• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gurbettt ahhsenağlamaben de evlenip istanbula yerleştim eşimin çevresi işi burda aslen İzmirliyim.Doğup büyüdüğü yer değil doyduğu yer derler ya aslında hiç de o kadar basit değil kızlarsenağlamaÇok fazla olmadı 7 aydır İstanbul'dayım ama ilk kez memleketimden bu kadar uzun ayrı kalıyorum.Ailem akrabalarım arkadaşlarım herşey orda kaldı.Onları o kadar özlüyorum ki anlatamam:1no2:Tabii severek evlendiğim için özlemimi içimde yaşıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü biliyorum öğrenirse üzülecek.Arada gitmek kalmak istersen annenlerin yanına göndereyim kal diyor ama onu bırakamıyorum.Sabah kim kalkıp kahvaltısını hazırlayıp uyandırıp işe göndericek.Akşam geldiğinde ne yiyecek ya da çamaşırları kirlenince ne yapacaksenağlamaZaten çalışıp yoruluyor kıyamıyorum.Ama buraya içimi dökmek istedim İzmirimiii çoook ama çoook özlüyorum:1no2:

iyi geceler kimse yok mu?Gurbetci olmak cok gicik bisey 10 sene oldu alisamadim.Alismakta istemiyorum.

selam kislarrrr,,burasi warmistaa bn hicc gormedimm simdiye kadar yaaa,,,bndee almnyadayimm 10 senem dolduuu,,tabiki ewlenipteeee geldimmm,su an 31 yasndayimm,,aachende kaliyorumm,2 tane dunya talisi kizim warrr,,bidee ugrunaaa anamdan ,babamdann kardeslerimdenn wazgectigimmm esimmmmmmm,,onlarin sewgileriii biraz olsunn icimdeki özlemii hafifletiyoo amaaaa,izinnn zamani geldiginndee keyfimize diyecek yokkkk offff gelse su temmuzzz daa yinee gitsemmm yaaaaaa offfffffffff:çok üzgünüm:,,

GURBET

Gurbet her sabah kalkışımda
Gurbet ile yıkarım yüzümü
Gurbet evimde, işimde, aşımda
Gurbet ile tanıştım tam 23 yaşımda

Ekmeği her tutuşumda Gurbet kokar
Her zeytin tanesinde memleket Gurbet
Ben çay içerim içimi Gurbet yakar
Çeşmeyi her açışımda sanki Gurbet akar

Her akşam camdan Gurbetleri sayarım
Akın akın Gurbet Gurbet geçerler
Bir elimde bıçak özenle Gurbeti soyarım
Sonra evi baştan başa Gurbetle boyarım

Telefonda Gurbetle dertleşir ağlarım
Elimde Gurbet dilimde hep Gurbet
Gurbet konuşur ben yüreğimi dağlarım
Gurbetle canlanır şimdi çocukluk çağlarım

Bir gün oğlum bana Gurbeti sordu
Gurbet tam karşımda oturuyordu
Kız kardeşinin adı Gurbet dedim
Gurbeti anlatmak belki de çok zordu
Gurbet bizi dinlemiş olmalı ağlıyordu

acisiyla tatlisiyla yasamak elden ne gelir adi gurbet kizlar Allah yar ve yardimcimiz olsun sevgiyle kalin

bende yeni farkettim burayi bayadir uyeyim kulube sIk ca ugrarim ama neyazik yeni farkettim burayi kizlar guzel paylasimlarda gorusmek dilegiyle sevgiyle saglicakla kalin a.s.:enbuyukkk:

kizlar bende isvicre aarau danim 17 senededir buralardayim evli ve iki cocuk annesiyim annemler baselde kaliyorlar kaynanamlar bursadalar ben memleketimi cok özledim evlendim teyzelerimi en son 19 yasimda gördüm su an 33 yasindayim cok özleim cok evlendim esim trabzonlu bursaya gidip geliyoruz en son gittigimde kizim bir yasindaydi ve simdi 9 yasinda rabbim hepimizin yardimcisi olsun:a015::a015:

canim her yerin bi zorlugu var,sen hic degilse musluman bi ulkede yasiyorsun,hele benim ulke acayip bi ulke tamamen hersey serbest,fazla serbeslikte mide bulandiriyo canim,zamanla alisiyoruz,onemli olan ozumuzu kaybetmemek

sen nerdesin canim ben isvicre

günaydın gurbetçilera.s.bende doğduğum yerleri üç senedir göremedim şu an muğladayım ailem istanbulda,ben samsunluyum,eşimde adanalı nasil ama:uhm:heryer gurbet!doğduğun değil doyduğun yer demişler ama yinede özlüyor insan:teselli:

arkadaşlar 3ay önce bende polondaydımmm gurbetteydim yanii şimdi memleketim olan adanadayımm memelektime kavuştum yani

arkadaşlar ben sizin gibi yurtdışında değilim ama gurbet gurbet işte...
ben izmirliyim eşim adanalı 8 yıldır gurbetteyim....
hiçte bitmeyecek gibi görünüyor bu gurbet allah kolaylık versin .....

arkadaşlar ben sizin gibi yurtdışında değilim ama gurbet gurbet işte...
ben izmirliyim eşim adanalı 8 yıldır gurbetteyim....
hiçte bitmeyecek gibi görünüyor bu gurbet allah kolaylık versin .....

kız adana çok güzel yaa.sizmirde güzeldir hani ama ordayken götür kebapları tatlıları oohhh:içelim:

günaydin bende gurbetteyim 6 yildir almanyda yasiyorum memleketim aydin bu yaz 3 ay kaldim ama cok cabuk gelip gecti .yaz aylarini ipkle cekiyorum sadece bundan sonra 6 haftaligina gidebilcem oglusum okula basladi burada okul tatilleri 3 ay degil sadece 6 hafta allah gurbette olan herkese sabir versin (insan bazi anlar bunaliyor )

Back
X