Gürültücü üst komsu sorunsalı

Hafsaseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
62
18
3
34
Merhabalar herkese. Şu anda oturduğumuz eve 6 ay önce taşındık. Kirada oturuyorum ve üst komşu da kiracı. Üst komşu gece 12 den sonra gürültü yapıyorlar. Çocukları da küçük değil en küçük olanı 14 15 yasinda. Bağırarak konuşmalar kapi çarpmalar vs. Gece 12 den sonra temizlik yapıyorlar. Koltukları çekiyorlar yerleri siliyorlar.her gün gece 2 de camasir makinesi çalışıyor. Kaç kez uyardık özür diliyorlar ama yine aynı şeyi yapıyorlar. Komşuyuz kötü olmayalım diyoruz ama asla anlamıyorlar. Yönetimden ev sahibine söylettik yine birsey değişmedi. Ne yapabiliriz. Başına bu tür olay gelen oldu mu acaba. Gerçekten caresiz durumdayız ve tasinma gibi bi durumumuz da yok şu anda

Yemin ederim biz de anlamadık. Gece 12 ye kadar hiç bi ses gürültü yok ama 12 den sonra evde duramıyoruz. Uyurken camasir makinesi çalışınca deprem oluyor sanarak korkarak uyanıyoruz. Sinirlerimiz bozuldu iyice

Fırça sapıyla vuruyoruz topla tavana vuruyoruz ama kendi gürültülerinden bu sesleri duymuyorlar bile
İnsanların bu düşüncesizliğinden artık çok sıkıldım. Gidip müstakil evde yaşasınlar madem. Her gece her gece bu ne be. Benim alt komşum saat farketmeksizin deli gibi kavga ederdi cam açık şekilde. Bütün mahalle her gün bunların kavgasını, küfürünü dinlerdik saatlerce. Polis çağırırım, bi yarım saat sessizlik sonra yine aynı. En son cinnet geçirdim aldım elime biber gazı (erkek olan saldırır falan diye) indim kapılarına açtım ağzımı yumdum gözümü. 3-4 gün sesleri kesildi sonra taşındılar 😅

Siz numaraları varsa tekrar tekrar mesaj yazın. Hatta numaraları yoksa gündüz evlerine bi gidin “ben numaranızı alayım geceleri uyuyamaz hale geldiğimizde size mesaj atayım da dikkat edersiniz biraz daha” diyin. utanırlar belki.

Merhabalar herkese. Şu anda oturduğumuz eve 6 ay önce taşındık. Kirada oturuyorum ve üst komşu da kiracı. Üst komşu gece 12 den sonra gürültü yapıyorlar. Çocukları da küçük değil en küçük olanı 14 15 yasinda. Bağırarak konuşmalar kapi çarpmalar vs. Gece 12 den sonra temizlik yapıyorlar. Koltukları çekiyorlar yerleri siliyorlar.her gün gece 2 de camasir makinesi çalışıyor. Kaç kez uyardık özür diliyorlar ama yine aynı şeyi yapıyorlar. Komşuyuz kötü olmayalım diyoruz ama asla anlamıyorlar. Yönetimden ev sahibine söylettik yine birsey değişmedi. Ne yapabiliriz. Başına bu tür olay gelen oldu mu acaba. Gerçekten caresiz durumdayız ve tasinma gibi bi durumumuz da yok şu anda
Gece vakti temizlik mi yapılır ev mi süpürülür bu ne saygısızlık , düşüncesizlik ya . Gündüzler çuvala girmiş sanki. Defalarca uyarılmışlar özür dilemişler. Üstelik yönetimden ev sahibine de bildirmişsiniz. Çok pişkin, görgüsüz insanlar sanırım. Gerçekten mahcup olan, utanan birisi bunu tekrar etmez. Böyleleriyle ancak davalık olmaz lazımki işin ciddiyetini bilsinler.

Ay bugün camları sildik perdeleri yıkadık felan sonra iftarı sofra topla vs derken baktım yerde kırıntılar var süpürge açayım dedim saat olmuş 11. Açmadım şu an kırıntılarla bakışıyoruz. Yarın sabaha kaldı 🙄🫣 gece iş yapılmaz ama sürekli gece yapıyorlarsa acaba tek boş vakitleri o zamana mı oluyor? Ne iş yapmıyorlar gündüleriz evde değillerse tek vakit o zamansa mecbur o ev temizlenecek bilemedim ki

