- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yine mız mız yedirelbildiğim kadar yedirdim sabah kayısı püresi yedi biraz öncede mama yaptım onu yedi kalkıncada yoğurt denicem tabi bunları kırk takla atarak yiyoruz binbir şebeklikle yanlız bişey sorucam ek gıdaya geçmeden önce 2 günde bir kaka yapıyordu geçtiğimden beri günde 2 kere yapıyor bu doyduğunu göstermezmi ama kilosu az nasıl oluyor anlamadım
ksk benim ek gıdalara başlatmamın nedeni bebeğim durduk yerde emmeyi bıraktı. 3.ay doldu ve mümkün değil emziremiyorum. sadece uykuda emiyordu farkında olmadan uyandığı an emdiğini farkedince ağlıyordu. zatenşimdi 5.ayı doldu. uykuda da emmiyor. dolap doldu sütlerimi lavaboya döktüm yazık. çok üzüldüm bu duruma tabi. kilo alması da çok yavaşladı 3.aydan sonra. mecburen mamaya ve ardından 4.ayda ekgıdalara başladık dr.tavsiyesi ile. biberondan da emmiyor işin kötü yanı. neyse senin de bebeğin açlıktan ağlıyor olabilir. sütünü sağabiliyorsan kaç cc çıktığına bak ordan anlayabilirsin yetip yetmeyeceğini. veya hemen tart bebeğini birkaç gün sonra yine tart bakalım kiloalmış mı. ordan da anlaşılır sütünün yetip yetmediği. ya da mama ver susarsa belliki doymuş demektir.
hem doyduğunun işareti hemde bağırsaklarının çalıştığına işaret
verdiğin şeyler yarıyor demekki
hemde canım hoooooop diye kilo almazki
hem kimi kızlar daha narin oluyor çıtı pıtı
sağlıklı olsun yeter kilosunu çok takma
Merhaba. Okurken gözüme takıldı yazdıklarınız, sütlerimi döktüm diye. Ek gıdaya geçmişsiniz heralde. Sütlerinizle bebe bisküvisi ezmesi, yoğurt yapıp yedirmeyi deneseniz?
yediremedim ballı irmikliyi ağzını öyle bi kapatıyork açmak imkansız[/Q
bnmkıde yemedı cnm ballı ırmıklıyı denedım bende ama 3 gundur buskuvı yedıryorum sabah kahvaltısında alısıcak gıbı cok zorlayamıyorum ama yavas yavas sankı sevıcek bunu genede burusturuyo suratını ama napem yisinde ne yirse yisin diyom artık cokacimcoook
hayatım şu ballı irmikliyi denedin mi?? bak %89 yer bebekler diyor...bi de onu yap bakalım...
kızlar kavonoz daki püreleri yediriyo musnuz merak ettim ve hepsini yiyebilirler mi hiç bir bilgim yok bu konuda yardım
Bal yasak bence bir cok kisiden ve doktordan duydum, 1 yasindan önce seker, tuz , bal ve ispanak yasak bebisler in organlari gelismedigi icin tam zedeleniyormus.Aman dikkat!!!!
hayatım mamalarda saf bal kullanılmıyor..tıpkı saf inek sütü kullanılmadığı gibi...inek sütü de 1 yaşına kadar yasak ama mamalar inek sütü formüllü...fomüle edilmiş olduğu için sorun yok..bu arada 1 yaşına kadar, baharat, şeker, inek sütü, bal, çilek, kaynatılmamış iyi su vs. yasak..ıspanak ve kereviz ilk ek gıdalara geçişte uygun değil..sonraki aşamalarda verilebilir...