıyor onu bilmiyorum birşey yapsam da içim yanmayacak haksız olcam pinprikli biraz bide hemen uzatır
Yok cnm ya ne yaptınnİnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falanunvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
Yok daha neler :) rahat olun yok oyle birseyİnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falanunvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
Çok tesekkur ederim işte bende bundan korkuyorum Allah korusun yarin evlenince fln kanamaz fln sen o zaman naptiydin der daha kotu olur ben biraz takintiliyimda korkuyorumYani asla anlatma cıkmaz cnm ya dur bnm kuzen uzman subayla evli yrn sorcam bnde merak ettim ama sanmıorum cnm erkek unutmuolr gecmişinzden asla bahsetmeyin önüne gelir ilerde hep cıkmıyacak korkma cıkarsa son care bi arkadasm kimlğimi almş gitmiş dersin cıkmaxzzz cıksada öle dee son care
Interpol geliyormuş .p burda geleceğin derdine dustm lutfenYok daha neler :) rahat olun yok oyle birsey
Fbi da geliyormus de de dusup bayilayim buraya
Ya diyorummiste yok oyle birsey diye be canim hala panik yapiyorsun, ailemde cok ust duzey bir asker var biliyorum da soyluyorumInterpol geliyormuş .p burda geleceğin derdine dustm lutfen
Emin misiniz ayy içime su serptiniz ama işte çoğu kimsede çıkar dedi neyin kafası buAskeriyenin içinde olan biri olarak söylüyorum çıkmaz için rahat olsun..
Güvenlik soruşturması demek senin be ailenin adli sicili, herhangi bir yere üye olup olmadığı vs demektir. Hangi otelde kaldığını kimse araştırmaz.. Güvenlikle alakalı bir durum bile değil..
Canım anlıyorum suanki tedirginliği bn yarın sana dönerim cnm bnm ya üzülme cıkmıyacak inşllh ya cıkmaz cnm otelleri arastrmazlar korkma sakın anlatma allh bile kulunu günahını örterken sen kaldıki bişeyde yapmamışsın anlatma hauatın boyunca unutulmaz esinden cekersin içini feah tutInterpol geliyormuş .p burda geleceğin derdine dustm lutfen
O evrak işinize meram ediyorum ne çıkıyor mesela ben mi gidip alcam o mu alçak o şecere gibi çıkarsa çok çok kotu olurGüvenlik soruşturmasını nişanlınıza evleneceği kızla ilgili bilgi vermek için yapmıyorlar :) askeriye kendisi için yapıyor
Çıkmazda çıktı varsayalım ne olacak nişanlınıza mektupla al evlenmek istediğin kızın çetelesi mi diyecekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?