• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvansizlik

cakir_81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
2
0
1
43
Merhaba benim bir sıkıntım var ve ben bu sıkıntimi atmak istiyorum uzerimden 5 yildir biriyle birlikteyim ona guvenmiyorum neden diye sorucaksaniz bilmiyorum guvenmeyi cok istiyorum yapamiyorum bu sebepten de surekli kavga ediyoruz attik kavgalardan cok sıkıldik ve bu kavgalari cikaran hep ben oluyorum mesela beni cok kizkansin istiyorum kizkaniyormus ama belli etmiyor

Fazla kıskanır kavga çıkartır bu sefer de ben ne günah işledim dersiniz. Büyük konuşmayın derim. Karşınızdaki uyumlu ve olgun biriyse şükredin.

Merhaba benim bir sıkıntım var ve ben bu sıkıntimi atmak istiyorum uzerimden 5 yildir biriyle birlikteyim ona guvenmiyorum neden diye sorucaksaniz bilmiyorum guvenmeyi cok istiyorum yapamiyorum bu sebepten de surekli kavga ediyoruz attik kavgalardan cok sıkıldik ve bu kavgalari cikaran hep ben oluyorum mesela beni cok kizkansin istiyorum kizkaniyormus ama belli etmiyor
güvensiz bir iliski 5 yıl yurumez hani 13 yasinizda basladiysaniz o ayri tabi yaș kaç yetișkin olmadigini dusunuyorum

Seni kiskaninca ne olacakmis?
Kiskancligi sevgi belirtisi olarak mi goruyorsun?

Back