• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gürgan klinik de tüp bebek yaptıranlar yaptırmayı düşünenler

hercai2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
253
212
103
35
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 6 aydır bebek tedavisi görüyorum. Geçtiğimiz ay rahim filmi çekildim ve sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendim. Işıl hoca Timur bey ile görüşüp aşılama vb. zaman kaybetmememi tüp bebek yaptırmamı söyledi. Tek tüp ile hamile kalma şansımın %50 olduğunu ve birkaç aydır yumurta takibi ilaç tedavisi denememize rağmen bebek sahibi olmadık bu yüzden tüp bebeğe geçmemizi söyledi. Nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum maliyeti ilaçlar ile birlikte 10 bini bulur dediler.Bizde birkaç ay daha deneyip sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. İnofolik combi kullanıyorum. Kasım aralık gibi tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz o zamana kadarda inofoliğe devam edip daha sağlıklı beslenerek bebeğime hazırlanmayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse. Ama sürekli ya tutmazsa ya tutarda düşerse diye kendi kendimi strese sokuyorum. Siz bu süreci nasıl atlattınız

Merhaba. Aşılama 1 kerede olsun denenmeli bence. Spermde ve rahîm filminde sıkıntı yoksa eğer.

Bu arada bende gürgan klinikte tedavi görüyorum. 2. Negatifimi aldım 1 tane 5. Gün embriyom kaldı orada transfer ettirirmiyim bilmiyorum.

Merhaba. Aşılama 1 kerede olsun denenmeli bence. Spermde ve rahîm filminde sıkıntı yoksa eğer.

Bu arada bende gürgan klinikte tedavi görüyorum. 2. Negatifimi aldım 1 tane 5. Gün embriyom kaldı orada transfer ettirirmiyim bilmiyorum.
Spermde sıkıntı yok ama benim bir tüpüm tıkalı sizde sıkıntı nedir tutmama sebebini neye bağlıyorlar.

Sebepsiz infertile ve hiçbir açıklamaları yok.
Allahım tez zamanda nasip eder işallah bende çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan ne kadar ücret ödediniz devlet karşılamaz dediler ve ben ikiz istiyordum ama yaşım 35 in altı olduğu için mümkün değilmiş tek koyacaklarmış

Allahım tez zamanda nasip eder işallah bende çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan ne kadar ücret ödediniz devlet karşılamaz dediler ve ben ikiz istiyordum ama yaşım 35 in altı olduğu için mümkün değilmiş tek koyacaklarmış
Benimde yaşım 25 2 tane koydular. Embriyonun kalite durumuna göre karar verirler 2 koyarlar merak etme sen.

Rapor çıkartabilirsiniz ufuk üniversitesinde araştırın mutlaka boş yere 7.500 ödemeyin. Raporlu 5000 tl. İlaçlar 2bin civarı

Rapor çıkartabilirsiniz ufuk üniversitesinde araştırın mutlaka boş yere 7.500 ödemeyin. Raporlu 5000 tl. İlaçlar 2bin civarı
Rapor için Gürgan Klinikten mi yönlendiriliyoruz yoksa kendimiz mi ufuk ünv görüşmemiz gerek bana normal yolla olabilir senin diye rapor çıkartmazlar dediler öncesinde aşılama fln denemek gerekiyormuş galiba benim direk tüp bebeğe geçilecek. Siz memenun kalmadınız sanırım gürganda

Rapor için Gürgan Klinikten mi yönlendiriliyoruz yoksa kendimiz mi ufuk ünv görüşmemiz gerek bana normal yolla olabilir senin diye rapor çıkartmazlar dediler öncesinde aşılama fln denemek gerekiyormuş galiba benim direk tüp bebeğe geçilecek. Siz memenun kalmadınız sanırım gürganda

Açıkçası benim diğer mesajlarıma bakarsanız hep övdüm güvendim birçok kişi kötüledi ben tartıştım o kişilerle ama bu son tedavide beni hayal kırıklığına uğrattılar. Size tüm düşüncelerimi yazicam.

Öncelikle kliniğe gittiğinizde ilk görüşme timur hoca ile oluyor şunları şunları yapabiliriz diyor ama bir daha kendisiyle görüşmek imkansız. Yumurta takibi veya diğer muayeneleri hangi doktor denk gelirse o yapıyor. Yani belli başlı birisi yok sizinle ilgilenen. Genelde hemşirelerle muhattapsınız. Örneğin sabah saat 8de mesaj yazdım beta hcg bildirdim hala geri dönüş yapılmadı ilaç kullaniyorum iğne kullaniyorum bırak yada devam et gibi bi dönüş yapılmadı. Timur hoca işinin başında dursa herşey çok daha güzel olabilir ama iş ticarete dönmüş bilmiyorum çok üzgünüm. Umarım senin için herşey iyi olur

Back