Kadin çalışmıyor ev hanımı. Çalışıyor olsa belki bi yerde ona da hak verilir ama her gün her gün olunca artık sabredemez duruma geldik. Ayrıca biraz da araştırdık burdan önceki oturdukları 2 evden de sikayetle evden çıkarılarak gelmişler. Laftan anlayacak birileri gibi değiller. 4 5 kez kapılarına gittik inanın ben kapısına giderken utandım ama onlar her gün aynı gürültüyü yapmaktan utanmiyorlar

polis gönderin vıdeo ses kaydı alın şikayetcı olun başka türlüsü olmaz . Eğer ille de komşu böyle kötü olamam diyorsanız çekeceksınız

Bizim karşı komşuda aynı pencereleri açık ve birbirlerine çok yakın evler...geçen yaz boyu cami açmadan klimayla idare ettik.. sonbahar gibi bir gün cam açık yatalim dedik ses kıyamet gecenin 12 sinde..en son eşim patladi artik ..cama çıkıp avazı ciktigi kadar bağırdı herkes camlara döküldü ve bize hak verdiler onlarda bıkmış ama kadın yüzsüz evler yakın ben ne yapayım ,sizde ses yapiyorsunuz(ki külliyen yalan üste çıkmak için o an uydurdu zaten küçük çocugumuz yok salonumuz ön tarafta ve saat 10 gibi yatarız hep çit çıkmaz evde ) sonra eşi çıktı eşime karımla muhattap olamazsın sen gibi birşeyler saçmaladı bel altı vurdu ...gelin bizi öldürün dediler resmen insanlar böyle katil oluyorlar demekki...
Bakalım bu yaz ne olacak merakla bekliyorum Ha bubarada geçen yaz olduğu gibi sessiz kalmayacagimiz kesin
Arsizlar ve asla anlamiyorlar adam diyor ki çocuk ses yapmış ne var bunda aslında ses yapan çocuk yada çocukları değil sohpet muhabbet ve kahkaha sesleri her gece 12 kere kadar ses olduğu gibi evimizin içinde en az 5 kadın aynı binadan orada tolanip her gece muhabbet ediyorlar eşler belliki gece çalışıyor evde yoklar...

Bende üst komsumdan rahatsızım.gece temizligi,istediği her pencereden sofra halı sirkelemesi,gece gürültüsü,sokaktaki kedileri apartmana salıp bütün çöpleri yere dokmeleri.simdiye kadar iki defa gittim kadın konuşulacak bı tip degil.bende Allah'a havale ediyorum.butun apartman bıkmış durumda ama ev sahibi olduklari için bı çözüm yok.

Fırça sapıyla vuruyoruz topla tavana vuruyoruz ama kendi gürültülerinden bu sesleri duymuyorlar bile
Iyi bir cirkeflik isi çözer sert olmak gerekiyor canım kendileri öğlene kadar toto devirip yatabilir ama insanlar sabah 5 de yada 6 da kalkip ise gidiyor terbiyesizlik gecenin bi vakti ses yaptiklarinda hic erinmez çıkardım niye tahammül ediyorsunuz ki

Kadin çalışmıyor ev hanımı. Çalışıyor olsa belki bi yerde ona da hak verilir ama her gün her gün olunca artık sabredemez duruma geldik. Ayrıca biraz da araştırdık burdan önceki oturdukları 2 evden de sikayetle evden çıkarılarak gelmişler. Laftan anlayacak birileri gibi değiller. 4 5 kez kapılarına gittik inanın ben kapısına giderken utandım ama onlar her gün aynı gürültüyü yapmaktan utanmiyorlar
Ay bende de var aynı tür. Kapılarına polis bile gitmiş eski oturdukları evde. Komşuları arkalarından kötü konuşuyor. Bende kaç kere uyardım. Yöneticiye söyledim, apartman grubuna yazdım. Kendim çıktım konuştum. Yok anam. Gündüz ses yok gece hareketlilik. 2,5 senedir çekiyorum. Ama ben taşınacağım inşallah nefret ettim evimden. Taşınırken de 3 gün ev toplayacağım ama gece. İntikam alacağım öyle gideceğim. Kısaca malesef hiçbir şey yapamazsınız. Bir de benimkiler kiracı ben ev sahibiyim🫠🫠🫠🫠

Ben bu üst komşu gürültüsü yüzünden çok sevdiğim evimi satıp kiraya çıktım.Güzellikle söyledik olmadı.Onlar gürültü yapınca bende tavana vurdum ama kendi seslerinden benim tık tık sesi hiç tinlamadılar bile.Allaha havale ediyorum Allahim ben çekiyorum sen çekme diye dua ettim Yıllarca.Hakkimi helal etmiyorum diye diğer komşularla haber yolladım.Allaha havale ettik katil olmamak için evi sattık hemde değerinden ucuza eşimin başı belaya girecekti.
Şuan kiradayim ama çok mutluyum inşallah bu evi Allahım nasip eder.

Back
X