- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.561
Hosgeldin kuzum kapimiz herkeslere acikBenim ki gurbet sayılır mı bilmem ama şu anda bulunduğum yer ve memleketimle aramızda 19 saatlik yol var otobüsle ..uzaktayim burda tanıdık yok bir şey yok annem babam uzaklarda maalesef ki bir bebişim de yok eşim var koca memlekette beni de kabul eder misiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/koremanya.809603/Oylemi demis?haberim yok benim ya niyeki acaba
Ayy evett yaa yeni gordum bendehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/koremanya.809603/
Profiline bak
Kazen Mune üyeliğimi kapatırmısınız yazdığının yorumlarında
Gurbet gurbettir kuzum valla yurt ici disi farketmiyor,rabbim saglik huzur versin basa gelen cekiliyor elbet...memnun oldum canim her zaman bekleriz muhabbet ederiz yoldas oluruz birbirimizeSagol canım
Muğla da oturuyorum aslen teeee Adıyamanliyim
Sağolun siz nerdesiniz neredensinizGurbet gurbettir kuzum valla yurt ici disi farketmiyor,rabbim saglik huzur versin basa gelen cekiliyor elbet...memnun oldum canim her zaman bekleriz muhabbet ederiz yoldas oluruz birbirimize
Ben fransadayim canim,memlekette dondurma diyariSağolun siz nerdesiniz neredensiniz
Him Allah yardımcın olsun canım insanın memleketi gibisi yokBen fransadayim canim,memlekette dondurma diyarinasil cekti canim simdi oyy oyy
Canımm teşekkür ederim :))
valla gitmek istedi bir süre canım, umarım yakında dönerAyy evett yaa yeni gordum bende
Neden acaba ne olduki?
Disipline Girmis BirKadin canim sen bilirsin belki kore neden kapattirmis hesabini haberin varmi
Nasil bisey istiyon pankek yap zeynoda yer, fume somon olabilir. Ben severim kahvaltida, yumurta cirp, tarcin koy,, seker, vanilya ekmegide batir buna kizartKız kahvaltıya değişik birşeyler söylesene. Bıktım bu herifin değişik yiyecek beklemesinden
Aynen canim insallah doner yaCanımm teşekkür ederim :))
valla gitmek istedi bir süre canım, umarım yakında döner
Ya şimdi bu yumurtayı kabul etmiyor ikinci gün.patates dokunuyormus değişik şeyler istiyor surekliNasil bisey istiyon pankek yap zeynoda yer, fume somon olabilir. Ben severim kahvaltida, yumurta cirp, tarcin koy,, seker, vanilya ekmegide batir buna kizart
Zikkimin kokunu ver değişik. BiseyYa şimdi bu yumurtayı kabul etmiyor ikinci gün.patates dokunuyormus değişik şeyler istiyor surekli
Arada onuda veriyorumZikkimin kokunu ver değişik. Bisey
Zikkimin kokunu ver değişik. Bisey
A.s kuzum hosgeldin sefalar getirdinMerhaba Almanya 'dan selamlar :)
Ooooo gözlerim yasardigunaydinn tunaydinn canlarimm nasilsiniz bakalim bugun
GicikkkOoooo gözlerim yasardi