- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.721
Kanadalimi çiti piti gülüm bariKocaman olan ben:).Çıtı pıtı olan kanadalı
Bende geleyimmi beraber seçeriz:)Biz yarın kizceme oyuncak almaya gidiyoruz çok heycanliyim
GellBende geleyimmi beraber seçeriz:)
Gidelim de kanadaliya cvp vermeden olmazdi:)Kizim trip attık gidiyoz diye sen hala burdasin
Abla kanadali nerde bu kiz nerde:)Kocaman olan ben:).Çıtı pıtı olan kanadalı
Nasi bisi alacaniz kizBiz yarın kizceme oyuncak almaya gidiyoruz çok heycanliyim
Eğitici şeyler almayı dusunuyorumNasi bisi alacaniz kiz
Zaten oyle al.bi ise yarasin bari. Alinca fotosunu atta bakiim. Belkim benimde hosuma gider bende alirim burdan. Bulabilirsem.Eğitici şeyler almayı dusunuyorum
Tamam.inşallah güzel şeyler bulurum.yurutecte alaçam yarinZaten oyle al.bi ise yarasin bari. Alinca fotosunu atta bakiim. Belkim benimde hosuma gider bende alirim burdan. Bulabilirsem.
Iyi bacim al. Insallah isone yararda bosa para vermemis olursun. Bide kiz durmazsa falan kotu olurTamam.inşallah güzel şeyler bulurum.yurutecte alaçam yarin
Zey ordada vardır ne çeşitler yahuIyi bacim al. Insallah isone yararda bosa para vermemis olursun. Bide kiz durmazsa falan kotu olur
Aman ben ona ne aldiysan ilk bir ay yüzüne bakmadı zaten alistim artikIyi bacim al. Insallah isone yararda bosa para vermemis olursun. Bide kiz durmazsa falan kotu olur
Valla pekte bisi yok abla burda. Zaten pek bi magazada yok.Zey ordada vardır ne çeşitler yahu
Sen rahat et diye dedim ben canim.Aman ben ona ne aldiysan ilk bir ay yüzüne bakmadı zaten alistim artik
Ay yok o bayilsada beni yine yanından ayırmaz.otursa yeter valla bende oturum açık.benim kiz gene doğum yapacak galibaSen rahat et diye dedim ben canim.
Daha gecmedimi onun kabizligi ya.Ay yok o bayilsada beni yine yanından ayırmaz.otursa yeter valla bende oturum açık.benim kiz gene doğum yapacak galiba
Yok geçmedi keçi boku gibi çıkartıyor uç dört saatte birDaha gecmedimi onun kabizligi ya.
Artik bi dra gotur su kiziYok geçmedi keçi boku gibi çıkartıyor uç dört saatte bir