Güvenlik görevlisi yakışıklı olunca....

Oooy :D :D :D :D güvenlik sağlamayı vazife edinenlerin yeri ayrı bilirsiniz konumdan :D maşallah ya vallahi maşallah :D sevgilisi ne güzeldir bu sekürüüünün :D :D

..

Bence yakışıklı değil hiç:):44:

Güvenlik görevlisi yakışıklı olunca....
Adı Guilherme Leão. 22 yaşındaki güvenlik görevlisi yakışıklığıyla yolcuların dikkatini çekince genç kızların sevgilisi oldu...
Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde metroda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.Metroda çekilen fotoğrafları internette yayılınca bir anda ünlü oldu.
Genç adam bu durumun şaşkınlığını yaşıyor olsa da, görev aldığı metro durağında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmiyor.

​

http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/56725/3/Guvenlik_gorevlisi_yakisikli_olunca.....html

hayalimdeki erkekkkk!! sen nasıl bişiysin yaaaa :52::52::52::52::53::53::17::17::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bence yakışıklı değil hiç:):44:

$images.jpg

Bu nasıl abla :69:

Ben 20 yaşındayım :D yaşım tutuyo valla :D inşallah İÇ GÜZELLİĞİne önem veriyodur:D

..

var işte böyleleri var ama bize uzak :50:

Kızım napcan göbeği.Şarkısı bilem var.Oy şişmanım şişmanım,şişman sevdim pişmanım.:19::19:

hahahhaha o ne la ilk defa duydum :D kızım şişman demedim böyle çok hafif ayva göbek oluyor ya ondan :17:

Son düzenleme:
Back