- Emoji Skoru
- 216.114
- Puanlar
- 1.223
Oğlum derken damadın olmasın ahahahaha
O geldi aklıma, ondan vazgeçtim, kızımı alıp gidiverir mazallah yok istemem, siz başka kaynana bulun kendinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum derken damadın olmasın ahahahaha
Mune bence ceza puanı en düşüklerden misafir kabulune başlasın. misal ben
Ooo herkesi kabul edicek ozaman cezalar sıfırlandı herkes 0 puanlı
Oooy güvenlik sağlamayı vazife edinenlerin yeri ayrı bilirsiniz konumdan maşallah ya vallahi maşallah sevgilisi ne güzeldir bu sekürüüünün
..
Bence yakışıklı değil hiç:):44:
Güvenlik görevlisi yakışıklı olunca....
Adı Guilherme Leão. 22 yaşındaki güvenlik görevlisi yakışıklığıyla yolcuların dikkatini çekince genç kızların sevgilisi oldu...
Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde metroda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.Metroda çekilen fotoğrafları internette yayılınca bir anda ünlü oldu.
Genç adam bu durumun şaşkınlığını yaşıyor olsa da, görev aldığı metro durağında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmiyor.
​http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/56725/3/Guvenlik_gorevlisi_yakisikli_olunca.....html
Bence sevgilisi yok...
İyi düşünelim iyi olsun
hepimizden küçük bu vatandaş, biz yaşlanmışız ya
hayalimdeki erkekkkk!! sen nasıl bişiysin yaaaa
cıkssssss buda olmaz. ne öyle kolları kastan damarları patlıcak
bana türk olsun göbüşlü olsun
Kızım napcan göbeği.Şarkısı bilem var.Oy şişmanım şişmanım,şişman sevdim pişmanım.
cıkssssss buda olmaz. ne öyle kolları kastan damarları patlıcak
bana türk olsun göbüşlü olsun
Kel,göbekli ve zengin
hahahhaha o ne la ilk defa duydum kızım şişman demedim böyle çok hafif ayva göbek oluyor ya ondan