Güven güven güven... :(( kalmadı

Genç kızların söylediği yalanlar yani :)))
ama yine de alışkanlık yapar.. keşke gerçeği söyleseniz
Ben de çok isterim. Yalan söylemek hoşuma gitmiyor ama gelmişim 25 yaşına, evlensem çocuklarım olurdu. Hâlâ dizilerinin dibinde oturayim istiyorlar. Erkek arkadaşım da Arap, görüşmemi istemiyorlar. 3 senedir kaçak gocek, yalan dolanla ilişki yurutuyorum " el ne der elalem ne der " derdi yüzünden

Üzüldüm açıkcası Allah kimseyi eşiyle çocuğuyla sınamasın bence koca bir hayat 2.evlilik her şey size kalmış bütün sorumluluk. Allah yardımcın olsun ne diyeyim eşin sert bir uyarıyı haketmiş.

konum hemen 2.3. sayfalara düşmüş :KK53: bırakın yasak aşkı, kaynanayı, görümceyi (dermişim)

Eşime olan güvenimi kaybettim. Şimdi ne söylese inanmıyorum.
Bir kere güvenimi yıktı. Toparlayamıyorum.
Bir ay boyunca bana yalan söyledi Gitmiş kumar oynamıştı. Büyük tartışma koptu (burası uzun kısa kestim)
İşsizlik bunalımı dedi. Boşluğa düştüm dedi.. ilk ve son şansı verdim..
Geliyorum dedi gelmedi.. akşamları bir ay boyunca geç geldi diyebilirim.
Hep iş arıyorum koşturuyorum bahanesi, şu aradı onun yanına gittim, şunla oturduk iş konuştuk
Diye diye bana hep yalan söylemiş bir ay kumar oynamış. Bir miktar borc yapmış. Köşeye attığımız parayı harcamış
Ve şimdi yine aynı hareketleri yapıyor gibi geliyor bana.. geliyorum diyor.. gelmiyoR.. çıktım diyor en fazla yarım saatte geleceği yol 3 saat sürüyor. Yok Şunu gördüm kahve çay içtik diyor.. Arıyorum bakmıyor defalarca arıyorum..
Sonra kendi arıyor.. ama ben aradığımda açmıyor. Bu tutarsız hareketleri beni şüpheye düşürüyor.
Hani eminde değilim şurdayım dediği yerde mi değil mi.? çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum
Gidiyim o dediği yerde mi diye bakıyım desem olmuyor..
Ona göre herşey güllük gülüstanlık.. Beni pışpışlayıp duruyor.. canım kuzum aşkım sevgilim hep sevgi dolu
Hiç birşey olmamış gibi yaa. işte en acıtan kısmı da bu, vicdanıma oynuyor sanki..
O herşeyi normal yapıyor.. sanki ben büyütüyorum.. gibi hiç bişey yokmuş gibi davranması beni deli ediyor.
Yazımın kusuruna bakmayın. Canım çok sıkkın. Sorguluyorum herşeyi.. bende mi hata diyorum.
Ben o işsiz diye çokmu üstüne gittim. Ama dile kolay 8 aydır işsiz. Şuan bir yerden cevap bekliyoruz.
Tanıdık biri kesin olacak dediler.. bilemiyorum. Yazıp paylaşmak istedim.. :KK43:(((
(bir yıllık evliyim. ikinci evliliğim, bu eşimden çocuğum yok)
ahhh yaa zaten bi işe girip çalışmaya başlayana kadar, o işte dikiş tutturana kadar kolay kolay güvenini geri kazanamazsın :KK43:
ama eşin de sanırım para kazanabilmek adına, işsizliğin verdiği sıkıntıyla bi ümit kumara sarılmış.
tabii ki hiçbişey bu yaptığını haklı çıkarmaz.
ama işsizlik psikolojisi erkekler daha bi farklı etkiliyor. çıkış yolu bulacağım diye sapıtıyorlar resmen çok afedersin.
telefonlarına bakmaması gittiği yer hakkındaki şüphelerin vs çok büyük ihtimal işle ilgili bişeler yapmaya çalışıyor olabilir ama sonuç hüsran olursa hayalkırıklığına uğramayasın diye sana söylemiyor gizliyor olabilir.
benim eşim aynısını yaptı ordan biliyorum.
gizli saklı bişeler dönerdi anlardım sorduğumda söylemez üstü kapalı yanıtlar verirdi sonrasında o iş olmayınca açıklardı böyle böyle bişeyi peşindeydim olmazsa üzülme diye söyleyemedim diye.
hiçbişe yokmuş gibi davranmasının sebebi de aslında sana mutlu görünmeye çalışmak, mutsuzluğunu sana da belli ederse kendisi de sen de daha mutsuz olacaksınız korkusuyla böyle davrnaıyor, aslında kötü giden bişeyleri reddetme.
eşim de aynı senin eşin gibi gülüyo eğleniyor görsen sanki o kadar borcun içindeki biz değiliz ama geçen bi konuştuk ne kadar doluymuş meğersem bildiğin numara yapıyormuş. mutsuzluğunu dile getirmeyip yok sayarak aklınca sahte bi mutluluk yaratmaya çalışmış.
Allah yardımcınız olsun, inşallah haber beklediğiniz yer eşin ve senin için hayırlı bi yerdir ve olumlu bi dönüş olur

