• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin aysel hosgeldin bende sevmiyorum yasadigim yeri ama alisiyor insan belli zaman sonra

emiy tatil 23 ve 24 subat ayin 19 unda yiyecek götürmücekler kinder gartende kahvalti yapacaklar

günaydin anladimmm ok sagol sende olmasan biz bayramlardada gidecez ha :roflol: :roflol:

Slm arkadaslar yeni buldum burayi.Bende 12 senedir Almanyadayim.Bu yazada izine gidecegim Allah nasip ederse öpüyorum sizleri.

Hosbulduk Emiycigim tesekkür ederim.Ben Stuttgarta yakin bir yerde kaliyorum ya sen nerdensin canim.

kaydirigubbakcemilebende gurbetteyimm.. bananee bende özledimm vatanimi,topragimi, ezan sesini bananeeee yaaaaaa bende özledimmmmmmmm

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemilebende gurbetteyimm.. bananee bende özledimm vatanimi,topragimi, ezan sesini bananeeee yaaaaaa bende özledimmmmmmmm

ahhhhh canim ah hepimiz özledik ama yapacak bisey yok

selam bayanlar kartopum ,venesu hosgeldiniz aramiza

günaydin gurbet güzelleri nasilsiniz?

Merhaba arkadaslar, bende 23 senedir almanyadayim.Gurbetin ne oldugunu cok iyi bilirim.Hasreti özlemi cok iyi bilirim,fakat ne yapalim hic alisamasak bile burda yasiyoruz.Allah saglik versin herkeze,vatanimizda yasamak nasip olur insallah hepimize herkeze selamlar sevgiler canlar.hos sohbetler dilegi ile.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar, bende 23 senedir almanyadayim.Gurbetin ne oldugunu cok iyi bilirim.Hasreti özlemi cok iyi bilirim,fakat ne yapalim hic alisamasak bile burda yasiyoruz.Allah saglik versin herkeze,vatanimizda yasamak nasip olur insallah hepimize herkeze selamlar sevgiler canlar.hos sohbetler dilegi ile.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydin arkadaslar nasilsiniz hosgeldin aramiza

Merhaba arkadaslar, umarim hepiniz iyisinizdir... Görüsmek üzere öptüm hepinizi a.s.

slm arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli yeni katilanlar hosgelmisler öpüyorum hepinizi....

selam bayanlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
sevgililer gününz kutlu olsun bu arada

Evet hanimlar eslerinizden ne hediye aldiniz hihoyyyt

Hosbulduk,arkadasim .Nasilsin iyisindir umarim,ben bu siteye yeni dahil oldum,cok begendim.Güzel seyler paylasiriz insallah. Ha bu arada almanyanin neresindensin?.:sm_cool:

bende iyiyim canim insallah güzel paylasimlar diliyorum :jeyyar: :jeyyar:

Evet hanimlar eslerinizden ne hediye aldiniz hihoyyyt

ben bisey almadim ama esim cicek getirdi :asigim: :asigim:

Back
X