Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz seni sormali
evet gittik cok güzrldi cok gükdük
evet canim ya degisiklik oluyo iyi geliyo ama o bir gün sürüyo fisfisfis fisfisfis

bende iyim canim sagol
hic yoktan iyi bazi arkadaslar onuda bulamiyo
zaten buranin durumunu biliyosun hafta ici hep kosturmacayla geciyo
bi hafta sonumuz var onuda ya ev temizligiyle yada misafirle geciriyoruz
kendimize cok az zaman ayirabiliyoruz benim esim mesela ayda bir kere hafta sonu bos oluyor o zaman kimseyi kabul etmiyorum kendimize ayiriyoruz ailece vakit geciriyoruz yerimsenibenyerimseniben

sende haklisin bizim zamanimiz oluyo onun icin vakitte gecmiyo

sanada iyi pazarlar canim
kizlar nerelerdesiniz cansuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nerdesin kiz yardim istersen gelebilirim

günaydin kizlar kimseler yok galiba

iyi geceler bayanlar iki gündür pc nin basina oturamiyorum esimdan ve isten firsat gelmyior bana emiy biliyor biz pazardan beri biurlikte kosturuyoruz deme emiy

iyi geceler bayanlar iki gündür pc nin basina oturamiyorum esimdan ve isten firsat gelmyior bana emiy biliyor biz pazardan beri biurlikte kosturuyoruz deme emiy

kızlar bu tatil size hiç yaramadııı!...:roflol::bbo:

selam bayanlar ever derin bu tatil bize yaramadi cocuklar ve esim tatilde biz mesaide yapiyoruz bize tatil yok

emiyle beraber ayni sehirdemi yasiyosunuz
cok iyi iki arkadas hep berabersiniz ALLAH ayirmasin

evet ya ben zaten ilkerle bir yere oturmaya gitmicem ki ne zaman gidersek evde durmuyolar

emiyle beraber ayni sehirdemi yasiyosunuz
cok iyi iki arkadas hep berabersiniz ALLAH ayirmasin

evet cok yakiniz o bana ben ona istedigimiz zaman gidiyoruz
allah bozmasin insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cansuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin kiz dogumgünü annesi ne yapiyon gitmedimi misafirin

iyi gecelr bayanlar gitti emine ama gec bende aramadim seni cemili yikadim sonra ,belgin gitti 1 saat te murat abi tek oturdu yilbasinda ne yapacagimizi sordu bende sizinle gecircegimiz anlattim

biricigim biz emine ile SIK SIK gelir gideriz eslerimizde, cocuklarimizda anlasiyor ,allah ayirmasin canim

ıyıgeceler arkadaslar nasılsınız.a.s.emıy cansu allah bozmasın aranızı gurbette anlasa bılecegın guzel bır arkadaslıgının olması cok guzel.:teytey:

iyi gecelr bayanlar gitti emine ama gec bende aramadim seni cemili yikadim sonra ,belgin gitti 1 saat te murat abi tek oturdu yilbasinda ne yapacagimizi sordu bende sizinle gecircegimiz anlattim

araman icin demedim kiz ne yapiyorsun anlamainda melisa cok istedi gidelim diyede iste onlar olmasaydi gelecektik

ıyıgeceler arkadaslar nasılsınız.a.s.emıy cansu allah bozmasın aranızı gurbette anlasa bılecegın guzel bır arkadaslıgının olması cok guzel.:teytey:

amin canim insallah hep böyle oluruz eslerimiz birbirine yapisik sanki nere gitseler beraberler

merhaba kizlar...aylardan beri kk dayim ama bu bölümü ilk defa gördüm...araniza katilabilirim demi?:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…