ahhh yaa zaten bi işe girip çalışmaya başlayana kadar, o işte dikiş tutturana kadar kolay kolay güvenini geri kazanamazsın :KK43:
ama eşin de sanırım para kazanabilmek adına, işsizliğin verdiği sıkıntıyla bi ümit kumara sarılmış.
tabii ki hiçbişey bu yaptığını haklı çıkarmaz.
ama işsizlik psikolojisi erkekler daha bi farklı etkiliyor. çıkış yolu bulacağım diye sapıtıyorlar resmen çok afedersin.
telefonlarına bakmaması gittiği yer hakkındaki şüphelerin vs çok büyük ihtimal işle ilgili bişeler yapmaya çalışıyor olabilir ama sonuç hüsran olursa hayalkırıklığına uğramayasın diye sana söylemiyor gizliyor olabilir.
benim eşim aynısını yaptı ordan biliyorum.
gizli saklı bişeler dönerdi anlardım sorduğumda söylemez üstü kapalı yanıtlar verirdi sonrasında o iş olmayınca açıklardı böyle böyle bişeyi peşindeydim olmazsa üzülme diye söyleyemedim diye.
hiçbişe yokmuş gibi davranmasının sebebi de aslında sana mutlu görünmeye çalışmak, mutsuzluğunu sana da belli ederse kendisi de sen de daha mutsuz olacaksınız korkusuyla böyle davrnaıyor, aslında kötü giden bişeyleri reddetme.
eşim de aynı senin eşin gibi gülüyo eğleniyor görsen sanki o kadar borcun içindeki biz değiliz ama geçen bi konuştuk ne kadar doluymuş meğersem bildiğin numara yapıyormuş. mutsuzluğunu dile getirmeyip yok sayarak aklınca sahte bi mutluluk yaratmaya çalışmış.
Allah yardımcınız olsun, inşallah haber beklediğiniz yer eşin ve senin için hayırlı bi yerdir ve olumlu bi dönüş olur

Canım senin konularınıda biliyorum. Ama sanırım bu kadar yumuşak olmamalıyız
Ondan böyledir.. Ondan şöyledir diye bakmamamız gerekiyor.
Biz de kadın olarak bir çok sıkıntı çekiyoruz. Biz neden hiç sapmıyoruz.
Evimize işimize, çoluk çocuğa veriyoruz kendimizi..
Bilmiyorum ben artık bu kadar masum bakmıyorum olaylara

