• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhabaaaa
bende polonyadayımmmmmm
okadar çok istiyorumkii türkiyenin almanyayıı yenmesiniiiii
orda okadar çok türkk varrr inşallah ordakii türklerinn yüzü güler en çokta bunun için istiyorummmm
yaa goll yersekk çok üzülecemmmm arkadaşlarr belkii başka bir ülkeyle oynayıpp yenilsekk bukadar üzülmemmmm
sizlerinnn ordaa türkiyeyii çok iyi temsil edeceğinize inanıyorummmm

YURT DISINDA YADA YURT ICINDE GURBETCILIK YASAYAN TUM ARKADASLAR HEPINIZI BURAYA BEKLIYORUZ...

foruma daha once vermistim bu siirimi ama birde fanclubumuzde olsun dedim...bu siiri kendim yazmistim.sizlerinde varsa bekleriz...

Buram Buram Turkiyem

Siz gurbetcilik nedir bilirmisiniz?
''Turkiye '' denilince gozleriniz doldumu?
Ezan sesine hasret,kilisenin can sesleriyle uyandinizmi hic?
Sokakta bir Turk gorunce,kendinizi guvende hissettinizmi?
Turk bayragina saatlerce baktiginiz oldumu?
Minaresiz camilerde iciniz sizladimi?
Vatandan uzakta,tek basiniza bir bayram gecirdinizmi?
"Turkce konusmak yasak"uyarisi alinca ne hissettiniz?
TV de (??..)askerimiz sehit oldu"haberiniz duyunca..
damarlarinizdaki kanin sogudugunu hissedebildinizmi?
Peki siz bunlara alisabildinizmi?
Siz gurbetciligi kabullenebildinizmi?
Ben kabullenemedim..
O yuzden akan gozyasimin her damlasinda turkiyem var..
Ben vatanima hasretim!
Tasina topragina,kirmizisina beyazina..
Ay'ina yildizina hasretim!
Ben kanatsiz bir gurbet kelebegi....
Ben suyu,topragi,yapraklari olmayan..
bir gurbet cicegi,
Ben gelinliksiz bir GURBET GELiNiYiM....!!!

ah canımm benimm yarama meğrem oldun sankii beni anlattınnn
burda gezerkennn 1 türk konuşan görünce hemen yanlarına gidiyorummmm bende türküm deyipp konuşmaya başlıyorumm okadar mutlu oluyorumkii
sankiii türkiyeye gidincee her önüme gelene bende türküm diyecekmişim gibi oluyorum

Selam kizlar suraya bi alisamadiniz gittiniz ;)))

Gurbet Kuslarim, canlarim benim...
Yarin Allah izin verirse Türkiye´ye yolculugum basliyor....
Hepiciginizi kocamaan öpüyorum... Hayirli, mutlu ve huzurlu Tatiller diliyorum...
Kendinize cok cok dikkat edin...
Görüsmek üzere Hoscakalin a.s.

Hepiciginizi kocamaan öpüyorum... Hayirli, mutlu ve huzurlu Tatiller diliyorum...

Selam canim sana iyi tatiler ve hayirli yolculuklar sag salim git gel...
Kendine iyi bak görüsürüz canim tatilin keyfini cikar....

Sevgicigim gule gule canim :a015:sende kendine dikkat et:1hug:
Bizim de 3 gunumuz kaldi :çok üzgünüm:

kızlar ben guebette degilim ama yazdıklarınızdan çok etkilendim allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun herkeze mutluluklar a.s.a.s.:enbuyukkk:

Gurbetti çocuğuyum sizleri çok iyi anliyorum biz kesin dönüş yaptiğimiz için artik yillardir canim türkiyemdeyiz
istermisniz bilmem ama sizlerinde birgün buralarda olmak
çünkü çok güzel

ah canımm benimm yarama meğrem oldun sankii beni anlattınnn
burda gezerkennn 1 türk konuşan görünce hemen yanlarına gidiyorummmm bende türküm deyipp konuşmaya başlıyorumm okadar mutlu oluyorumkii
sankiii türkiyeye gidincee her önüme gelene bende türküm diyecekmişim gibi oluyorum
bu topiği bu kadar geç keşfetmiş olduğum için üzgünüm şu an anlattıklarınıza birebir iştirak ediyorum.. şiirde bitirdi benii.. bende gelinliksiz bir gurbet geliniym. 20 günlük evliyken geldim buraya. hiç alışmadım alışmayacağım. sanki alışırsam temelli burda kalıcam gibi hissediyorum. allah gurbet çekenlere öncelikle sabır sonra sağlık sıhhat versin. o kadar zor kii... allah yardımcımız olsunsenağlamasenağlamasenağlama

bi yanlislik olmus dogmusum,,,,,,,,,,eyvallah

gene bi yanlislikla evlenmisim,,,onada eyvallah

peki buraya niye geldim,,,,,,,,,,,bilmiyom bilmiyom bilmiyom

külübümüz hayirli ugurlu olsun yazanada tsk ler:1hug: bu sene türkiyeye gidemedim neyse insallah seneye .zaten gidincede almanci diyince insanin gururuna dokunuyo. bizde türküz be almanlari zaten hic sevmem bide alman yerine koyuluyoruz.basdaki siiri okuyunca gözlerim yasardisenağlama arkadasimiz cok güzel yazmis sengözlerimebaksanab

Gurbetci arkadaslarim, nasilsiniz??nerelerdesiniz??

a.s.

hepinizin bayrami kutlu olsun arkadaslar..
buralardakinede bayram deniyorsa tabii..

bayram gelmis neyimeeeeeeeeeeee,bayram bi gundu es dost bi gunde bitti,zaten okul tatili nyok bide haftaicine denk geldi herkes iste,nerdeturkiyedeki bayram havasi,bu arada bayraminiz mub,olsun

iyi bayramlar arkadaslar katiliyorum bayram bir günde bitti burda malasef

slm kızlar inanın çok üzüldüm yaşayan bilir aslında ama bian kendimi sizin yerinize koydum allah yardımcınız olsun bizde avrupada türklerin başına bişi gelse içimiz sızlıyo inanın hayat işte hepimizi biyere savuruyo allah mutluluk salık versin hepinize kalbimiz ve dualarımız sizinle

selam hepinize..bende gurbetteyim malesef kızlar...bazen okadar koyuyor ki bu...ama elden ne gelir hayırlısı olsun diyelim..bi evladım olursa asla onu gurbete yollamayacağım...

Slm arkkadaslar bende suudi arabistanda yasiyorum halinize sukredin yinede gurbetcilik cok zor ama hic olmazsa ozgur ulkulerde yasiyorsunuz a.s.

canim her yerin bi zorlugu var,sen hic degilse musluman bi ulkede yasiyorsun,hele benim ulke acayip bi ulke tamamen hersey serbest,fazla serbeslikte mide bulandiriyo canim,zamanla alisiyoruz,onemli olan ozumuzu kaybetmemek

canim her yerin bi zorlugu var,sen hic degilse musluman bi ulkede yasiyorsun,hele benim ulke acayip bi ulke tamamen hersey serbest,fazla serbeslikte mide bulandiriyo canim,zamanla alisiyoruz,onemli olan ozumuzu kaybetmemek

DOGRU SOYLUYORSUN CANIM HERYERIN BIR ZORLUGU VAR .BURASIDA BUKADAR SIKILIGA RAGMEN ORALARI ARATMAZ MIGDE BULANDIRMAKTA FAZLASI VARDIR EKSIGI YOKTUR:teytey:

Back
X