bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...
bende geldim, arkadaslarim nasilsiniz.bugün hava kapali.bir kacgün ne güzeldi.millet askililari bile giymisti.insaallah bu yaz hava güzel olur.gecen yaz hic yaz görmedik biliyorsunuz...
bende iyiyim canim ya.ne olsun ayni.ne güzel.istanbula hayranim zaten.orasi gibi bir yer yok.bir baska dünya sanki.sorma canim doru dürüst bir yaz yüzü göremedik canim.ama ben genelde temmuz,agustos türkiyede oluyorum.doya doya yazi yasiyorum yani.iyiyiz canım yaa sen nasılsın bakem aaaa bugün burda hava süperdi dünki gibi esmiyorduda ama biz gene evde ahhh ahhh canım oralara pek yaz uğramıyo galiba.
aynen canim.yagmuru hic bitmez sagolsun.ama ne yapalim bunada sükür demekten baska caremiz yok.....iyiyiz arkadasimalmanyada hava güzelligi böyle oluyor iki gün sicak on gün yagmurlu serin öf valla sinir oluyorum battaniyeyle dolasiyorum :çok üzgünüm:
haklisin canim ya.sen, ben birde busem68 ugruyoruz.sanki hic gurbetci yok baska.arkadaslar ne zaman bu topik de civil civil olacak bekliyorum gurbetci arkadaslari
yok herhalde canim ya.bosver bizde ite kaka bu topigi ilerletiriz ne yapalim.inanki öyle canim ya hicmi yok inanmiyorum nerdesiniz gurbetci hanimlar topik sizi bekliyor hadiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............kanaryacigim iyiki varsin birde busem sizde olmasaydiniz nolurdu bu topigin hali canimkaydirigubbakcemile5
yok herhalde canim ya.bosver bizde ite kaka bu topigi ilerletiriz ne yapalim.
ilerletecegiz canim kaydirigubbakcemile3
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............[/QUO
biliyorum canim zaten simdilik biz variz götürürüz allahin izniyle öptüm cok iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
evet canim aynen öyle yapariz..bende öpt.sanada iyigeceler..........yok herhalde canim ya.bosver bizde ite kaka bu topigi ilerletiriz ne yapalim.
ilerletecegiz canim kaydirigubbakcemile3
her zaman canim.ben kendi adima diyorum burada yanliz degilsin.ben hep burda olacagim iyiaksamlar canim görüsürüz..............[/QUO
biliyorum canim zaten simdilik biz variz götürürüz allahin izniyle öptüm cok iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?