Canım senin konularınıda biliyorum. Ama sanırım bu kadar yumuşak olmamalıyız
Ondan böyledir.. Ondan şöyledir diye bakmamamız gerekiyor.
Biz de kadın olarak bir çok sıkıntı çekiyoruz. Biz neden hiç sapmıyoruz.
Evimize işimize, çoluk çocuğa veriyoruz kendimizi..
Bilmiyorum ben artık bu kadar masum bakmıyorum olaylara
haklısın aslında zaten kaybediyorsak yumuşakbaşlılığımızdan kaybediyoruz.
erkeklerden daha çok şeye katlanıyoruz aslına bakarsan. ama pes etmiyoruz, yüzleşmekten korkmuyoruz. sanırım kadınlar erkeklerden daha güçlü.
ne yapmayı planlıyorsun peki?
eşinle konuşmayı düşünüyor musun? şüphelerinle ilgili?

haklısın aslında zaten kaybediyorsak yumuşakbaşlılığımızdan kaybediyoruz.
erkeklerden daha çok şeye katlanıyoruz aslına bakarsan. ama pes etmiyoruz, yüzleşmekten korkmuyoruz. sanırım kadınlar erkeklerden daha güçlü.
ne yapmayı planlıyorsun peki?
eşinle konuşmayı düşünüyor musun? şüphelerinle ilgili?

Çok konuştum canım.. ama hep yalanlıyor. Yok ben ordaydım şurdaydım geliyodum çıktıydım şunu gördüm vs.. hep aynı şeyler.. saatlerce bir insan ne yapar dışarda
Hatası olursa (kumar, at yarışı gibi, )
ve şu sıra gireceği bir iş var ondada sebaat etmezse, evliliğimi bitireceğim.

Gözünün önüne bakarsa ne alaa...
Yoksa benim ideallerim, hayallerim, hayata karşı bir duruşum var.
Mutlu olmak biraz gün görmek istiyorum.
Kimseye muhtaç değilim Allaha şükür.
Allah sağlık sıhat versin... herşeyin üstesinden gelip, bu günlere geldim ben..
Alavere dalavere uğraşamam bu saatten sonra..

Bir ay boyunca bana yalan söyledi Gitmiş kumar oynamıştı. Büyük tartışma koptu (burası uzun kısa kestim)
Hep iş arıyorum koşturuyorum bahanesi, şu aradı onun yanına gittim, şunla oturduk iş konuştuk
Diye diye bana hep yalan söylemiş bir ay kumar oynamış. Bir miktar borc yapmış. Köşeye attığımız parayı harcamış
Ve şimdi yine aynı hareketleri yapıyor gibi geliyor bana.. geliyorum diyor.. gelmiyoR.. çıktım diyor en fazla yarım saatte geleceği yol 3 saat sürüyor. Yok Şunu gördüm kahve çay içtik diyor.. Arıyorum bakmıyor defalarca arıyorum..
Sonra kendi arıyor.. ama ben aradığımda açmıyor. Bu tutarsız hareketleri beni şüpheye düşürüyor.
Hani eminde değilim şurdayım dediği yerde mi değil mi.? çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum
Ona göre herşey güllük gülüstanlık.. Beni pışpışlayıp duruyor.. canım kuzum aşkım sevgilim hep sevgi dolu
Hiç birşey olmamış gibi yaa. işte en acıtan kısmı da bu, vicdanıma oynuyor sanki..
O herşeyi normal yapıyor.. sanki ben büyütüyorum.. gibi hiç bişey yokmuş gibi davranması beni deli ediyor.
Yazımın kusuruna bakmayın. Canım çok sıkkın. Sorguluyorum herşeyi.. bende mi hata diyorum.
Ben o işsiz diye çokmu üstüne gittim. Ama dile kolay 8 aydır işsiz. Şuan bir yerden cevap bekliyoruz.
Tanıdık biri kesin olacak dediler.. bilemiyorum. Yazıp paylaşmak istedim.. :KK43:(((

Erkek gözü ile bakamıyorum olaya !

