- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.661
atacagim tatlim , birazdan ... is basindayim yaKedimi aldin bari resim atsaydin deyzem gizi :)
nasilsin tatlim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atacagim tatlim , birazdan ... is basindayim yaKedimi aldin bari resim atsaydin deyzem gizi :)
O işler hep öyle olur zaten , arkadaşımın eşi de istemiyordu şimdi hep o ilgileniyorcanimm bizim oglanlar bayildilar kediye resmen. ne cinsi oldugunu hic bilmiyorum bi arastirmam lazim esim bile seviyor , ki istemeyen biri idi.
birazdan resmini atarim tatlim kedicigin
ne var ne yok ? napiosun baska?
ee en guzel gecen zaman, en hizli gecen zamandir... caniniz sagolsun. kosturmacaya merhaba . burdada oyle inan. benim sadece iki hafta yaz tatilim vardi, paso calistim . bayramin bile tadi yok burda, resmen anlasilmiyor bayram olduguO işler hep öyle olur zaten , arkadaşımın eşi de istemiyordu şimdi hep o ilgileniyor
Valla napayım bayram seyran,bi yandan annemin ev işleri koşuşturuyorum canım. Yaz nasıl geçti anlamadım bitti resmen.
Iyiyim sukur aynen is basi oldu cok yorgunum yaatacagim tatlim , birazdan ... is basindayim ya
nasilsin tatlim??
al benden de okadar, uyku cöktü az evvel, zorlandim diyebilirim uyanik kalmak icinIyiyim sukur aynen is basi oldu cok yorgunum ya
Sagol kankam valla yorucu hee tatilden sonra tembellik bittiAaa senin kardeşin gelicekti değil mi doğru pardon
Herşey aynı bildiğin gibi canım
Koşuşturma başladı demek , hadi gazan mübarek olsun
Seninde bebisim ne haber nasilsin ozledik seniOo bayramin kutlu olsun gurbet kusu :) nasilsin
Ben hep kosuyoeum bacim anlamsiz bir kosturma icindeyim hadi sen cocuklarina yatirim yapiyorsun benimki komple bosSeninde bebisim ne haber nasilsin ozledik seni
Iyiyim cok sukur ne olsun okulla birlikte kosturmada basladi :))
Olurmu hic tatlim oyle hayat bu,coluk cocuk olsada olmasada hep bir kosturmaca icindeyiz duzen boyle:))Ben hep kosuyoeum bacim anlamsiz bir kosturma icindeyim hadi sen cocuklarina yatirim yapiyorsun benimki komple bos
bende ozledim yawOlurmu hic tatlim oyle hayat bu,coluk cocuk olsada olmasada hep bir kosturmaca icindeyiz duzen boyle:))
Kocamann sarilayim sana dur ozlemisim kiz
Ooo kuzuumm iyiyiz cok sukursen nasilsin bakalim nasil geciyor:)memleketteyim yavru kuşlar pek bakamıyorum sizler de iyisinizdir inşallah
Ooo yaşardı valla bak gözlerimgunaydinlarr kizlar ne habersiniz nasilsiniz
Yaw niye dalga geciyosunuz benimle sizhatirinizi sorsak kabahat,sormasak kabahat yahuOoo yaşardı valla bak gözlerim
İyilik senden naber
Ahahaha bişey demedim yahu , tamamYaw niye dalga geciyosunuz benimle sizhatirinizi sorsak kabahat,sormasak kabahat yahu
Hiicc dolaniyorum oyle
ayy mazo deme bana asil o kayboluyor sonrada supriz yumurtadan cikiyorcikincada bana sariyor zatenAhahaha bişey demedim yahu , tamam
Zaten hepiniz ayrı ayrı yok oluyorsunuz alıştım şimdi de mazo yok