• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurur mu yapıyoruz ama bişeyler yapmak lazımmmmm

elif_mn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
23
0
36
Gaziantep
kızlarrr daha öncede bahsetmiştim ama yine kısa bi şekilde gelişmelerle anlatayım, biz erkek arkadasımla uzun sürekli bi ilişkimizin ardından daha öncede olduğu gibi bi ayrılık sürecine girdik bunun sebebi baska seylere ya da kişilere bağlı deil tamamen bizim bu ilişkiyi birbirimizi kırarak üzerek yıpratmamızla alakalıydı. 2 hafta önce kavgalı bi şekilde ayrıldık sonra ben hatamı anladım alttan alıym dedim konustum kendisiyle sakince her seyi düzeltebileceğimizi söledim ama o da cok bıkmıstı aynı sorunlardan ve öfkesi dinmedği için bana artık bu ilişkiyi düzeltemiceğimizi söledi hatta cok emin görünüodu barısmamakta ama dediğim gibi öfkeliydi ve beni kırdı son bi şans istedim düzelteceğimi söledim ama kabul etmedi, üzerinden 2 gün geçti birbirimizi gördük(aynı sınıftayız) beni gördüğü gün bu pişman oldu yaptığına ve beni aradı ama bu kez de benim gururum cok incinmişti açmadım mesajlarına cevap vermedim 3 saat boyunca,beni geçen hafta bugün aramıştı karşılık vermedim.. Sonra tabi bir şey olmadı bu hafta boyunca, o bana öyle davrandığı için geçen hafta ben de kafamda bitirmeye calısıyordum ve elimden geleni yaptığım için içimde kafam da rahattı o da beni böle rahat görünce bir de aradığında da açmadım diye bana daha cok kızdı mutlu görünmeye calıstı tıpkı benim gibi... Neyse günler böyle geçti ünv. şenliklerimiz oldu hep ayrı geçirdik.. bu arada birbirimizi ne faceden sildik ne msnden bi ara faceini dondurdu özlemem için yapıyor olabileceğini düşündüm 2 gün sora actı tekrar.. Dediğim gibi pişman olduğundan sora geçen hafta böyleydi. Dün arkadasımızın doğum günü için bir araya geldik kutlama yapmadık cok samimi arkadaslarla beraber arkda toplandık ama bizim durum belli olduğu için ve geç bi saatte toplandığımız için ben sadece göründüm çok az durdum. Şuan ondan bir adım bekliyorum atmıyor ama Allaha öyle dua ettim hayırlıysa yine adım atsın dedim ben adım atmak istemiyorum çünkü hayırlıysa o adım atsın diye dua edip duruyorum.. bilmiyorum adım atacak mı ne yapacak bi fikrim yok ama duruşu hareketleri istiyo mu istemiyo mu anlayamıyorum sizce istiyor mudur????? dayanamıyorum bir şey yapmadan çok fazla dayandım o bişeyler yapsın istiyorum böyle durumları bilirsiniz hani insan sabretmekten çatlar ya işte o durumdayım.. bana akıl verin sizce bu durum neden böyle ya da ne olacak fikir verin

kavgalar,huzursuzluklar,ayrılıklar,barışmalar,tekrar ayrılıklar vs vs............. ne zaman ders çalışıyorsunuz cnm tabii çalışabiliyorsanız..

Biz kızların sevdiğimiz adamların karşısında basiretimiz bağlanıpta unuttuğumuz bişi var cnm; "ben önemliyim" demek! lütfen bunu sıkça hatırla.daha çok gençsin güzel kardeşim,derslerine ve geleceğine kanalize ol.Özel hayatında da bişi olsun diye sen ısrarla uğraşma,zaten olacağı varsa zamanla herşey yoluna girer.Hayatta hiç bişide ısrarcı olmıcaksın.eğer yanlışsa feci patlıyor inan.Akışına bırak cnm.Başarılar dilerim..

istemese aramazdı sanırım, sabret biraz daha, okulda yakın dur belki tekrar cesaretini toplayıp konuşur seninle

Back