Aylardır işsiz bir erkek, bunun baskısı var üzerinde eve para getirmesi gerekiyor ama evi geçindiren kadın. Bu zaten onu zor duruma sokuyor. Fakat para kazanacağım diye kumar oynaması ilk planda kendisine masum gelse de yapabileceği en büyük hatayı yapmış. Kumarda bugüne kadar kazanan görmedim, her zaman masa kazanır. İş bulamıyorum mazeretini de asla kabul etmiyorum. Türkiye'de aç kalan aptalı derim ama iş beğenme gibi lükse sahip toplumuz. Başvurduğpu işlerden haber gelene kadar yapabileceği en azından günlük harcamalarını çıkartabileceği o kadar çok iş var ki ama dedim ya iş beğenen bir toplumuz.

Verdiği sözlere sadık kalmaması burada ikinci en önemli sorun bir süre sonra bu geç kalış yalanlarına başkası eklenecek zira siz bu 30 dakikalık yolu 3 saatte dönmesini kabullenmişsiniz.

Sizin ikinci evliliğiniz aklı sıra elinin buradan kuvvetli olduğunu bilinçaltı olarak kendine söylüyor. Bunu dile getirmese de 2. evliliği kolay mı ayrılması iç dünyasında dönüp duruyordur. Bunu zaten sevgi sözlerini söylediğini göre daha dillendirmemiş ama iç dünyasında eminim ki bu tilkilik te vardır.

Kadınların şu eşşek inadını devreye sokup bence dik durun ilk 30 dakikalık süre 3 saat olduğunda tavrınızı alın fakat Allahın hakkı 3 diye sakın 2. ve 3. şansı vermeyin.

Bugüne kadar onunla var değildiniz bundan sonra da olmadan da yaşayabilirsiniz.

Unutmayın sevgi sözleri ile asla karın doymuyor. İki gönül sevince de samanlık seyran olur safsatısını gibi örnek almamanız gereken bir atasözü var. Zira adam samanlığı ateşe vermiş ....

umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Siz istediniz ben de gördüklerimi yazdım...

Çok konuştum canım.. ama hep yalanlıyor. Yok ben ordaydım şurdaydım geliyodum çıktıydım şunu gördüm vs.. hep aynı şeyler.. saatlerce bir insan ne yapar dışarda
Hatası olursa (kumar, at yarışı gibi, )
ve şu sıra gireceği bir iş var ondada sebaat etmezse, evliliğimi bitireceğim.
inşallah olumlu bi haber gelir de kıymetini bilir..
benzer şeyleri yaşıyoruz ne yazık ki.
biz de haber bekliyoruz bi yerden ama eşim şimdiden başladı yok çok uzak zaten yol masrafı alacağım maaşın yarısı yok maaşı az yok bilmem ne diye :KK43:
allah hakkımızda hayırlısını versin, ama takdir ediyorum seni güçlü bi duruşun var ben senin gibi olamadım olamıyorum.. :KK43:
zaten bu hata dediklerinin bi an önce önünü almalısın. tehdit mi edersin, tavır mı alırsın bilmem.
kumar ne demek ya zaten senin paranla geçiniyosunuz bi de bu parayı bu şekilde çarçur etmesi çok yanlış çok.
iAllah eşine doğru yolu göstersin, seni de huzura kavuştursun.

sana daha önce eşine destek ol vb. bir yorum yapmıştım eşim iş bulamıyor dediğinde.
ama bu adam çalışmadığı gibi bir de kumara yatırıyor senin kazandığın parayı....

Erkek gözü ile bakamıyorum olaya !

