• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Eşleri

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
13
116
43
İstanbul
:delphin:
hanımlar merhaba nasılsınız. benim eşim güvenlik işi yapıyor ve tabiki sizinkilerde:) bizlerde burda toplanıp dertleşelim dedim . haydiiii :)

kız benimkide güvenlik adam 3 vardiya çalışıyo bi hastanede,seninki nerde görevli?bazen hiç istemiyorum ne biliyim bayanlarda falan çalışıyo ya biraz şüphe oluyo nede olsa ama mecbur ekmek parası...

Merhabalar:)) Benim erkek arkadaşımda güvenlik. Şimdilik hep gececi evlendiğimiz zaman o da üç vardiya olucak ama geceleri napıcam bilmiyorum:( Tek başıma evde kalamam :((

aşkım yaa gece nöbetinde hep ya bi düzenleri bile olmuyo işlerinin canım benim ben çalışıyım o mışıl mışıl uyuyo şimdi

ben yenı evlıyım eşimin suan ısı yok ıs arıyoruz guvenlık olarak ama piyasada iş yok bulamıyoruz

sevgılım iş arıo guvenlık gorevlısı en son aklımıza yatan kızlar gelırı fln nasıl bıraz bılgı verırmısınız

:delphin:
hanımlar merhaba nasılsınız. benim eşim güvenlik işi yapıyor ve tabiki sizinkilerde:) bizlerde burda toplanıp dertleşelim dedim . haydiiii :)
ben güvnlik görevlisiyim arkadaşım için rahat olsun gece çalışma k çok zor yanındaki arkadaşın sana çölde su gibi gelio insan gece yarısı ne ile karşılaşacğnı bilmio herşey sende biter eşinin üstüne gitme bu konuda ilgili anlayılşlı ol arkadaş ortamını takip etmeye çalış ve tanışmaya çalış ancak öyle çözersin beni de arkadaşımın eşi kıskanıpdu salak salak çocuğu sıkıodu şimdi alma mazlumun ahını oldu kaza yaptılar ama canımı yaktı ...

Back