- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Çok üzüldüm inan ki...
İnşallah bir çözüm bulursunuz ikiniz beraber.
Yazık etme gençliğine.
Olmuyorsa olmuyordur.
İşi bırak evde otur bence.
Ancak öyle çalışır bu adam.
Şüphelenmekte haklısın, düzelmez.
Düşünüyorum.. düşünüyorum.. ama şu işi bekliyorum galiba, ama acayip soğudum. dürüst,sağlam,olgun bir adam sanmıştım onu
eski konularınızı da biliyorum.bence siz de çok iyi biliyorsunuz ki,bu adamdan birşey olmaz..böyle gider.daha beter şeyler çıkmazsa,daha büyük borçlar vs dua edin ..boşanmama sebebiniz de 2. evliliğiniz olması sadece..Sağol laalecim, ben de bu durumda oluşuma çok üzülüyorum. Ama sağlam durmak zorundayım.
Çok acele ettim evlilik kararı almakta, o kadar sene bekledim bekledim..bunları yaşamak içinmiydi..
boşluktaydım sanırım bu kararı verdiğimde
eski konularınızı da biliyorum.bence siz de çok iyi biliyorsunuz ki,bu adamdan birşey olmaz..böyle gider.daha beter şeyler çıkmazsa,daha büyük borçlar vs dua edin ..boşanmama sebebiniz de 2. evliliğiniz olması sadece..
böyle düşünmeyin herşey biz insanlar için. 2.evliliğiniz de yürümemiş oalbilir.acele ver,lmiş kötü bir karar olabilir.
işiniz gücünü eviniz barkınız ,aileniz var.en önemlisi de evladınız..tekrar huzurlu bir hayat kurabilrsiniz..çevre ne der diye düşünmeyin..mutsuzluk huzursuzluk en kötüsü..
Sağol laalecim, ben de bu durumda oluşuma çok üzülüyorum. Ama sağlam durmak zorundayım.
Çok acele ettim evlilik kararı almakta, o kadar sene bekledim bekledim..bunları yaşamak içinmiydi..
boşluktaydım sanırım bu kararı verdiğimde
sizin maddi olaarak ona ihtiyacınız yoktu.o zamanlar da yazmıştınız.evi barkı yok maaşı az vs diye...sadece huzur istemiştiniz..o da olmuyor sanırım şu anda.sevgi ne yazık ki herşeyi çözmüyor işte..karakteri değiştirmiyor..Çevre faktörü o kadar etkilemiyor aslında. 8 seneden sonra 2. evliliğimi yaptım
Beni durduran şey şu.. keşke acaba dememek için bekliyorum.
Ben elimden geleni yaptıktan sonra, eğer olmuyorsa, bitireceğim
Çünkü ben çok vicdan muhasebesi yapan bir insanım. Çok seviyor o, şanssızlıklar mı bizi böyle yaptı. Diye düşünüyorum
Hep sıcak bir yuva, geçimimize yetecek kadar paramız olsun istedim.
Gördüğümden geri kalıyorum.. halbuki insan 2. baharında biraz rahat etmek ister.
Ben sanki 2 çocuk büyütüyorum
Piskolojim alt üst oldu. kendimi teskin etmekten tedavi etmekten yoruldum
Bunu yapamam boyum kadar çocuğum var. Onun geleceği için çalışmak zorundayım
İşi bırakmak gibi bir riske giremem. Bir daha bu şartlarda iş bulamam. oda biliyor.
sizin maddi olaarak ona ihtiyacınız yoktu.o zamanlar da yazmıştınız.evi barkı yok maaşı az vs diye...sadece huzur istemiştiniz..o da olmuyor sanırım şu anda.sevgi ne yazık ki herşeyi çözmüyor işte..karakteri değiştirmiyor..
bence siz son aşamadasınız tek bir hatasını daha bekliyorsunuz..
bu saatten sonra huzur ve mutluluk için yaprığınız evlilik sizi tatmin etmiyor tam tersine yıpratıyorsa,bitmiş demektir.üsgünüm açık yazıyorum ama..
Biliyor musun; kısmet böyleymiş deyip kabul etmek en güzeli bu hayatta.
Nedenini,niçinini boşver şimdi.
Hayırlısıyla o son yerden haber gelsin,ona göre yeniden düşünürsün.
Yine diyorum,evden çıkmasın,senin zar zor kazandığın parayı da çaya kahveye harcamasın.
İnşallah o iş olur,eşin de güzelce çalışır,güzel günleriniz olur arkadaşım.
Allah yardımcın olsun çok zor..
iş bulamadıgı için mi
yoksa iş seçiyor eşin
Hep bir yerlerden haber bekledik. Olacak dendi tarih verildi.. O tarih gelince, başka bahaneler öne sürüldü
Seçme değil aslında, fabrikaya bile girdi çalıştı ama 40 yaşından sonra yapmadığı bir iş olunca ağır geldi.
Zaten toplu çıkış yaptılar. o ara çıkardılar.
Şimdi de gidiyor görüşmelere, ama tercih edilmiyor. Çok başvuran var.
Şuanda yakın zamanda bir iş olacak gibi
anladım bende keyfiye mi çalışmıyor diye sormak istedim
elinden geleni yapıyorsa tek caren sabretmek
umarım en yakın zamanda iş bulur
Evden çıkmak için ve eve geç geldiğimde söylediğim yalanlar bunlar. " telefonu markette unutmusum, is görüşmesine gidiyorum, telefonu duymadım " vs. Yanlış anlaşılmasın, ben aileme yalan söylemek durumundayım