• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin herkese bende gurbetteyim almanyada yasiyorum

selam emiy sen bi benimtakip ediyon beni mi seni anlamadim heryerde karsilasiyoruzCADIARZUCADIARZU

eet kiz sen bu aralar cok oturuyon galiba pc basinda

evet bak yine oturdum cocuklar yatti tarkanda evde yok pc bana kaldi

selm gurbetci arkadaslar bende sizlerdenim almanyada yasiyorum
ALLAH bütün gurbetcileri sevdiklerine kavustursun

ahhh canim ya ne güzel demissin
kim istemezki minareli camilere gitmeyi
kim istemezki her gittigi yerde türk bayragini görmeyi
kim istemezki bayramini vataninda ailesiyle annesiyle babasinla gecirmeyi
ama yapacak birsey yok

ahhh canim ya ne güzel demissin
kim istemezki minareli camilere gitmeyi
kim istemezki her gittigi yerde türk bayragini görmeyi
kim istemezki bayramini vataninda ailesiyle annesiyle babasinla gecirmeyi
ama yapacak birsey yok

inşallah birgün sizde vatanınızda bayram sabahı uyanırsınıza.s.çok duygulandım dedem almanyadaydı ve ordan gelmek nasip olmadı:1no2: içim sızlıyor hala aklıma gelince ikinci evliliği yapmıştı o yüzden yoksa gelirdi. işte siz daha iyi bilirsiniz ordakilerin durumun ama teyzem hala içinde taşıyor babasının sızısını Allah kimseyi ayrı düşürmesin arkadaşlar!

inşallah birgün sizde vatanınızda bayram sabahı uyanırsınıza.s.çok duygulandım dedem almanyadaydı ve ordan gelmek nasip olmadı:1no2: içim sızlıyor hala aklıma gelince ikinci evliliği yapmıştı o yüzden yoksa gelirdi. işte siz daha iyi bilirsiniz ordakilerin durumun ama teyzem hala içinde taşıyor babasının sızısını Allah kimseyi ayrı düşürmesin arkadaşlar!

amin canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canim ben en cok ezan sesini özledim birde bayram sabhlarini tam 10 yildir hasretim bayram sabahlarina insallah bizede nasip olur birgün:1rolleyes:

bayrama az kaldıa.sbu bayram bizde ailemizden ayrıyız aynı ülkede olsak da!:teselli:

iyi aksamlar arkadaslar napiyonuz nasilsiniz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr kimseler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ok canim git bak isine benimde hic halim yok cikmayi düsünüyorum

Bende gurbetligi yasayanlardanim.
Ailemi istiyorum yanimda.Üzüldügüm
zaman omzunda aglayabilecegim,
sevincimi paylasabilcegim,gecenin
ortasinda bile kapilarini calabilecegim
insanlar sadece ailem olabilir.
Ama kimsem yok burada.Nefret ediyorum
gurbetlikten.

Back