iyi aksamlar baynalar ben varim emiy ama cikacagim simdi cocuklari yatircam topigin silinmis yenisini acarsan haberim olsun gelirim topigine
gel bacim gel nasilsin görüsmedik bu hafta pek
kiz yarin hangi filme gidecez arogmu muro mu???
slm kızlar nasılsınız.sınamaya gdıyorsunuz demek.ozgur gurbetcıler.benım burda oyle bır sansım yok :çok üzgünüm:malesef.senağlama
selam bayanlar emiy muroya gidiyoruz aksam tarkan yerlerimizi ayirttirdi ama saati baya gec 23.00 sanirim geliyorsunuz deme
baska arkadaslarada gelecek pazar günü sanirim misafir gelecek emiy haberin olsun
slm canim evet sinemaya gidiyormusuz bizden habersiz yer ayirtmislar cansu gil sagolsunlar
seyredince haber verin nasıl olduğunu filmin:sm_confused: bende merak ediyorum o filmi ama cd.sini izleri artık!...:a015:
seyredince haber verin nasıl olduğunu filmin:sm_confused: bende merak ediyorum o filmi ama cd.sini izleri artık!...:a015:
gittik canim filmi izledik cok güzelllll
sende git cok komikti cok güldük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sinemaya gidemeyiz:1no2: ama dvd.den izleriz artık!bizim kız durmaz!gamyoncuiremsueğlenmenize sevindim.birde ıssız adamı çok beğenen olmuşa.s onu da merak ediyorum....iyi hafta sonları herkese...a.s.
evt dün aksam cansuyla konustuk onada gidelim diye ama bu sefer ikimiz gidecez kocalarda cocuklara baksinlar :jeyyar: :jeyyar:
valla kız kıza süper olur:içelim: benim yerime de gidin çünkü benim için imkansız böyle bir şey!:1no2:
kizlar nasilsiniz ne var ne yok masallah sinemalara falan gidilmis
benim yerimede gidin biraz da olsun kafanizi dagitirsiniz degisiklik olur biz gurbetcilerin
herzaman ihtiyaci var böyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?