- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
sevgi yaa hayret vallahi neden yemez bir bebek bu kadar cesit arasından bi tanesini yaaaa allah allahh
tam inatcı keçi seninki bence :))=)
hemde öyle keçiki selma çığlık atıyo yemicem diye :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi yaa hayret vallahi neden yemez bir bebek bu kadar cesit arasından bi tanesini yaaaa allah allahh
tam inatcı keçi seninki bence :))=)
sevgi canım illaki pes edecek kardelen şimdiden yemek konusunda ipleri onun eline verme pes eden olma.aç olduğunda denet mamayı o zaman illaki yer.en fazla bir kaç yemez.ama aptamil gerçekten çok güzel bir mama nasıl yemedi anlamadım.bisküviye hayır demezler ben ilk olarak bisküviyi mamayla ıslatıp vermiştim bayılmıştı şekerli olduğundan herhalde seviyorlar.aç kalmasından iyidir canım.
canım benim kızım da hiç bişi yemiyo .. zayıf diye mama yedirirken çok zorladık ağlattık o yüzden artık ağzına meme dışında bişi dokunursa hemen ağlamaya başlıyo d vitaminini bile veremiyorum.. dün elma suyu denedim yine ağladı. unuttrucam biraz sonra yine deniycem
havucuda yemedi ama tekrar denicem bu akşamda yoğut mayalıcam ona savaş aştım görücez bakalım kim daha inatçı
ayy senin bu kızda beni öldürcek hee zaten dertliyim bu konudsseninkide tuz biber oluo hanii bacaksızlar bide yemek beğenmiyolarr manken olcekler heralde anaları tosun gibi oldu doğurcam diye bunlarda kilo almamak için yemiolar sanırım bnmkide öle ben umutlarımı anneme sakladım vercem eline nasıl yedirirse yedirsin valla yan gelip yatcam yoruldum yaa ye iişte ne veriolarsa ağzına bnmkide öle tükürüyo bazen ben veriom o parmağını sokup geri çıkarıo ağzından herşeyide biliolar ama tek tesellim mılumılı içmesi oda olmasa hepten açız çünkü sütüm nerdeyse hiç yokk:çok üzgünüm:
ayy canım yaa kıyamam ben ona...işte kimi bebek emmek ister süt olmaz kimiside böyle sütleri lavaboya döktürürrneyse canları sağolsun onların..bu arada bu ay 500 gr almış sadece..dedin gibi bi mama wermeyi deniyeyim bakalım ozaman belki geçer huysuzluğu..ama emiyorsa yani yetiyorsa süt wermiyeyimmi ek gıda?
cwabın içinde çok saol..a.s.
aman bu cocukların ıstahsızlıgı oldurcek benı be bu sabah ıte kaka bebe buskuvısı yaptım suyla heronun onu yedırdım ama uyku sersemıydı sonrasına doğru verme dıye aglamaya basladı yutmadı zıllı son kasıgı zaten ya kızlar bn bu meyvelrı once buharda pısırıp sora pure yapıom vıtamınlerı falan olmuyodur demı
bizim cadı yine bugün zirvesinde ne yoğurt yedi nede sebze ağznı açmıyor mızrdanıyor emzirmeye çalışıyorum süt ilk başta gelmiyor diye ağlamaya başlıyor sonrada emmiyor dün yemişti ama havuç püresi yğurt meyve püresi anlamıyorum dünden bugüne ne değişti