- Konu Sahibi cemrem
-
sanada hayirli geceler sürmeli.................hayirli geceler kizlarr...
biitoosumcum simdi gördüm.arkadas en son haziran 2007 tarihinde girmis.2 senedir yok yani.en iyisi buna benzer bir topigi sen ac.hic olmazsa senin konun olur,belki ozaman arkadaslar gelir.hic olmazsa senin topigi ilerletmis oluruz,ikimizde olsak ne yapalim.................
kıslarrrr günaydınlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum.
evet canim ya hic ugramamis neyse biz geliyoruz yeter ben topik acmasini daha henüz bilmiyorum ya sen ac onu ilerletelim gercekten bilsem acarim öptüm seni görüsürüz canim benimkaydirigubbakcemile3
bu topik oldugundan dolayi baska topik acsaniz bile kapatilir canim yha :1no2:hepiciginize iyi haftalar diliyorum bacilar öptümkaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar nasiliniz bugun
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok
siz hic sohbetedemi girmezsiniz orda gurbetcilere ayrilan oda sohbeti var kaynasirdik tanisirdik
aynen canim katiliyorum.ben yada bir baskasi,farketmez cünkü bu topigi ilerletmenin amaci yok.nasilsa arkadas yok.bütün diger arkadaslarada merhabaiyi geceler kizlar papriiisor birsor sen olursa toplaniriz neden olmasin buraya gelen az oluyor öptüm sizi cok
slm.canim.ben iyiyim sen nasilsin.selamlar kanaryacim nasilsin canim
slm.canim.ben iyiyim sen nasilsin.
iyi geceler kizlar papriiisor birsor sen olursa toplaniriz neden olmasin buraya gelen az oluyor öptüm sizi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?