- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Sorumsuz bir adam...
Eşime olan güvenimi kaybettim. Şimdi ne söylese inanmıyorum.
Bir kere güvenimi yıktı. Toparlayamıyorum.
Bir ay boyunca bana yalan söyledi Gitmiş kumar oynamıştı. Büyük tartışma koptu (burası uzun kısa kestim)
İşsizlik bunalımı dedi. Boşluğa düştüm dedi.. ilk ve son şansı verdim..
Geliyorum dedi gelmedi.. akşamları bir ay boyunca geç geldi diyebilirim.
Hep iş arıyorum koşturuyorum bahanesi, şu aradı onun yanına gittim, şunla oturduk iş konuştuk
Diye diye bana hep yalan söylemiş bir ay kumar oynamış. Bir miktar borc yapmış. Köşeye attığımız parayı harcamış
Ve şimdi yine aynı hareketleri yapıyor gibi geliyor bana.. geliyorum diyor.. gelmiyoR.. çıktım diyor en fazla yarım saatte geleceği yol 3 saat sürüyor. Yok Şunu gördüm kahve çay içtik diyor.. Arıyorum bakmıyor defalarca arıyorum..
Sonra kendi arıyor.. ama ben aradığımda açmıyor. Bu tutarsız hareketleri beni şüpheye düşürüyor.
Hani eminde değilim şurdayım dediği yerde mi değil mi.? çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum
Gidiyim o dediği yerde mi diye bakıyım desem olmuyor..
Ona göre herşey güllük gülüstanlık.. Beni pışpışlayıp duruyor.. canım kuzum aşkım sevgilim hep sevgi dolu
Hiç birşey olmamış gibi yaa. işte en acıtan kısmı da bu, vicdanıma oynuyor sanki..
O herşeyi normal yapıyor.. sanki ben büyütüyorum.. gibi hiç bişey yokmuş gibi davranması beni deli ediyor.
Yazımın kusuruna bakmayın. Canım çok sıkkın. Sorguluyorum herşeyi.. bende mi hata diyorum.
Ben o işsiz diye çokmu üstüne gittim. Ama dile kolay 8 aydır işsiz. Şuan bir yerden cevap bekliyoruz.
Tanıdık biri kesin olacak dediler.. bilemiyorum. Yazıp paylaşmak istedim..(((
(bir yıllık evliyim. ikinci evliliğim, bu eşimden çocuğum yok)
Bu adama kim olsa inanmaz zaten.
8 aydır nasıl geçiniyorsunuz ?Evlilikte bazı şeyleri kabul etmek biraz zaman alıyor. Kondurmak istemiyorsun..
8 aydır nasıl geçiniyorsunuz ?
Daha önce nasıl yakaladın kumar oynadığını?
Aynı yola başvursan emin olmak için.
8 aydır işsiz ve bir yıllık evlilik,kumar,ve bence tekrar kumara devam,paraları kumarda yeme. ve sen çalışırkrn o evde oturmakta.
bu evliliği bir daha düşün istersen
Zor bir durum...
Madem son başvurduğu yer hayırlısıyla olacak inşallah öyleyse evden çıkmasın,derim.
Sen işteyken evinizi toparlasın,sana yemek yapsın bence.
Evde olması seni daha çok rahatlatır belki.
Eşime olan güvenimi kaybettim. Şimdi ne söylese inanmıyorum.
Bir ay boyunca bana yalan söyledi Gitmiş kumar oynamıştı. Büyük tartışma koptu (burası uzun kısa kestim)
Hep iş arıyorum koşturuyorum bahanesi, şu aradı onun yanına gittim, şunla oturduk iş konuştuk
Diye diye bana hep yalan söylemiş bir ay kumar oynamış. Bir miktar borc yapmış. Köşeye attığımız parayı harcamış
Ve şimdi yine aynı hareketleri yapıyor gibi geliyor bana.. geliyorum diyor.. gelmiyoR.. çıktım diyor en fazla yarım saatte geleceği yol 3 saat sürüyor. Yok Şunu gördüm kahve çay içtik diyor.. Arıyorum bakmıyor defalarca arıyorum..
Sonra kendi arıyor.. ama ben aradığımda açmıyor. Bu tutarsız hareketleri beni şüpheye düşürüyor.
Hani eminde değilim şurdayım dediği yerde mi değil mi.? çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum
Ona göre herşey güllük gülüstanlık.. Beni pışpışlayıp duruyor.. canım kuzum aşkım sevgilim hep sevgi dolu
Hiç birşey olmamış gibi yaa. işte en acıtan kısmı da bu, vicdanıma oynuyor sanki..
O herşeyi normal yapıyor.. sanki ben büyütüyorum.. gibi hiç bişey yokmuş gibi davranması beni deli ediyor.
Yazımın kusuruna bakmayın. Canım çok sıkkın. Sorguluyorum herşeyi.. bende mi hata diyorum.
Ben o işsiz diye çokmu üstüne gittim. Ama dile kolay 8 aydır işsiz. Şuan bir yerden cevap bekliyoruz.
Son artık şu işi bekliyorum ki. acaba iş bunalımı geçince bu tutarsız hareketleri devam edecek mi diye
Ama sabrım kalmadı.. güvensizlik soğukluğu getiriyor.
Zaten insan zora düştüğü zaman.. karekteri belli olmaz mı, hemen bunalıp bunu yapması üzücü
Güven gittiyse baz ı şeyler çoktan bitmiştir benim için sevgiden önce gelir güven ve saygı bu birlikte tutar benceEşime olan güvenimi kaybettim. Şimdi ne söylese inanmıyorum.
seviyor musunuz bu adamı? günahını almak istemem ama bu iyi davranışları siz ona bakıyorsunuz sesinizi çıkartıp başınızdan savmayın diye yaptıgını düşünüyorum.
çünkü bir de kötü davransa kendını kapıda bulacak, iş bulmak zorunda kalacak kim bakacak beyfendıye ? size mecbur ve sizin hassas noktalarınızı bulup durumu güzel idare ettiğini düsünüyorum.
iyi yürekli, düşünceli olsa sizin sabahtan aksama kadar didinip kazandıgınız parayı savurmaya da utanırdı,kıyamazdı.
Benim karşıma gecip kuzu gibi, sanki hiçbirşey olmamış gibi.. sarılalım istiyor, seviyorum dememi istiyor.
Ben içimden gelmeyen hiçbirşeyi yapamam ki