GURBETCiLER DURAGI:)

Etiket bekliyordur
Daha neyin etikiketini yapayım yahu:63: iyi bayramlar canım :KK15:
Slm iyi bayramlar... Mazef Mazef . Kavurmam nerde :işsiz:
İyi bayramlar canım :KK15:
kizlar bayramin 4.cu gunúnde bakabiliyorum, hayiri bayramlar herkese..

bu arada cesaret edip cocuklara ( e birazcikta bana ) kedi aldim, ellerinizden öper , sevgi ile MIRlar size :KK66:
cocuklar cokkk seviolar ... cokkk tatli coookk

napionuz, pek takilan yok gibi..
hayırlı bayramlar nikiii:KK15: aaa bakayım tipine :KK53:
Ben de bir heves Scottish Fold sahiplenecektim bir arkadaştan , ama bağışıklık sistemleri çok zayıf sürekli hasta oluyorlar diye duydum ama hala gidip gelmekteyim bir karar veremedim o_O çocuklu evde kedi iyidir :KK66:

Hayirli bayramlar kizlar:KK200:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin kanka iyi bayramlar :KK15:kiz iki kelam edeyim diye girdim evet ama bildirimlere baktim cikmak zorunda kaldim telasliydim oncede soylemistim kizkardesim geliyor diye,geldi cok sukur 10 gun kaldi harika zaman gecirdik yolcu ettim dun onu:KK51:malum bugunde okulun ilk gunuydu ancaa firsat buldum valla,sen nasilsin kuzum nasil geciyor bakalim:KK66:

bu arada cesaret edip cocuklara ( e birazcikta bana ) kedi aldim, ellerinizden öper , sevgi ile MIRlar size :KK66:

Hayirli olsun kuzum,bizimkilerde kopek istiyor:-)
Iyi bayramlar bu arada tatlim:))

Kedimi aldin bari resim atsaydin deyzem gizi :)

Hayirli bayramlar kizlar:KK200:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin kanka iyi bayramlar :KK15:kiz iki kelam edeyim diye girdim evet ama bildirimlere baktim cikmak zorunda kaldim telasliydim oncede soylemistim kizkardesim geliyor diye,geldi cok sukur 10 gun kaldi harika zaman gecirdik yolcu ettim dun onu:KK51:malum bugunde okulun ilk gunuydu ancaa firsat buldum valla,sen nasilsin kuzum nasil geciyor bakalim:KK66:
Aaa senin kardeşin gelicekti değil mi doğru :olamaz: pardon :KK53:

Herşey aynı bildiğin gibi canım
Koşuşturma başladı demek , hadi gazan mübarek olsun :halay:

Daha neyin etikiketini yapayım yahu:63: iyi bayramlar canım :KK15:

İyi bayramlar canım :KK15:
hayırlı bayramlar nikiii:KK15: aaa bakayım tipine :KK53:
Ben de bir heves Scottish Fold sahiplenecektim bir arkadaştan , ama bağışıklık sistemleri çok zayıf sürekli hasta oluyorlar diye duydum ama hala gidip gelmekteyim bir karar veremedim o_O çocuklu evde kedi iyidir :KK66:
canimm bizim oglanlar bayildilar kediye resmen. ne cinsi oldugunu hic bilmiyorum bi arastirmam lazim :KK43: esim bile seviyor , ki istemeyen biri idi.
birazdan resmini atarim tatlim kedicigin :KK66:
ne var ne yok ? napiosun baska?

X