Güven problemini aşamıyorum yine batırdım her şeyi sanırım

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
Merhaba, bir kaç gün önce yine konu açmıştım buraya biraz kızdınız bana haklıydınızda yani ama ondan sonra farklı olaylar gelişti tekrardan konu açmak büyüklerimden akıl almak istedim en başından anlatacağım.
biz 18 yaşındayız YKS hazırlanıyoruz. pazartesi günü sevgilimi eski sevgilisi görüntülü aramış, sevgilim farketmemişti, bir şekilde benim sayemde farketti cevapsız arama gözüküyordu, açmamıştı yani telefonu hiç. daha sonra o gün whatsapta hep aktif oldu. "kiminle konuşuyorsun" dediğimde arkadaşlarının adını söyledi hep. biraz söylendim bu konuyla ilgili sustum. normalde pek aktif olmayan çocuk arkadaşlarıyla sık sık konuşmaya başladı. kızı engellemesini istedim "zaten yanlışlıkla aramıştır yazmadı yada tekrar aramadı ne gerek var engellemeye" diyip engellemedi. aynı günün gecesi saat 12 gibi mesajlaşıyoruz fakat bana biraz geç cevap veriyor yazmadığı zamanlarda da aktif ilk arkadaşıyla konuştuğunu söyledi daha sonra ise medyaya bakıyormuş fotoğraf ayırıyormuş galeriyi sıfırlayacakmış. fotoğraf seçerken profil fotoprafını değiştirdi. aylardır profil fotoğrafı yoktu birden fotoğraf koydu. döndüm tekrardan "engelle şu kızı" dedim, dediki "zaten numarası kayıtlı değil profil resmide sadece kişilerime açık". bana burda yalan söylemiş herkese açık yapmış profili, ben farkedip ona söyleyince değiştirip ss attı sonradan kişilerim yaptı, sen yanlış görmüşsündür dedi. daha sonra ben uzattım biraz bu durumu whatsapptan engelledi beni engellemeden öncede "seni ve güven problemlerini engelliyorum sabah sadece senin engelini açacağım düşün sabaha kadar" dedi. smsten yazdım buna tartıştık biraz engeli hala açmıyordu. dönüp baktım eski sevgiliside hala daha whatsappta aktifti. kardeşimin telefonu aldım ordan baktım sevgilimde aktif. döndüm smsten mesaj attım "hala daha ne yapıyorsun sen whatsappta" diye "galeriye bakıyorum izin verirsen bir salmadın, senin şuan her şey gözüne batıyor her zaman böyle aktif oluyorum" falan dedi. laf atıştık biraz daha sonra gece 2 gibi yatmadan önce engeli kaldırdı bana şunu söyledi "güvensizliğin, tavırların, triplerin yüzünden sabah uyandığında aramızı ne kadar açtığını farkettiğinde çok pişman olacaksın" dedi. sabah aradı beni bu konuyla ilgili konuştuk biraz bana kızgın olduğunu hala daha güven problemimi aşamadığımı söyledi. "aşırı tepki verdim haklısın fakat bana da hak vermelisin" gibi şeyler dedim böyle konuştuk sonra telefonu kapattık. o günden bugüne kadar konu yine ara sıra açıldı ama aramız normaldi ben en sonunda dayanamayıp açıkca söyledim ona bu kadar tesadüf fazla diye. sen paranoyak oldun emin oldum buna falan diye tepki verdi kendini değiştirmen düzeltmen lazım dedi güven problemini aşman lazım dedi. dün annesiyle bayağı kötü tartışmış düşünmem lazım biraz aile karışık iyi şeyler olmuyor falan dedi, anlat bana dedim anlatmadı zamanı gelince söyleyeceğim dedi. senin sandığından daha büyük problemler var kızmış oymuş buymuş uğraşamam dedi.
(ne zamankiminle konuşuyorsun desem veya o konuyla bağlantılı bi soru sorsam çok darlıyorsun artık diyor.) bugün sabah aradı beni görüşelim şu konuyu konuşalım dedim bu aralar olmaz kafam çok dolu zaten dedi. döndüm kafamı çok karıştırdın neye inanacağımı bilmiyorum artık hiç bir şeye konsantre olamıyorum yüz yüze konuşup çözmek istiyorum artık dedim. babam işten çıkarıldı dedi, sustum bir şey diyemedim. senin kafanı karıştıran tek şey şu kız tek kendini düşünüyorsun, düşünmek için zaman istedim vermedin zorla söylettirdin, kafamda onca sorun şu kız umrumda bile değil ben önüme bakarım gibi şeyler söyledi yeter artık şu güven problemin dedi, öyle konuştuk biraz kapattık telefonu sonra. aradan 1-2 saat sonra tekrar aradım napıyorsun nasılsın içim rahat etmedi demek için normal konuştuk kapattık.
Ne derseniz bana haklısınız güven problemim hep vardı kendimi bildim bileli ve aşamıyorum. ilk başta aldattığını kızla konuştuğunu düşündüm fakat bu olaylar üzerine sanırım o haklı ve ben sadece günahını aldım. öncedende ailesinde böyle sorunlar bazen olurdu zaten babasının işi konusunda endişelenirdi aniden çıkan şeyler değil. bahane olduğunu sanmıyorum bu yüzden. fakat ben çok yanlış davrandım galiba ortada bir şey yoksa bile her şeyi mahvettim. ablalarım kızmayın yine bana sizden akıl istiyorum sadece :KK43:

Gilgamis destani 2
Bilmeyenler icin ilk konunu yapistirip son gorusmeni yazsaydin keske
Guzelim gidecek olan gider taklada atsan amudada kalksan tutamazsin elindeeee yapacak olanin aldatacak olaninda onunde duramazsin kimse duramaz karakter meselesi
Artik bir sal gitsin
Oluruna birak bu kadar takinti guzel birsey degil insanlari bogarsin zamanla uzaklasirlar

Olmazsa ayrilirsin yas 18 18 ohooooo Kimlerle tanisirsin kimleri kimleri begenirsin daha

valla ben 17 yaşındaydım, ilk sevgilim 1,5 sene peşimden koşmuştu.sonra biz sevgili olduktan 3 ay sonra aldattı. Öyle şeyler zaten gizli kalmıyor Allah bir şekilde çıkarıyor karşına.hem her işte bir hayır vardır bir sene sonrasında şimdiki eşim,hayat arkadaşımla sevgili olduk ve yıllardır mutlu mesut bir birlikteliğimiz var, İlk başta ben de o travmamdan ötürü çok kıskançlık yapıyordum, her şeyi araştırıyordum vs.hala daha etkileri var hatta ama büyüdükçe çoğu şeyi aştım, farkındalığım arttı. Şimdi tek duam; Allah kimseyi şaşırtmasın, ne beni ne de eşimi. Hayat kısa, güzel günleri paranoyalarla geçirmenin manası yok bence gençliğinin ve ilişkinin tadını çıkar.Kalbini de temiz tut, dediğim gibi kötü bir şey olursa da allah önüne çıkartır zaten.

X