- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.641
Al işte, yaşıtız . Bikaç ay sonra bende inşallah 38 olacağım38oldum gencim guzelim tas gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al işte, yaşıtız . Bikaç ay sonra bende inşallah 38 olacağım38oldum gencim guzelim tas gibiyim
Etiket bekliyordurnaneelimoonn hanım gelmiş ama iki kelam etmemiş , merakta bırakmayı seviyorsa demek ki
Daha neyin etikiketini yapayım yahu iyi bayramlar canımEtiket bekliyordur
İyi bayramlar canımSlm iyi bayramlar... Mazef . Kavurmam nerde
hayırlı bayramlar nikiii aaa bakayım tipinekizlar bayramin 4.cu gunúnde bakabiliyorum, hayiri bayramlar herkese..
bu arada cesaret edip cocuklara ( e birazcikta bana ) kedi aldim, ellerinizden öper , sevgi ile MIRlar size
cocuklar cokkk seviolar ... cokkk tatli coookk
napionuz, pek takilan yok gibi..
Hayirli olsun kuzum,bizimkilerde kopek istiyorkizlar bayramin 4.cu gunúnde bakabiliyorum, hayiri bayramlar herkese..
bu arada cesaret edip cocuklara ( e birazcikta bana ) kedi aldim, ellerinizden öper , sevgi ile MIRlar size
Oo bayramin kutlu olsun gurbet kusu :) nasilsinMazef OriginalNIKITA basbelasiyim kanadali35 daha sayamadiklarim hepinizin bayramini kutluyorum opuyorum sizi
aaynaa seninde tatlim
Kedimi aldin bari resim atsaydin deyzem gizi :)kizlar bayramin 4.cu gunúnde bakabiliyorum, hayiri bayramlar herkese..
Aaa senin kardeşin gelicekti değil mi doğru pardonHayirli bayramlar kizlar
Disipline Girmis BirKadin kanka iyi bayramlar kiz iki kelam edeyim diye girdim evet ama bildirimlere baktim cikmak zorunda kaldim telasliydim oncede soylemistim kizkardesim geliyor diye,geldi cok sukur 10 gun kaldi harika zaman gecirdik yolcu ettim dun onumalum bugunde okulun ilk gunuydu ancaa firsat buldum valla,sen nasilsin kuzum nasil geciyor bakalim
Kedimi aldin bari resim atsaydin deyzem gizi :)
Noldu yaww guzel gurbetcimm
Ne selam ne sabah... belki 14 bahar geçtiNoldu yaww guzel gurbetcimm
Haklisin bebegim insanliktan ciktim demi nasilsin kuzumNe selam ne sabah... belki 14 bahar geçti
Estağfurullah cnm öyle demek istemedimHaklisin bebegim insanliktan ciktim demi nasilsin kuzum
Ya son 3 aydir ben hep yogunum isim yogun aksam oluyor elime alamiyorum zaten birde insan giremeyince bir sure sonra unutuyorEstağfurullah cnm öyle demek istemedim
Neden uğramıyorsun hiç?
Ben aynı bildiğin gibi değişen bişey yok
Özletiyosun ama kendini,iş mi değiştirdin canım ?Ya son 3 aydir ben hep yogunum isim yogun aksam oluyor elime alamiyorum zaten birde insan giremeyince bir sure sonra unutuyor
canimm bizim oglanlar bayildilar kediye resmen. ne cinsi oldugunu hic bilmiyorum bi arastirmam lazim esim bile seviyor , ki istemeyen biri idi.Daha neyin etikiketini yapayım yahu iyi bayramlar canım
İyi bayramlar canım
hayırlı bayramlar nikiii aaa bakayım tipine
Ben de bir heves Scottish Fold sahiplenecektim bir arkadaştan , ama bağışıklık sistemleri çok zayıf sürekli hasta oluyorlar diye duydum ama hala gidip gelmekteyim bir karar veremedim çocuklu evde kedi iyidir