Gurbetgüzelı nden türban tasarımları

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
49
buyrun kizlar aceleyle yapilmis tessetür modeli provali fikirlerinizi bekliyorum bundan böyle burada ins yapmis oldugum modelleri paylasacagim

agzina ve diline saglik canim siz fikirlerinizi söyleyin ben ben de kendimi daha da güzel seyler yapmaya yönlendireyim ins

çok güzel bağlama şekli yapmısın canım emeğine sağlık ikinci dahada güzel olmus bu arada

agzina ve diline saglik canim siz fikirlerinizi söyleyin ben ben de kendimi daha da güzel seyler yapmaya yönlendireyim ins

ilk modelde çok şık canım lakin renk uyumından ötürü ben 2. yi beğendim yani 2. gül yaptığın kısım siyah değilde daha açık tonlarda açık toz pembe gibi olsaydı o da nefis bi model olurdu . . .

sagolsin canim siz elestirin ben kendimi gelistireyim ins

ay masallah ya ellerine saglik
aceleyle yapilmis hali buysa sakin sakin yapilmisini iyiden merak ettim
cok güzeller
benim favorim ilki
cok severim böyle seyleri
daha net ve ayrintili yapilisini cekip ekliyebilirmisin bundan sonrakilerin?
kardesimin esi türbanli yani gelinimiz
özel günlerde ben ona yapmaya calisiyorum ama tabii kendimde tesettürlü olmadigim icin zorlaniyorum
eee kuafför oluncada bana düsüyo yapmak :)
ama burda görmedim ögrenmedim detayli olursa sevinirim canim

bende bi dügünü gitdigimizde
gelinimize biseyler yapmaya calistim
bakalim begenicekmisin
senin kadar usta diilim ama insallah yapa yapa ögrenirim

bende bi dügünü gitdigimizde
gelinimize biseyler yapmaya calistim
bakalim begenicekmisin
senin kadar usta diilim ama insallah yapa yapa ögrenirim

kiz eline saglik harika olmus yaptiklarimi eklicem gecen gün hem kina hemde geln basi yaptim umarim begenirsiniz vaktim olunca eklicem inssss

çok deişik şeler maşallah..

hepside ayrı ayrı gusel..

gunluk kullanımda da yaptığın deişik şeler varsa onlarIarıda eklermisin?

eklerim ins günlük rahat kullanisli acilmayan rahatsiz temeyen türden baglamalr yapiyorum resmin ceker koyarim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…