Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bayanlar buraya niye kimse ugramamis bakayim

iyi aksamlar cansu demekki bir senle ben gurbetteyiz
bu arada yoksun kacgündür kiziyorum ama aaaaaaa

merhabalar emiy oturabiliyormuyum neysepazartesi is basliyor umarim bundan sonra daha sIk
ugrarim ha birde almanca kursu baslarsa hic ugrayamama oda var

kizlar nasilsiniz bende ugrayamadim birkac gündür hastalandim
havalari biliyorsunuz cok soguk biran önce isinsa havalar cocuklar icin zor oluyor sabahlari okula giderken

günaydin bayanlar gecmis olsun biricigim evet sabah cocuklar okula giderken cok soguk oluyor

emiynin internetinde sorun varmis düzelince ugrara ama ne zaman bilmiyoum

bugün temizlik yapacagim hepinize hayilr günler

günaydin bayanlar gecmis olsun biricigim evet sabah cocuklar okula giderken cok soguk oluyor

emiynin internetinde sorun varmis düzelince ugrara ama ne zaman bilmiyoum

bugün temizlik yapacagim hepinize hayilr günler

cok tesekkür ederim canim

sana kolay gelsin canim ama sen coktan yapmissindir temizligini

evet canim bitti temizlik fasli cok sükür

slm kızlar bende bir gurbetçi olarak yazmak istedim.....gurbet zor şey....yalnızlık kötü....ama dogdugun yermi doydugun yermi demişler....allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin....aminnn....

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli

Sıvaslı hosgeldın canım aramıza evet allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın
emıy sende hosgeldın sorun halletılmıs sevındım canım

merhabalar bende gurbette yasiyorum malesef..hic sevmiyrm bu ölkeyi ama esimi cok sevdigim icin alismaya calisiyrm

iyi aksamlar nasilsiniz arkadaslar cansu evet halloldu cok sükür allahim kimseyi internetsiz koymasin ama hicte aramadim bol bol dinlendim yinede bazen gerekiyo :roflol: :roflol: :roflol:

selam evet emiy insan alisinca öyle ama pc yi acmayinca basinta takilmiyorusn ama acinca kalksain gelmyior
sehnaz hosgeldin bende sevmiyordum ilk geldigimde ama simdi alistim artik buralari sende ilerde alisirsin

selam arkadaslar evet aynen cansu

merhabalar bende gurbette yasiyorum malesef..hic sevmiyrm bu ölkeyi ama esimi cok sevdigim icin alismaya calisiyrm

Aynen bende öyle 12.senemi doldurdum hicmi hic alisamadim.Alismayada pek niyetli gibi degilim-tatlicadiarzu- evlenip geldim esim icin buradayim.Onun disinda baska bir güc tutamaz.Ben tamamen yanlizim ne aile,ne akraba,ne tanidik.Iste kendime göre bir iki arkadas edindim onlarda olmasa hic cekilmez.

Allahtan bu internette var.Heleki bizim gibi gurbette olanlar icin ilac..ilac..Hertürlü bilgi alisverisi,aile ile görüntülü görüsme,arkadaslar ile sohbet,saglik nedenleri ile bilgi edinme,ülke ve dünya gündemini takip etme,dizi izleme,radyo dinleme,iste burada sizlerle sohbet güzel paylasimlar.Bunlar biraz olsun yanlizligimiza care oluyor.

Kesinlikle internetsiz yapamam.Tv izlemeyi biraktim neredeyse... bize gösterdikleri igrenc sinir bozucu reklamlar yüzünden.Onu bile internetten izliyorum.Euro olmayan kanallara bakiyorum.Ben nerede laptop orada.Temizlik yaparken,yemek pisirirken dizileri izliyorum ohh reklamsiz,ayrilmaz ikili olduk.kaydirigubbakcemile3

günaydınlarr ve herkese selamlar!a.s.a.s.evet arkadaşlar iyiki internet var annemi burda görebiliyor ve konuşuyorum çok iyi oluyor!a.stabi sizlerle de yazışıp rahatlıyoruz birazda olsa...

selam kizlar nasilsiniz
sehnaz derinsu nasil alisilir ki kendi vatanin aklindayken hic yeri dolmaz alisilmaz

selam arkadaslar nasilsiniz cansu nerelerdesin görünmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…