- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.741
Özele goturcem valla devletin hepsi zeytinyağ diyor içim sistiArtik bi dra gotur su kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özele goturcem valla devletin hepsi zeytinyağ diyor içim sistiArtik bi dra gotur su kizi
Kiz baska bi sorunu falan olmasin allah korusun herseyi denedin canim ya bence zeymurun dedigi gibi gotur bakalim ne diyecek belki bi beslenme listesi falan yapar..Yok geçmedi keçi boku gibi çıkartıyor uç dört saatte bir
Oyy kiyamam:)))Demin benim kız burnumu isircam diye bana bi saldı burnumu yüzüne çarptı dudağını buze buze bi ağladı zor susturdun valla.pek komiki
Gotur nere gerekiyosa. Yavrumun barsaklari bozulcak boyleÖzele goturcem valla devletin hepsi zeytinyağ diyor içim sisti
Benimkidenkafasini babannesinin kafasina carpti. Oyle vi agladiki uzulmekten gectik fulesimiz geldi. Ama cani yandi ya kiyamadim benOyy kiyamam:)))
Ay bilmiyorum artık.ama buda zeytinyağ derse bundan sonra kızı zeytinyağ ile uikayacagimKiz baska bi sorunu falan olmasin allah korusun herseyi denedin canim ya bence zeymurun dedigi gibi gotur bakalim ne diyecek belki bi beslenme listesi falan yapar..
Ya tamam zeytinyagi iyi gelirde coktan ise yaramasi gerekiyodu. Biseye alerji tarzi falan biso olmasin. Bide ne dicem glutensiz besle bakiim cocugu. Degisecekmi bisiler.Ay bilmiyorum artık.ama buda zeytinyağ derse bundan sonra kızı zeytinyağ ile uikayacagim
MeselaYa tamam zeytinyagi iyi gelirde coktan ise yaramasi gerekiyodu. Biseye alerji tarzi falan biso olmasin. Bide ne dicem glutensiz besle bakiim cocugu. Degisecekmi bisiler.
Bide benimki o sinirle ağlarken arada bide bana vuruyorsanki ben vurdumBenimkidenkafasini babannesinin kafasina carpti. Oyle vi agladiki uzulmekten gectik fulesimiz geldi. Ama cani yandi ya kiyamadim ben
Kim gidiyor.Oturun yerinizeHayirli aksamlar canlarim benimnasilsiniz bakalimkizz Mazef zey-mur nire gidiyonuz bakimyuvamiz kadar sicak topigimizde rahat etmeyecez de ne yapacaz:)anacim ben takiliyom oyle temizlik falan zaten basimiz belada evle temizlikle yemekle yuhh yani burdada yapacaksakyok artik..yolarim bak gidemesiniz pesinize duser topik topik gezer alir getiririm sizielif ablam sunlara bisey soyle varmi oyle birakip gitmekgeldiler yine bana geldiler
Bugdaydan uretilen hic bisi verme ekmek falan gibi. Sebze meyve ver sadece.Mesela
Abla bu naneelimoonn istemiyo bizo burda. Gidin demiyo ama is buyuruyo devamli. Bizde gidiyoz.Kim gidiyor.Oturun yerinize
He hadi ne duruyoz daha gidelim.Biz zey-mur la kendi topigimize gidiyoz kustuk
Nere gidiceniz:)He hadi ne duruyoz daha gidelim.
Kendi topikimize:)Nere gidiceniz:)
İnşallsh Can'ım bende konuştuğunu görürüm oğluşumunCanim bence senin kizin icin seyahat kucuk bi tur tramva olmus. O yuzden soylediklerinide soylemez olmus. Bide bu yaslar tam coklu dil gelisiminin musait oldugu yaslar. Turkiyede hep turkce konusup amerikaya gidince birden ingilizceye maruz kaldiysa onun icinde olmus olabilir. Cok takilma konusma zamanina. Soyledigi kelimeler olduguna gore demekki bi sorun yok. Sadece simdi biriktiriyodur. Birden konusacaktir. Bide simdi 2yas kriziyle ugrasiyorlar. Cok ustelememek lazim. Benim oglumda konusmadi konusmadi birden konustu. Yasina girmemisti cumle kurmaya baslamisti. Simdi oyle cumleler kuruyoki sasar kalirsin. Senin kizinda zamanini bekliyordur annesi dert etme.