Güvenlik görevlisi yakışıklı olunca....

Ahahahah mune kapın fena aşınır söylim ben yol gecen hanına döner bidaha düşün sen bunu :27::27:

Valla baksana hepsi çocuğu kapma yarışında, acaba beni beğenir mi diye aynaya bakmaya başlamışlardır bile, benim hiç öyle sorunum yok, gel çocuğum seni evlatlık alıyorum derim olur biter:60: anne annedir dimi ama :60:

anacım ne konu açarmışım:27::1:
Sen zaten bomba konu uzmanı oldun:51:

site yönetiminden talep yapıyoruz bu centılmını getirsinler türkiyeye anlaşıp :60: sponsor olarak kk gösterelim :52:

Tamam getireceğim diyorum, annesi olarak yüz görümlüğü isterim ama :60:

Valla baksana hepsi çocuğu kapma yarışında, acaba beni beğenir mi diye aynaya bakmaya başlamışlardır bile, benim hiç öyle sorunum yok, gel çocuğum seni evlatlık alıyorum derim olur biter:60: anne annedir dimi ama :60:

Sen zaten bomba konu uzmanı oldun:51:

Tamam getireceğim diyorum, annesi olarak yüz görümlüğü isterim ama :60:

Oğlum diye bağrına bas :27::27:

kaynananın admini makbuldür:27:

Bu çocuktan 3 yaş küçük kızım var, oğlum tabii:9:
Aboooo yok ben çocuğu evlatlık almaktan vazgeçtim:60:
Oğlum derken damadın olmasın ahahahaha :60:

Tolin parçalar valla :27:

Son düzenleme:
Başı bağlılar bile çocuğa iç geçiriyor, ayıp ayıp :60::60:

Hepinizin aşklarına birer mail mi yollasam ne yapsam, Brezilya'ya gönderir onlar sizi:60:

Aşkım yok ama benim babaya bi mail yollsana mune, beni yollayıversin oralara :60:
Sen damat olarak al bu cillopu, prensesisinin yaşı yaşına ne güzel:23:

Oky el ele tutuşup çıkalım şu konudan. Az daha bakarsam çocuğa sübyancıya çıkacak adım:ssz:

$guvenlik-gorevlisi-yakisikli-olunca--guvenlik-gorevlisi-guilherme-le-o-1423770.jpg$guvenlik-gorevlisi-yakisikli-olunca--guvenlik-gorevlisi-guilherme-le-o-1423774.jpg$guvenlik-gorevlisi-yakisikli-olunca--guvenlik-gorevlisi-guilherme-le-o-1423778.jpg

Back