Gurbetgüzelı nden türban tasarımları

sagolun kizlar hicbie egitim almadim sadece elbecerisi ve düsüncele ortaya cikiyor bu modeller ins yaptikca koyarim sizde fikir edinirsiniz

güzel olmuş arkadaşım bende isteyen olursa arkadaslarıma felan yapmaya calsıyorum ama malesef kendıme pek çarem olmuyor :umursamaz:

ya bir kaç fotoğraf yapım aşamasından ekleyebilirmisin?yada nasıl yaptığını biraz açıklamalı anlatabilirmisin? bende kardeşimde denemek istiyorum biz birbirimize yapıyoruz böyle değişik modelleri.alışınca düğünlerde çok lazım oluyor.ben o iki eşarpla yapılanı çok sevdim öğrenmek istiyorum ama daha tek eşarpla bile yapamıyorum:a015:

Son düzenleme:
canim benim iki esarpli dedigini acarsan sevinirim genelde hepsi iki esarpla oluyor

ilk baştaki mormu eflatunmu desem(renkleri ayırt edemiyorumda) hani siyahlada üstüne yapmışsın ona diyorum iki eşarpla yapılan.sanra ondan bir sonraki resimde renkli bir eşarpla yapılan var o tek eşarp değilmi ben onun gibi bile yapamıyorum.üzülme kızın büyürsede o da sana yapar bu modelleri:)

evet tek esarp iki boneyle olan oda cok sik bir model üstüne siyah esarp yaptigim deneme modeliydi igneler nasil siritiyorrr

her 2side güzel ama 1.ci olanda iğne onlar heralde renk renk biraz bozmuş modeli..2.ye lafım yok cok tatlıı eline saglık

emeğine sağlık canım
ben pek sevmiyorum böyle modelleri arkası çok büyükmüş gibi geliyor
ama sen tek başına yapmana rağmen baya döktürmüşsün
günlük kullanım modelleri yok mu

emeğine sağlık canım
ben pek sevmiyorum böyle modelleri arkası çok büyükmüş gibi geliyor
ama sen tek başına yapmana rağmen baya döktürmüşsün
günlük kullanım modelleri yok mu
acikcasi cekipkoymadim cok rajat modeller var kizimda dener ceker koyarim sizede fikir olsun canim

peki şu hindistan yada pakistanda bağlanan şekiller gibi kafaya sarılıp sarılıp adı var onun ama çıkaramıyorum,
o nasıl oluyor acaba,
bir de ben şahsen boyun ve ensenin de kapalı olan modellerini tercih ediyorum,
bu yüzdne bunları kullanamıyorum,
o şekilde de birşeyler düşünsek ya kuşummmzemuszemus?

peki şu hindistan yada pakistanda bağlanan şekiller gibi kafaya sarılıp sarılıp adı var onun ama çıkaramıyorum,
o nasıl oluyor acaba,
bir de ben şahsen boyun ve ensenin de kapalı olan modellerini tercih ediyorum,
bu yüzdne bunları kullanamıyorum,
o şekilde de birşeyler düşünsek ya kuşummmzemuszemus?
valla kizima yaptigim bir modelde sadece evde kullanilir bende karsiyim onlara sadece ev icin o zaman tesettürün bir anlami kalmiyorrrr öyle olursa

İkinci ve sonuncuyu çok beğendim, elinize sağlık. arkadaşlara katılıyorum ben de, daha fazla günlük kullanılacak model varsa bildiğiniz, uygulamalı verebilirseniz çok işimize yarar. Bunlar için de teşekkürler.

İkinci ve sonuncuyu çok beğendim, elinize sağlık. arkadaşlara katılıyorum ben de, daha fazla günlük kullanılacak model varsa bildiğiniz, uygulamalı verebilirseniz çok işimize yarar. Bunlar için de teşekkürler.
tesekkurler canimmmmmm

X