Güvenememek terkedilmek

Adam çocuğun bile inanmayacağı yalanlarla sizi unutmuş bunu geçiriyorum da aynı sınıf derken ? Öğretmeninizle mi aşk yaşadınız

Bende ona inanmadım.Yalan söylediğini düşünüyorum.Adamin eski eşi farklı şehirde yaşıyor.Kpss dershanesinde yaşanıyor bu olay.Kız 22 yaşında Ben 30 adam 40yaşinda idi.
30 yaşındasın gizli saklı ilişkiye , böyle küçük düşürücü hareketlere izin bile vermemen lazımdı. Neyse ki ayrilmissin .

Bu nasıl adam be.uçana kaçana...Bu kadarı da seviyesizlik.adam sürekli ağzı kulaklarında geziyor belli ki.bu arada o kızla sonradan sevgili olmamış.hep onunla sevgiliymiş. Seninle kaçamak yapayım derken işi bozmuşsun.o da senden vazgeçmiş.olay bu.haa bir de hem evli olup hem bu kişiyle birlikte de olabilir.bir gün yalnız kalırsam aklıma gelecek ilk kişi sensin mi ohaa yaaa.resmen hakaret bu.bu ne kişiliksiz karaktersiz adam şaştım kaldım valla.ben de severim çapkınlığı ama böyle uçağa kaçana da değil yani.yuhh.insanın bir duruşu, kriteri okur.kimi düşürebilirse atlayan bir tip.

Bilmiyorum eşinden de ayrıldığını söylüyordu farklı şehirlerde yaşıyorlardı.Her bayram ve yılbaşı gibi tatillerde onun yanına gidiyordu.Arkadaşının evinde kaldığını söylüyordu.Ama bir gün bizim evde alttan ısıtma sistemi vardı diye ağzından kaçırdı eski eşiyle aynı evde kaldığını.Bir de nüfus cüzdanı eski tipti orda evli yazıyordu.Ayrılmamış yalan söylüyor bile olabilir.

inanılmaz, ben ne okudum böyle diye kendimi sorguladım. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz ? Söylediği yalanların elle tutulabilir tarafı yok, inanmışsınız. Sizi herkes saklamış, çünkü siz sevgilisi değildiniz. Diğer kız sevgilisiymiş. Zaten bakire kısmına yorum dahi yapmak istemiyorum. Siz ilişkinin bittiğine üzüleceğinize kendime neden bunu yaptım diye kendinize üzülün siz çok daha iyi şeylere layıksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…