Güvenimi yitirdim

feria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
6
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,şuan kafayı yemek üzereyim ve çok büyük çelişkideyim lütfen tecrübeli bilinçli kişiler yardım etsin.6 yıllık evliyim ben 30,eşim 38 yaşında çocuğum yok evliliğimin ilk başlarındada nişanlılık dönemimdede sorunlarım oldu ama ben çok saf salak hiç bir şeyi anlamadım eşimle aynı yerde çalışıyorduk ve onun geçmişteki ilişkileri ve kişileri biliyordum bana söz verdi dünü bugüne taşımayacağına dair inandım.eski x kişilerle telefon görüşmeleri devam etti tepki gösterdiğimde ise bende onlara karşı birşey yok onlar beni arıyor kıramıyorum dedi bende beni kırıyosun ama farkındamısın dediğimde ! çok tartışmamız oldu ve bıraktı görüşmeyi yada ben öyle zannediyorum?evliliğmin 1.yılında telefonunda bir isim kayıtlı idi ve ben o kişiyi tanımıyorum hiç kim diye sorduğumda güldü ve geçiştirdi .şeytan dürtükledi beni servis hizmetinden öğrendim ve bayan erkek adı ile kayıtlı ve eski birlikte olduğu kişi ben salak yine beklemeden hemen tepkimi gösterdim bekleyip görüşüyomu ne oluyor takip etmedim bana verdiği cevap bekarken öyle kayıtlı idi neden erkek ismi dediğimde 2 kişi vardı o zaman o yüzden :) güleyimmi ağlayımmı artık bende bilmiyorum ve bu eskiler hep karşıma çıktı.ve bir gün eşime cüzdan hediye aldım süpriz olsun diye eski ile yeniyi değiştireyim dedim ne çıksa cüzdanın en ücra köşesinde prezervatif yıkıldım o an yine hemen tepki bende cevap hem iş ortaklığı olduğu hemde akrabası bir kişinin ona verdiği neymiş çocuk düşünmüyoruzya o yüzdenmiş ben çok safım hakkaten saflığımdan herşeyi görmek istediğim gibi görmüşüm .aralarda çok tartışmalar var tabi hepsini yazamıyorum. son olay yine telefon bir kere güven gittimi bir şeyleri kurcaladım hep şehir dışında idim eşim ben yokken eski bir iş arkadaşını arıyor bayan ve onla görüşmesi 10 gün boyunca devam eder günde 5 posta akşam 23:00 lerde ne içinmiş çalıştığı yere eleman lazımmış sabah servisle alacakmış o kişi eleman gönderecekmiş v.s.tamam görüşmeler saatlerce değil 2 dk.en fazla. kavga burdan başladı final ise gecenin körü kavga ben konuşuyorum o susuyor en sonunda suskunluk bozuldu ve bana bitti çek git dedi yeter istemiyorum dfl... git dedi ve ben aldım pılımı pırtımı bu seferde kapıya dayandı bırakmadı bende sabah çıktım gittim evden ve kendime çok kızdım bu kadar basitleştirmişim kendimi onun gözünde ve gerçek sevgi saygı bu olamaz günlerce kendimi yedim görüşmek istedi af diledi görüştük bir şans daha istedi verdim ama içimde bir sızı hiç dinmiyor ve her şey üs tüme geliyor.çıkmazdayım seni sevmesem dön diye çabalamazdım diyor ben ise ona güvenmiyorum artık her taman artık güven dediğimde sarsılıyorum ve herşeyi unuttum ne kadar öfkeli olursa olsun insan yeter bitti bitti istemiyorum git git yüreğinde yer etmiş olan bir insana bunu diyemez hani 3 ,5 günlük takıldığı insanları kıramayıp konuşuyorduya !şimdi şans tanıdım evet bekliyorum sonu neye varırı bilmiyorum çünkü içim çok acıyor ona göre ise sadece bir kavga şimdi bana lütfen fikirlerinizi paylaşın belki de ben göremiyorum bazı şeyleri.şimdiden duyarlılığınıza teşekkür ederim.

güveniniz sarsilmis bir kere güven bir kere sarsildimi tekrar eskiye dönmek cok zor malesef
insan en ufak bir bakisindan bile süphelenir hale gelir
buda dogal olarak huzursuzluklarin devamini getirir
sakin bir sekilde konusun esinizle ciddi oldugunuzu anlasin
birdaha bu sekilde birsey olursa konusmaya bile gerek duymadan evi terkedeceginizi söyleyin

canım çok üzüldüm gerçekten. eşin madem seni sevdiği söylüyor neden eskilerle konuşuyor. yada onlarla konuşmak istiyor neden seninle evlendi. bence eşinin gerçekten psikolojik sorunları var. kendine dur diyemiyo demekki. ama sakın sen üzülme, madem bir şans daha vermişsin bir süre onun yaptıklarını umursama sende o yokmuş gibi davran ve bu arada kavga etmeden niyetinin ciddi yani boşanacağını açıkça anlat. bak bakalım tavırları nasıl olacak. birde tel numarasını değiştirsin madem o kızlar arayınca kıramıyo, nasıl akılsa onunkide, kıramıyorum ne demek onlar kim. neyse dediğim gibi numarasını değiştirsin ve belli insanlara versin. söyle bakalım.
başka ne deyimki üzülme kendine yaparsın. gerekirse psikiyatriye git. durumu anlat. eşin bu davranışında devam edersede çocuk falan olmadan yollarını ayır. tabiki bu benim fikrim. yine en iyisini sen bilirsin onunla yaşayan sensin

seni üzmek istemem ama bu adam hem karnını doyuran hem pastasını saklayan biri gibi.. vah vah yazık sana keşke kurtulabilsen.

