Güvenlik sorusturmasi

luzumsuzumm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
39
6
6
Adana
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız

Sanmıyorum ... Bu kadar uc noktalara kadar aranmaz ki onların neyine cıkmaz cnm ya otel nerden cıkcak sanmam hangi otelde kaldn ki küçük mü butik mi 5 yıldızlı mı sanmıorum

Küçük bir otel hatta bir dönem kapandı cikiyormus herkes öyle diyor da nasıl çıkıyor onu bilmiyorum birşey yapsam da içim yanmayacak haksız olcam pinprikli biraz bide hemen uzatır

Küçük bir otel hatta bir dönem kapandı cikiyormus herkes öyle diyor da nasıl çıkıyor onu bilmiyorum birşey yapsam da içim yanmayacak haksız olcam pinprikli biraz bide hemen uzatır
Yani asla anlatma cıkmaz cnm ya dur bnm kuzen uzman subayla evli yrn sorcam bnde merak ettim ama sanmıorum cnm erkek unutmuolr gecmişinzden asla bahsetmeyin önüne gelir ilerde hep cıkmıyacak korkma cıkarsa son care bi arkadasm kimlğimi almş gitmiş dersin cıkmaxzzz cıksada öle dee son care

İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falan unvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
Yok daha neler :) rahat olun yok oyle birsey
Fbi da geliyormus de de dusup bayilayim buraya

Çok tesekkur ederim işte bende bundan korkuyorum Allah korusun yarin evlenince fln kanamaz fln sen o zaman naptiydin der daha kotu olur ben biraz takintiliyimda korkuyorum(( inş cikmazz bide yai 4yil geçti arşivde kayıt oluyormuş fln dediler her oteli saklasalar oooo ama devlet bu belli olmazz(

Askeriyenin içinde olan biri olarak söylüyorum çıkmaz için rahat olsun..
Güvenlik soruşturması demek senin ve ailenin adli sicili, herhangi bir yere üye olup olmadığı vs demektir. Hangi otelde kaldığını kimse araştırmaz.. Güvenlikle alakalı bir durum bile değil..

Emin misiniz ayy içime su serptiniz ama işte çoğu kimsede çıkar dedi neyin kafası bu tcye girdimi her şey çikiyormus öyle dedi sozlum ben ona bunu söylemek istemiyorum sonradan çıkar ve öğrenirsek çok kötü olur(

Interpol geliyormuş .p burda geleceğin derdine dustm lutfen
Canım anlıyorum suanki tedirginliği bn yarın sana dönerim cnm bnm ya üzülme cıkmıyacak inşllh ya cıkmaz cnm otelleri arastrmazlar korkma sakın anlatma allh bile kulunu günahını örterken sen kaldıki bişeyde yapmamışsın anlatma hauatın boyunca unutulmaz esinden cekersin içini feah tut

O evrak işinize meram ediyorum ne çıkıyor mesela ben mi gidip alcam o mu alçak o şecere gibi çıkarsa çok çok kotu olur((((

Ablacım sen güvenlik soruşturmasını çok yanlış anlamışsın. Suç işledin mi işlemedin mi, örgüt üyeliğin var mı falan ona bakıyor askeriye, emniyet.
Yoksa özel hayatın gizliliği diye bir kural var yahu. Adamlara ne, senin fi tarihinde gittiğin otelde kaldığın erkek arkadaşından.
Oldu olacak İnterpol'e devredip hakkında Kırmızı Bülten çıkarsınlar.
Sabıka kaydına, suç geçmişine falan bakacaklar. Ne işleri olur otelle sepetle.

Ayrıca eğer şu durumda çıktı diyelim o ileride eveleneceğin adam olacak ona ark kimliğimle otelde kaldı demen doğru olacak mı ? Gerçeği sen biliyorsun Allah biliyor.. Eşini böyle kandırmak hoş değil benden sana tavsiye oldu da çıktı al karşına açık açık konuş.. Yalan söyleyip bir ömür boyu vcdan azabı çekmekten iyidir.. Bir de zaten siz başkası kimliğmle giriş yapmış dediğinizde koskoca asker adam inanacak mı buna
Güvenlik soruşturmasında Tc ile girsende otel asla çıkmaz için rahat olsun
Yüz kızartıcı bir suç olarak kayda geçmesi lazım.. Otelin kaydı değil jandarma, emniyetin kaydına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…