Güvenilir Alışveriş Siteleri

B-TugRU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
3
48
24
Son zamanlarda alışveriş sitelerinin çoğaldığını düşünüyorum. Yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum kızlar?
Mesela bu yazıyı yazarken karşımda reklam olarak duran Tesetturisland :) . Hangisine nasıl güvenebiliriz? pazaryeri olan tanınmış sitelerden dahi zaman zaman yanlış ürünler gelmekte. Hangisine nasıl güveneceğiz bilemiyorum. Bir de geçenlerde gördüm renkliyim.com diye bi site. Buradan alışveriş yapan var mı ? Güvenilir mi bilgisi olan var mı. Pek veri bulamadım hakkında. instagramda buldum aktif görünüyor. çekilişler falan da yapıyor..

:KK200:HERKESE MERHABA, GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ UYGULAMALARI HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTERİM DOLAP VE GARDROPS ADRESLERİ OLAN ...DA HEM UYGUN HEMDE KALİTELİ ÜRÜNLER BULUNMAKTADIR. MUTLAKA BEKLİYORUZ :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda alışveriş sitelerinin çoğaldığını düşünüyorum. Yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum kızlar?
Mesela bu yazıyı yazarken karşımda reklam olarak duran Tesetturisland :) . Hangisine nasıl güvenebiliriz? pazaryeri olan tanınmış sitelerden dahi zaman zaman yanlış ürünler gelmekte. Hangisine nasıl güveneceğiz bilemiyorum. Bir de geçenlerde gördüm renkliyim.com diye bi site. Buradan alışveriş yapan var mı ? Güvenilir mi bilgisi olan var mı. Pek veri bulamadım hakkında. instagramda buldum aktif görünüyor. çekilişler falan da yapıyor..
yerinizde olsam instagram üzerinden alışveriş yapmam. dolandırıcı sayfalar bakteri hızında çoğalmaya başladı çünkü, neyin ne çıkacağını asla bilemezsiniz..

yani açıkça yazılabiliyor mu bilmiyorum ama ben tüketiciyi koruma garantisi veren şirketlerden alışveriş yapıyorum. örneğin,morhipo,trendyol, n11,hepsiburada vb.. ve bilinen giyim markalarının kendi websitelerinden, örneğin; h&m,koton.com vb..

buralarda hem sorunsuz iade garantisi veriliyor hem de olası bir sorunda karşınızda muhatap bulabiliyorsunuz.
bence kurumsal firmalardan şaşmayın,her zaman daha güvenlidirler .

sevgiler

Benim şu ana kadar alışveriş yaptığım siteler trendyol, n11, gittigidiyor, akakçe geçen ayda etiketinyarisi.com'dan duvar dekorasyonu aldım bu sitelerde hiç bir problem yaşamadım.

X