Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her duşa girdiğinde gusul abdestini tazele. Aklında şüphe kalmasın en azındanMastürbasyon yapınca orgazm olup boşalamıyorum bu durumda da gusül abdesti almam gerekiyor mu yeni başladım yapmaya tam doğrusunu bilmiyorum o yüzden sordum
Almalısın evetMastürbasyon yapınca orgazm olup boşalamıyorum bu durumda da gusül abdesti almam gerekiyor mu yeni başladım yapmaya tam doğrusunu bilmiyorum o yüzden sordum
Ben de buradaki bilenlere soruyorum zaten bilmeyenlerin cevap verip kınamasına gerek yokMastürbasyonla ilgili sorulabilecek her şeyi sormaya ant içmiş gibisin ama bunun cevabı burada değil. Dini sitelere bak bence.
Aaa konu istediginiz kadar etkilesim almadi mi yoksa? Durup durup yaziyorsunuz yaBen de buradaki bilenlere soruyorum zaten bilmeyenlerin cevap verip kınamasına gerek yok
Size birşey yazdığımı sanmıyorum yapılan yorumlara tabiiki cevap vericemAaa konu istediginiz kadar etkilesim almadi mi yoksa? Durup durup yaziyorsunuz ya
Alo diyanete mi sorsanMastürbasyon yapınca orgazm olup boşalamıyorum bu durumda da gusül abdesti almam gerekiyor mu yeni başladım yapmaya tam doğrusunu bilmiyorum o yüzden sordum
Bilen de belki yanlış biliyor? Burada bir üyenin “gerek yok” lafıyla cenabet gezeceğinize konunun asıl muhatabını/sitesini bulun oraya sorun diyorum.Ben de buradaki bilenlere soruyorum zaten bilmeyenlerin cevap verip kınamasına gerek yok