aşk bir kez ayaklar altında çiğnendiğinde doğrulamayacak kadar nazik bir çiçektir.
şüpheler sizi devamlı üzecektir. ama bir şans daha vermişsiniz. allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin

merak ediyorum aynısını siz yapsaydınız eşiniz ne yapardı...be adam 40 ına merdiven dayamışsın dimi?güzel güzel eşinle geçin rahatça gez toz...yok saçma heyecanlar peşinde koşacaklar illaki.
ayyy allahım ya,nasıl sinir oluyorum anlatamam.

canım maalesef eşin sultan süleyman gibi padişahlığını ilan etmiş bu ilişkide. sanırım terazide senin sevgin ve ilgin biraz daha ağır basıyor. bu yüzden doğru kararlar alamıyorsun. o da senin bu durumunu bildiği için, "kaybetme korkusu olmadığı için" bildiği yolda ilerliyor. Eşin 25-30 yaşlarında olsaydı, evlilikte yeni olsaydınız "sabret" denilebilirdi, ama evleneli uzun yıllar olmuş ve 40'ına merdiven dayamış bir insandan sözediyoruz. Bu saatten sonra eşinin düzelmesini beklemek saflık olur. Eğer bu yumuşakbaşlılığın ve iyiniyetini sürdürürsen en az bir 20 yılında böyle kandırılarak-üzülerek geçer. Bu aşamada olan çok kadın gördüm. Çoğu çevre baskısı, maddi durum ya da "çocuk" faktörü yüzünden bu zulme katlanmak zorunda kalıyordu. Ama çok şanslısın. Çocuğun yok. Eğer ailen de seni destekleyecekse ve tek başına ayakta durabileceğine inanıyorsan sultan hareminde cariye olmaktan kurtulmalısın bence...

Eskilerde gözün kalacaktı niye evlendim be adam? Bir kadının hayatını böyle üzüntülü yapmaya ne hakkın vardı ki? Ben olsam bende güvenmezdim.

seni üzmek istemem ama bu adam bu huyundan vazgeçmez..
ya fazla kurcalamayıp hayatına devam edeceksin yada bırakacaksın..
bugün bitti artık konuşmuyorum desede yarın konuşacak ve
sen her zaman acabalarla ömrünü yiyeceksin

Canım yaptığı bir değil iki değil,bu her seferinde böyle olacak.Huylu huyundan vazgeçmez maalesef,affetmişsin ama ne yazıkki aynı şeyler yine olabilir.

güzel canın ne istiyosa öyle yap sen ona göre degil o sana göre yaşasın o nedemekmiş onları kıramıyorum sacma evdeki güzel kadını kırıyosun ama seni ona mecbur kılan bişey yok şansını kulansın bakalım yamuk yaparsa bidaha kendi kaybeder seni saf yerine koymasın şapşal erkekler neolcak

eşin hem aldatıp hemde karısını seven daha doğrusu sevdiğini zanneden erkek tipi.o ne senden vazgeçer nede bu huyundan malesef.açıkça konuş ya sadık olacaksın ya ayrılalım de.ama sadığım zaten diyecek niye ayrılalımki diyecek bu böyle sürüp gidecek.çok mu sert konuştum bilmem ama sinir oldum ya.

çok zor bir durum...
güven sarsılınca bidaha asla eskisi gibi olmaz hiçbirşey
bu kadar olaydan sonra dönmeseydiniz..
sakın çocuk düşünmeyin
eşnizle bir ömür geçmez kendinize yazık etmeyin

merhabalar hepinize çok teşekkür ederim.hayatınızdaki herşey dilediğiniz gibi olur inşallah,insanın kendini yalnız hissetmemesi ve kendini anlayan birilerinin olması çok güzel!

Canım tabiiki yalnız değilsin,burası sanal ortamdan çok gerçek gibi,buradaki dostluklar,arkadaşlıklar bambaşka.
Eşini affetmişsin artık,şimdi dönüş yapamazsın ama takip et sürekli,boş bırakma.Yine aynı şeyler olursa bu sefer affetme canım,bas tekmeyi gitsin,unutma kimse senden daha değerli değil,Allah yar ve yardımcın olsun canım...

bu konu bana cok tanidik geldi, sanki daha önce burada acilmisti:44:

soruna gelince af etmissinki zaten bize bisey demek düsmez

bunun ilk ve son olmayacagini da biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…