slm arkadaslar eeee kimse yokmu
günaydin derin biz emiyle almanca kursuna gidiyoruz haftada iki gün ylbasindan sonra sanirim hafta ici hergün olacak
ne kursuna gidiyorsunuz?bende ara ara bakıyorum karşılaşamıyoruz:1no2: akşamları genellikle eşim çalışıyor, bilgisayarın başında ben bakamıyorum.:1no2:
hayirli cumalar iyi hafta sonlariii
ezan sesiyle uyaniyorum ama yinede anama vatanima hasretim daha gurbetin basindayimbende bir gurbet geliniyim umarim cok uzun surmezz siir cok guzeldii gozlerim doldu. bu arada herkeseee iyi bayramlarr artik ne kadar iyi olursa....
iyi aksamlar bayanlar evet sen en azindan ezan sesini duyuyorsun bizde oda yok:1no2::1no2: ben almanyada yasiyorum simdi yeni cikan saatle var ezan okuyan onlarla idare ediyoruzezan sesiyle uyaniyorum ama yinede anama vatanima hasretim daha gurbetin basindayimbende bir gurbet geliniyim umarim cok uzun surmezz siir cok guzeldii gozlerim doldu. bu arada herkeseee iyi bayramlarr artik ne kadar iyi olursa....
saol canim sen nerdensin ben suudi arabistandayim:asigim:
merhaba kızlar bende gurbetciyim istanbulda evliyim ama azeriyim.kurban bayramınız kutlu olsun.yüzünüz hep gülsün[/QUOTE
]
slm arkadaslar nasilsiniz
seninde bayramin kutlu olsun
saol canim sen nerdensin ben suudi arabistandayim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?