Aylardır işsiz bir erkek, bunun baskısı var üzerinde eve para getirmesi gerekiyor ama evi geçindiren kadın. Bu zaten onu zor duruma sokuyor. Fakat para kazanacağım diye kumar oynaması ilk planda kendisine masum gelse de yapabileceği en büyük hatayı yapmış. Kumarda bugüne kadar kazanan görmedim, her zaman masa kazanır. İş bulamıyorum mazeretini de asla kabul etmiyorum. Türkiye'de aç kalan aptalı derim ama iş beğenme gibi lükse sahip toplumuz. Başvurduğpu işlerden haber gelene kadar yapabileceği en azından günlük harcamalarını çıkartabileceği o kadar çok iş var ki ama dedim ya iş beğenen bir toplumuz.

Verdiği sözlere sadık kalmaması burada ikinci en önemli sorun bir süre sonra bu geç kalış yalanlarına başkası eklenecek zira siz bu 30 dakikalık yolu 3 saatte dönmesini kabullenmişsiniz.

Sizin ikinci evliliğiniz aklı sıra elinin buradan kuvvetli olduğunu bilinçaltı olarak kendine söylüyor. Bunu dile getirmese de 2. evliliği kolay mı ayrılması iç dünyasında dönüp duruyordur. Bunu zaten sevgi sözlerini söylediğini göre daha dillendirmemiş ama iç dünyasında eminim ki bu tilkilik te vardır.

Kadınların şu eşşek inadını devreye sokup bence dik durun ilk 30 dakikalık süre 3 saat olduğunda tavrınızı alın fakat Allahın hakkı 3 diye sakın 2. ve 3. şansı vermeyin.

Bugüne kadar onunla var değildiniz bundan sonra da olmadan da yaşayabilirsiniz.

Unutmayın sevgi sözleri ile asla karın doymuyor. İki gönül sevince de samanlık seyran olur safsatısını gibi örnek almamanız gereken bir atasözü var. Zira adam samanlığı ateşe vermiş ....

umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Siz istediniz ben de gördüklerimi yazdım...

Beni kırmayıp yorum yaptığın için teşekkür ederim Kazen,
Haklısın onun bana bir tartışma anında laf arasında dediği bir söz aklıma geldi.
Sen çok kurnazsın dedi.
Bana yapmadığım bir şeyi itiraf ettirmeye çalışıyorsun. Son Şansım olduğu içinde yakaladığın anda boşanacaksın biliyorum dedi... Ben oynamıyorum kumar dedi.
Bende ben kurnaz biri olsaydım. Şu an yanında olmazdım dedim.
Senin evin yada tek kuruş birikmişin yoktu bu yaşında..... (ama ben seninle evlendim)
Ben kurnaz olsam parayı da düşünürdüm dedim.
"Ya seni kim alacaktı ki bir çocukla dedi...!" Beni kimse alsın diye beklemiyordum ki
Benim öyle bir gayretim yoktu. Kendi ayaklarımın üzerinde duran 32 yaşında genç sağlıklı bir kadındım.
Ailem, işim gücüm, evim düzenim vardı. Herkes bana imrenirdi.

daha önce bir evliliğini bitirdin ve yeni biriyle evlendinse hiç korkma 3. lede evlenirsin kumar oynayan evliliğin başından beri işsiz bir adamla yaşaman kendine yapacağın en kötü şey olur.

inşallah olumlu bi haber gelir de kıymetini bilir..
benzer şeyleri yaşıyoruz ne yazık ki.
biz de haber bekliyoruz bi yerden ama eşim şimdiden başladı yok çok uzak zaten yol masrafı alacağım maaşın yarısı yok maaşı az yok bilmem ne diye :KK43:
allah hakkımızda hayırlısını versin, ama takdir ediyorum seni güçlü bi duruşun var ben senin gibi olamadım olamıyorum.. :KK43:
zaten bu hata dediklerinin bi an önce önünü almalısın. tehdit mi edersin, tavır mı alırsın bilmem.
kumar ne demek ya zaten senin paranla geçiniyosunuz bi de bu parayı bu şekilde çarçur etmesi çok yanlış çok.
iAllah eşine doğru yolu göstersin, seni de huzura kavuştursun.

