- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.521
Kaca kadar calisiyorsun?canım sıkılıyorbugunde bır bıtse de gıtsek
havadan mı acaba bılmıyorum bende tukenmıslık sendromu yasıyorum sankıAfiyet olsun canim:)
Ya hic sorma bu aralar bende bir tembelliktir gidiyor allah sonumu hayir etsin insallah
5 30 da cıkıyorum tatlım .. Amın hepımıze ıns .. sevmedıgın ınsanlarla calısmakta zor.Kaca kadar calisiyorsun?
Allah kolaylik versin canim
Dogru valla haklisin ortam cok onemli,allah sabir versin5 30 da cıkıyorum tatlım .. Amın hepımıze ıns .. sevmedıgın ınsanlarla calısmakta zor.
Insallah canim aminnnAmın ınsallahh Allah kotu ınsanlara fırsat vermesın elllerını ayaklarına dolastırsın ıns
eee baska nevar neyok sıkılıyorum ya bıldıgınInsallah canim aminnn
Efendimoş:).Naber kıs.Epeydir görüşmedik:)
Ne olsun be kuzum evdi cocuklardi derken bir bakiyorum aa aksam olmuseee baska nevar neyok sıkılıyorum ya bıldıgın
Ooo ablacik ne habersin ya neler yapiyosun ozledik valla seniEfendimoş:).Naber kıs.Epeydir görüşmedik:)
ay hadi hayırlı olsun canım hangi üniversiteSiyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler canım :)
Ooo ablacik ne habersin ya neler yapiyosun ozledik valla seni
Ablacim kore memleketine izine gitti:))Bende özledim:)Kore neden gittiki?
Geleceğimi sanmıyorum falan demişdeAblacim kore memleketine izine gitti:))
Hesabini o yuzden kapatmistir...
Ebenin diiitsi olmuş nane öyle dediNolmus gii
kanka ben mimkinse bi İngiliz alim şöyle avatardaki kibinBu gadin yoldan cikariyor beniibenim sucum yok hakime hanim
Sana da bir ispanyol promosyon nasil olur
Sağol canım :) özelden yazarımay hadi hayırlı olsun canım hangi üniversite
Tamam canım çok sevindim gerçekten ya ben de bir gün atandığımı burada duyurur muyum ya?Sağol canım :) özelden yazarım
Amin canım inşallahhh:) duyurursun tabi, yeterki vakti saati gelsin :)Tamam canım çok sevindim gerçekten ya ben de bir gün atandığımı burada duyurur muyum ya?
bir yandan çocuk tedavisi bir yandan kpss :)
ay hadi bakalım müjdeli haber verme hayırlısıyla darısı başıma inşallah amin
Evet bende o yüzden bı sesleneyim dedimEfendimoş:).Naber kıs.Epeydir görüşmedik:)