GURBETCiLER DURAGI:)

Demin benim kız burnumu isircam diye bana bi saldı burnumu yüzüne çarptı dudağını buze buze bi ağladı zor susturdun valla.pek komiki

Ay bilmiyorum artık.ama buda zeytinyağ derse bundan sonra kızı zeytinyağ ile uikayacagim
Ya tamam zeytinyagi iyi gelirde coktan ise yaramasi gerekiyodu. Biseye alerji tarzi falan biso olmasin. Bide ne dicem glutensiz besle bakiim cocugu. Degisecekmi bisiler.

Hayirli aksamlar canlarim benim:KK68:nasilsiniz bakalim:KK66:kizz Mazef Mazef zey-mur zey-mur nire gidiyonuz bakim:KK4:yuvamiz kadar sicak topigimizde rahat etmeyecez de ne yapacaz:)anacim ben takiliyom oyle temizlik falan :pzaten basimiz belada evle temizlikle yemekle yuhh yani burdada yapacaksak:KK70:yok artik..yolarim bak gidemesiniz :KK62:pesinize duser topik topik gezer alir getiririm sizi:KK4:elif ablam sunlara bisey soyle varmi oyle birakip gitmek:KK34:geldiler yine bana geldiler:KK70:
Kim gidiyor.:KK74:Oturun yerinize

Canim bence senin kizin icin seyahat kucuk bi tur tramva olmus. O yuzden soylediklerinide soylemez olmus. Bide bu yaslar tam coklu dil gelisiminin musait oldugu yaslar. Turkiyede hep turkce konusup amerikaya gidince birden ingilizceye maruz kaldiysa onun icinde olmus olabilir. Cok takilma konusma zamanina. Soyledigi kelimeler olduguna gore demekki bi sorun yok. Sadece simdi biriktiriyodur. Birden konusacaktir. Bide simdi 2yas kriziyle ugrasiyorlar. Cok ustelememek lazim. Benim oglumda konusmadi konusmadi birden konustu. Yasina girmemisti cumle kurmaya baslamisti. Simdi oyle cumleler kuruyoki sasar kalirsin. Senin kizinda zamanini bekliyordur annesi dert etme.
İnşallsh Can'ım bende konuştuğunu görürüm oğluşumun

X