Evet canım bizde haber bekliyoruz. O da öylece bekliyor..
Biz akşam yine takıştık. Çünkü ben gülemiyorum hep soğuk duruyorum elimde değil.. (sahte olamam)
Bak dedim oturmanın sırası değil. Günü birlikte olsa bir ekmek parası sokmalısın bu eve dedim.
Ben bunları sana söylediğim için rahatsızım dedim. Aramızda neredeyse 10 yaş var neden bunu sen düşünmüyorsun
Sonra seni seviyorum, ahh kocam canım kocam diye evde şakıya şakıya dolanıyım istiyosun.
Güldür yüzümü dedim.. insan kocasının böyle hımhım durmasını ister mi...
Üret, emek ver, yorul ama bişeyler yap artık dedim..

sana daha önce eşine destek ol vb. bir yorum yapmıştım eşim iş bulamıyor dediğinde.
ama bu adam çalışmadığı gibi bir de kumara yatırıyor senin kazandığın parayı....

Arttık gitmiyorum diyor. Ama gitmiyorsa bile ben inanmıyorum...
Ya çok kötü bir hal oldu bu durum. İnanmıyorum ona
Hep yalan söylüyor gibi geliyor.
Güvenimi kazanması için bişeyler yapması lazım....
didinmesi çalışması, ekmeği taştan çıkarması lazım

daha önce bir evliliğini bitirdin ve yeni biriyle evlendinse hiç korkma 3. lede evlenirsin kumar oynayan evliliğin başından beri işsiz bir adamla yaşaman kendine yapacağın en kötü şey olur.

Ah vicdanım ya hata yapıyorsam diye düşündüğüm anlar oluyor.

Ah vicdanım ya hata yapıyorsam diye düşündüğüm anlar oluyor.
en büyük hatan seçimlerinde..eş seçimlerin hatalı başka da bir şey değil..bence hiç işin derinine girme ..işinde var evladında varmış eyvallahın olmasın sen bir senedir bir adama bakıp evladının rızkını sözde kocan olan adama yediriyorsun o da gidip kumar oynuyor öncelikle bunu iyice farketmelisin :KK66:

en büyük hatan seçimlerinde..eş seçimlerin hatalı başka da bir şey değil..bence hiç işin derinine girme ..işinde var evladında varmış eyvallahın olmasın sen bir senedir bir adama bakıp evladının rızkını sözde kocan olan adama yediriyorsun o da gidip kumar oynuyor öncelikle bunu iyice farketmelisin :KK66:

Evet hata seçimlerimde, şimdi sanki ben suçluymuşum gibi bana tepkili
O işsiz diye ben ona surat asıyormuşum, değeri yokmuş bu evde destek olmuyormuşum
Destekten kastıda (gülüyüm istiyor, ona sarılıyım heran, o sarılınca bende karşılık veriyim istiyor)
Sen gülmüyorsun, konuşmuyorsun, ilgi göstermiyorsun bana diyor
Aklında birşey var senin, kimle konuşuyordun, yok ne konuşuyordun, yok şu kimdi diye sorular soruyor..
Ben tersliyorum, ben sabah gidip akşam eve gelen biriyim yerim yurdum belli.
2-3 ayda bir yakın dostumla bir kahve içmek için 2 saat evden çıkıyorsam (hafta sonu oda).
Bana ne konuşTunuz bu kadar diyemezsin dedim.
Bazen Böyle sinirleniyor gözleri bir tuhaf oluyor.
Sanırım biraz korku aşıladı bana, bu iş bitti dersem bir zarar verecek diye tedirgin oldum
En yakın dostumda diyor ki bak bu biraz piskolojik olarak bozuk geliyor bana,
Korkuyorum biran önce bitir diyor.

X