GURBETCiLER DURAGI:)

Saril teyzesi. Cok huysuz bu aralar. 2 yas krizinde. Aglayip aglayip duruyo. Bide mizmizki sorma.
Merhaba Can'ım ben de gurbetçiyim oğlum 25 aylık olacak benim de aynen iki yaş krizindeyiz sürekli ağlıyor istediği olmayınca çığlık atıyor
Ve henüz konuşmuyor askım
Aslında 16 aylıkken filan dede anneanne anne top gol gibi şeyleri söylüyordu sonra tatil bitti döndük Amerika'ya anne kalmıştı sadece atada baba da diyordu Allah'ın izniyle 25 şubatta yaşına girecek olan kızım anne demeye başlayınca onu da bırakmıştı şimdi yeni yeni anne demeye başladı yine işine gelince
Çok zor anne olmak çok ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun
Konuşmadığı için tüm gözler beni suçlar gibi bakıyor ve ben bundan çok sıkıldım.
Of amma döktürdüm

Canim bence senin kizin icin seyahat kucuk bi tur tramva olmus. O yuzden soylediklerinide soylemez olmus. Bide bu yaslar tam coklu dil gelisiminin musait oldugu yaslar. Turkiyede hep turkce konusup amerikaya gidince birden ingilizceye maruz kaldiysa onun icinde olmus olabilir. Cok takilma konusma zamanina. Soyledigi kelimeler olduguna gore demekki bi sorun yok. Sadece simdi biriktiriyodur. Birden konusacaktir. Bide simdi 2yas kriziyle ugrasiyorlar. Cok ustelememek lazim. Benim oglumda konusmadi konusmadi birden konustu. Yasina girmemisti cumle kurmaya baslamisti. Simdi oyle cumleler kuruyoki sasar kalirsin. Senin kizinda zamanini bekliyordur annesi dert etme.

naneelimoonn gurbetci diye kanadali35 i savunmusun bakiyom ama unutma Mazef le ben buranin yerlisiyiz. Cekirdekte citleriz pastada yeriz. Temizlemeyizde birakiriz oyle. Sen bize pasaklimi diyon simdi. Bak uyariim seni benim raporum var. Raporlu depresifim suan. Dagitirim biralari kimse bisey diyemez. Heeeeeyyytttt

Aman bebim halim canim olsa kendi evini temizlerim.surda iki muhabbet edip moral bulmaya geliyoz ondada ortalık battı diye bit bit yapiyonuz.aman zey-mur gel kendi topigimize gidelim orda istediğimizi yapiyoz en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…