Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi aksamlar baynalar ben varim emiy ama cikacagim simdi cocuklari yatircam topigin silinmis yenisini acarsan haberim olsun gelirim topigine

gel bacim gel nasilsin görüsmedik bu hafta pek
kiz yarin hangi filme gidecez arogmu muro mu???

gel bacim gel nasilsin görüsmedik bu hafta pek
kiz yarin hangi filme gidecez arogmu muro mu???

slm kızlar nasılsınız.sınamaya gdıyorsunuz demek.ozgur gurbetcıler.benım burda oyle bır sansım yok :çok üzgünüm:malesef.senağlama

selam bayanlar emiy muroya gidiyoruz aksam tarkan yerlerimizi ayirttirdi ama saati baya gec 23.00 sanirim geliyorsunuz deme
baska arkadaslarada gelecek pazar günü sanirim misafir gelecek emiy haberin olsun

slm kızlar nasılsınız.sınamaya gdıyorsunuz demek.ozgur gurbetcıler.benım burda oyle bır sansım yok :çok üzgünüm:malesef.senağlama

slm canim evet sinemaya gidiyormusuz bizden habersiz yer ayirtmislar cansu gil sagolsunlar

selam bayanlar emiy muroya gidiyoruz aksam tarkan yerlerimizi ayirttirdi ama saati baya gec 23.00 sanirim geliyorsunuz deme
baska arkadaslarada gelecek pazar günü sanirim misafir gelecek emiy haberin olsun

slm sanada canim evte cok gecmis ya melisa napar bilmiyorum
kim geliyo baska ki pazartesi cocuklarin okulu var biz gecsaate kalmayiz
offffffffff ya bu pc den biktim sürekli gel beni kir diye bagiriyo

bu arada herkese hayirli cumalarrrrrrrrrrrrr

yok kiz emiy ben yollumucam batuyu kindergartene cemilin okulu yok zaten
otururuz ya
tarkanin is arkadasi geliyor esiyle bende taniyorum onlarlada gelip gidiyoruz sende tanisirsin iste

bu arada yerler iptal edilebiliyor emiy haberin olsun

yok ya deneriz bi uyanmazsa sorun yok yani zaten uyuturum ben onu erkenden gitmedende sütünü veririm o zaman uyanmaz insallah

slm canim evet sinemaya gidiyormusuz bizden habersiz yer ayirtmislar cansu gil sagolsunlar

seyredince haber verin nasıl olduğunu filmin:sm_confused: bende merak ediyorum o filmi ama cd.sini izleri artık!...:a015:

seyredince haber verin nasıl olduğunu filmin:sm_confused: bende merak ediyorum o filmi ama cd.sini izleri artık!...:a015:

ederiz canim nasil artik gidince görücez sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

slm kızlar herkese ıyı haftasonları.ama burda hafta bası bugun.nasılsınızŞeniz:teytey:

slm arkadaslar nasilsiniz herkese iyi haftasonlariiiiii

gittik canim filmi izledik cok güzelllll
sende git cok komikti cok güldük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gittik canim filmi izledik cok güzelllll
sende git cok komikti cok güldük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sinemaya gidemeyiz:1no2: ama dvd.den izleriz artık!bizim kız durmaz!gamyoncuiremsueğlenmenize sevindim.birde ıssız adamı çok beğenen olmuşa.s onu da merak ediyorum....iyi hafta sonları herkese...a.s.

sinemaya gidemeyiz:1no2: ama dvd.den izleriz artık!bizim kız durmaz!gamyoncuiremsueğlenmenize sevindim.birde ıssız adamı çok beğenen olmuşa.s onu da merak ediyorum....iyi hafta sonları herkese...a.s.

evt dün aksam cansuyla konustuk onada gidelim diye ama bu sefer ikimiz gidecez kocalarda cocuklara baksinlar :jeyyar: :jeyyar:

evt dün aksam cansuyla konustuk onada gidelim diye ama bu sefer ikimiz gidecez kocalarda cocuklara baksinlar :jeyyar: :jeyyar:

valla kız kıza süper olur:içelim: benim yerime de gidin çünkü benim için imkansız böyle bir şey!:1no2:

valla kız kıza süper olur:içelim: benim yerime de gidin çünkü benim için imkansız böyle bir şey!:1no2:

iyi aksamlar neden imkansiz olsun ki
sende cocugunu babasina birak arkadasinla gidebilirsin
azda babasi ceksin nazini -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kizlar nasilsiniz ne var ne yok masallah sinemalara falan gidilmis
benim yerimede gidin biraz da olsun kafanizi dagitirsiniz degisiklik olur biz gurbetcilerin
herzaman ihtiyaci var böyle seylere

kizlar nasilsiniz ne var ne yok masallah sinemalara falan gidilmis
benim yerimede gidin biraz da olsun kafanizi dagitirsiniz degisiklik olur biz gurbetcilerin
herzaman ihtiyaci var böyle seylere

iyiyiz seni sormali
evet gittik cok güzrldi cok gükdük
evet canim ya degisiklik oluyo iyi geliyo ama o bir gün sürüyo fisfisfis fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…