- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.381
Ay sorma ya. Ben bide cocuk yesin diye evde hergun bisey yapiyorum. Bi guzelde yiyom cocukla. 5aylik hamile gibiyim halaGeldi zaten böyle yapa yapaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma ya. Ben bide cocuk yesin diye evde hergun bisey yapiyorum. Bi guzelde yiyom cocukla. 5aylik hamile gibiyim halaGeldi zaten böyle yapa yapaa
Şişti şişecegi kadar dermişim baksana ne guzel seyler atiyo arkidisler. Evet canm dosya buyuk geliyo neyse sizinkilerden tirtiklarim bende napimDosya buyuk gelmis demekki aman bosver yukleme. Sonra canimiz cekecek biyerimiz sisecek
Gel gel hepimize yeter bunlarAyy
Şişti şişecegi kadar dermişim baksana ne guzel seyler atiyo arkidisler. Evet canm dosya buyuk geliyo neyse sizinkilerden tirtiklarim bende napim
Ooo cok guzel gorunuyorellerine saglik tatlimEki Görüntüle 1776586
Caylar sogmadan buyurun kizlar
Ooo pogaca da var allahhcok mersii ablam bidenemHepimize:).Bende poğça vereyim du:)
Eki Görüntüle 1776589
Allahhhhh yaktin beni gardassssbu yapilirmi hecc oldumu sincik
Yaa birak tatlim allahina yukleme tatli matlu sistim burda sistim mahfettiler beniiOfff olmuyo dosya boyutundan dolayi işlemiyomuymuş napiyomus yada ben beceremedim
Bu hale geleceyuk yakindaa bahh
Abooo amma masallah bizim topigin kizlari ne kadar hamaratlarYaa birak tatlim allahina yukleme tatli matlu sistim burda sistim mahfettiler benii
Heee oyleleeemasallah diyelimAbooo amma masallah bizim topigin kizlari ne kadar hamaratlar
Afiyet olsun canimcimOoo cok guzel gorunuyorellerine saglik tatlim
Sagol bidenemmAfiyet olsun canimcim
bu kadar olamassin inanmamIste ben
Yok canim bu kadar diil. Benim 3 kolum yok en azindanbu kadar olamassin inanmam
Yaaniii bencede olmamaliYok canim bu kadar diil. Benim 3 kolum yok en azindan