- Emoji Skoru
- 12.868
- Puanlar
- 498
senin begendiğin bir erkek tipi daha doğmadı badiş
doğdu da bana vermiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin begendiğin bir erkek tipi daha doğmadı badiş
benim sevgilim de 27 yaşında bir çıtır
bu daha bebe
Bu ne beee para verseler almam :120:
doğdu da bana vermiyorlar
Hoca vardı ya la.
annesi demiş o çocuğaa
hacı kriterlerini düşür biraz olmuyor böyle
Bilmiyorum valla
Rezillik topiginde okumuştum
Ahahahah mune kapın fena aşınır söylim ben yol gecen hanına döner bidaha düşün sen bunu
Sen zaten bomba konu uzmanı oldunanacım ne konu açarmışım
site yönetiminden talep yapıyoruz bu centılmını getirsinler türkiyeye anlaşıp sponsor olarak kk gösterelim
Hoca vardı ya la.
daha nası düşürem kızım. ondan aşağısı zaten bende de var
süpermiş yaaa
neyse bret im beni bekler görüsürüz muckxx paylasın delikanlıyı size iyi kestirmeler
daha nası düşürem kızım. ondan aşağısı zaten bende de var
Valla baksana hepsi çocuğu kapma yarışında, acaba beni beğenir mi diye aynaya bakmaya başlamışlardır bile, benim hiç öyle sorunum yok, gel çocuğum seni evlatlık alıyorum derim olur biter anne annedir dimi ama
Sen zaten bomba konu uzmanı oldun
Tamam getireceğim diyorum, annesi olarak yüz görümlüğü isterim ama
Oğlum diye bağrına bas
Valla baksana hepsi çocuğu kapma yarışında, acaba beni beğenir mi diye aynaya bakmaya başlamışlardır bile, benim hiç öyle sorunum yok, gel çocuğum seni evlatlık alıyorum derim olur biter anne annedir dimi ama
Ahahahah mune kapın fena aşınır söylim ben yol gecen hanına döner bidaha düşün sen bunu
Oğlum derken damadın olmasın ahahahahaBu çocuktan 3 yaş küçük kızım var, oğlum tabii
Aboooo yok ben çocuğu evlatlık almaktan vazgeçtim
Başı bağlılar bile çocuğa iç geçiriyor, ayıp ayıp
Hepinizin aşklarına birer mail mi yollasam ne yapsam, Brezilya'ya gönderir onlar sizi