• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam evet emiy giremiyorum türk kanllarim oldu ya tv izliyorum cemil okumya basladi onunla ugrasiyorum bazen sinir oluyorum bazen gülüyorum

Günaydın bayanlar kımse yugramamıs hepınıze hayırlı cumalar

selam kizlar nasilsiniz hadi gözün aydin söktümü sonunda okumayi
seni okuturken düsünemiyorum gerci bende kendimi senin yerine koyak istemiyorum allah yardimcin olsun
herkese hayirli cumalar

selam arkadaslar nasilsiniz

merhaba emiya.s. görüşemiyoruz nerelerdesin nasılsın?...

selam canim iyiyim seni sormali ne olsun iste kizla ugrasiyorum bu aralar pek giremiyorum da kiz rahatsizdi ev isi falan zaman olmadi

selam bayanlar nasilsiniz esra hosgeldin aramiza
internetim bozuktu cok sükür hallettik

merhaba kızlara.s. emiy geçmiş olsun!...

benide aranıza alın bende istanbuldan tokata geldim gelin olarak:(

selam bayanlar chen hosgeldin aramiza

selam arkadaslar naber cansu görüsemiyoruz coktandir

selam bayanlar evet emiy görüsemiyoruz biliyorsun ben buaralar baya yogundum neyseki gecti ama daha tam bitmedi islerimiz

selam hanımlar bende varım .yaklaşık 3 yıl olcak Rusyadayım.hiç mi hiç sevemedim.çok zorlanıyorum hala.Bakalım ilerki zamanlar neler göstercek bizlere .Saglık olsun deyip oturuyoruz .sizler seviyor musunuz yaşadıgınız yerleri?

benide aranıza alın bende istanbuldan tokata geldim gelin olarak:(

selam bayanlar evet emiy görüsemiyoruz biliyorsun ben buaralar baya yogundum neyseki gecti ama daha tam bitmedi islerimiz

selam hanımlar bende varım .yaklaşık 3 yıl olcak Rusyadayım.hiç mi hiç sevemedim.çok zorlanıyorum hala.Bakalım ilerki zamanlar neler göstercek bizlere .Saglık olsun deyip oturuyoruz .sizler seviyor musunuz yaşadıgınız yerleri?

günaydın arkadaşlar!a.s.chen hoşgeldina.s.!cansu neler yapıyorsun:sm_confused: kolay gelsin.ayşel rusya çok soğuk olur ya soğuk yerleri hiç sevmem!:1no2:tez zamanda güzel memleketimize dönersiniz umarım!...görüşürüz kızlar herkese selamlar....a.s.

merhaba kızlara.s. emiy geçmiş olsun!...

sagol canim önce görmedim yeni gördüm a.s. a.s.

hosgeldin aramiza nerde canim sevilecek biryer degil benim icin burasi

hadi gözün aydin bende artik hafta sonu görebilirim
kiz 5ile 6sina tatilmi kindergarten ne demistin sen
nezaman söylüyodun unuttum :uhm: :uhm:

günaydin aysel hosgeldin bende sevmiyorum yasadigim yeri ama alisiyor insan belli zaman sonra

emiy tatil 23 ve 24 subat ayin 19 unda yiyecek götürmücekler kinder gartende kahvalti yapacaklar

Back
X