ahhh yaa zaten bi işe girip çalışmaya başlayana kadar, o işte dikiş tutturana kadar kolay kolay güvenini geri kazanamazsın
ama eşin de sanırım para kazanabilmek adına, işsizliğin verdiği sıkıntıyla bi ümit kumara sarılmış.
tabii ki hiçbişey bu yaptığını haklı çıkarmaz.
ama işsizlik psikolojisi erkekler daha bi farklı etkiliyor. çıkış yolu bulacağım diye sapıtıyorlar resmen çok afedersin.
telefonlarına bakmaması gittiği yer hakkındaki şüphelerin vs çok büyük ihtimal işle ilgili bişeler yapmaya çalışıyor olabilir ama sonuç hüsran olursa hayalkırıklığına uğramayasın diye sana söylemiyor gizliyor olabilir.
benim eşim aynısını yaptı ordan biliyorum.
gizli saklı bişeler dönerdi anlardım sorduğumda söylemez üstü kapalı yanıtlar verirdi sonrasında o iş olmayınca açıklardı böyle böyle bişeyi peşindeydim olmazsa üzülme diye söyleyemedim diye.
hiçbişe yokmuş gibi davranmasının sebebi de aslında sana mutlu görünmeye çalışmak, mutsuzluğunu sana da belli ederse kendisi de sen de daha mutsuz olacaksınız korkusuyla böyle davrnaıyor, aslında kötü giden bişeyleri reddetme.
eşim de aynı senin eşin gibi gülüyo eğleniyor görsen sanki o kadar borcun içindeki biz değiliz ama geçen bi konuştuk ne kadar doluymuş meğersem bildiğin numara yapıyormuş. mutsuzluğunu dile getirmeyip yok sayarak aklınca sahte bi mutluluk yaratmaya çalışmış.
Allah yardımcınız olsun, inşallah haber beklediğiniz yer eşin ve senin için hayırlı bi yerdir ve olumlu bi dönüş olur