Gururumu hiç ettim

Tüm bunlara rağmen o kendini kıymete bindirdi kaçıyor beni istemiyor çok mu gurursuz davranmışım ? Ama hiç ona kal bana dön demedim sadece sebepleri öğrenmek için zorladım. Bir de kardeşimin olaya karışması beni üzdü ama herkes ona hak verdi. Kafam çok karışık.

Düzenledim ama en son yoruma attı bunu burada yeniyim kusura bakmayın böyle oldu

Üzülme lütfen canım, bu davar seni bırak kimseyle devam edemez bu kafayla.
Cidden 5 yaşında gibi,böylesini de ilk defa okudum.
Sorunlu olan benmişim gibi hissettirdi. Benim yüzümden bitmiş gibi. Ben biraz ayrıntıcıyım evet önceki konulardan çok kavga çıkardım ama onla alakalı duyduklarım beni iyice tetiklemişti

Mümkünse dönmesin cnm ya kurtar kendini bu ne böyle uğraşmaya yer falan mı arıyorsun allasen
Gerçekten kafamın içinde şu an beyin olmadığını düşünüyorum ben de. Onu seviyorum sanırım veya hırs mı bilmiyorum ama dönmesini çooook istiyorum ben ona hiç hata yapmadım yalan söylemedim biraz pişmanlık duysun istiyorum 20gündür ağlıyorum o hayatında tam gaz

Bu adam için bir şey diyemem ama sizin bu adam için kendinizi dağıtmanız ilginç.
Kesip atsanız daha iyi.

Yalancı, kişiliği oturmamış, ilişki sorumluluğu alamaz, hatta belki kimseyi sevemez ne yorumu bu adama canım pembe mürekkebime yazık valla
Tebrik ediyorum daha ilk bölümden dediniz bunu ben daha hala ona sen iyi insansın dedim şaka gibi

Bana sorunlu gibi hissettirdi kendimi. Beni takıntılı geçmişi ikidebir açan biri olarak gördü
Biptir et canım ya yeter artık beş para etmeze yazıp totosunu kaldirma ne öyle çocuk gibi hatta kişiliksiz unut gitsin hiç kafanı yorma degmez sakın yazma yazarsada taniyamadim pardon de birdaha da cevap verme kalsın öyle

O onu dedi ben bunu dedim.. ne bilim ortada ciddi bişi yokmuş ki zaten.. unut gitsin..
Sorun zaten unutamamam. Takıntı haline gelmesi veya çok sevmem. Ben inandım onun sabrına samimiyetine. İlişki bile olmasa benim ilkimdi.

Yazmaz ki sanki ben ona kötülük ettim o benden soğudu.

Anlıyorum bağlanmanız normal ama bu adam sizin güvenip yola çıkabileceğiniz biri değil bana göre.
Bir ömür ağlamaktansa 1 yıl ağlamak daha iyi değil mi?
Düzelmez değil mi bu insan ? Pişman olmaz ?

Adam bırakmış seni ve sen yok öyle yok böyle diye bence adamı mesajlarınla sıkistiriyorsun.sen abayı yakmışsın da onda durum farklı.birak böyleleri can acıtır.donup arkana bakma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…