- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.581
Anam geldi temizliğin dibine vurduk. Domestos la kafayı bulduk gerisini sen düşünGicikkkne haber
Masallah kiz ne guzel iste bayram temizligide cikti aradan daha ne istiyosunAnam geldi temizliğin dibine vurduk. Domestos la kafayı bulduk gerisini sen düşünher tarafım ağrıyor bu kadar iş benim gibi hasta bir hatunun neyine.
Sen napıyorsun
Selam kusum ne habersin
Bence sen hic temizleme arkani donsen yine ayni olurMasallah kiz ne guzel iste bayram temizligide cikti aradan daha ne istiyosun
Ahh yine senin anan var ya biz gurbet ellerdekiler ne yapsinbide beni dusun sen 4 cocuk koca ev
Ellerinize saglik canim
Onun kafa zaten hep bir milyon.Selam kusum ne habersin
Mazef sabaha zor uyanir hamlanmistir o tabi yemis domestosu kafa bir milyon
Daha arkami donmeden batiyor kuzum teyy teyyBence sen hic temizleme arkani donsen yine ayni olur
Hee oyledir kulagi cinlasin:))
Yagmurlu ve Serin, karda yagsa gezeriz bizHee oyledir kulagi cinlasin:))
Masallah ne guzel anali kizli gezdiniz demek,havalar nasil orda peki?
Aynen bende oyleyim valla bunaldimmi kimse tutamaz gezerim:))Yagmurlu ve Serin, karda yagsa gezeriz biz
Burasi bu yaz hep yagmurluyduAynen bende oyleyim valla bunaldimmi kimse tutamaz gezerim:))
Desene sogumus havalar orda,burdada geceleri serin artik yaz bitti valla nasil gecti anlamadim
Hoş buldum teşekkür ederim :)nasilsinizA.s kuzum hosgeldin sefalar getirdin
Allahtan burda oyle degil sicak memleket:)Burasi bu yaz hep yagmurluydugeldigini anlamadan bitti
Iyiyim cok sukur sagol canimHoş buldum teşekkür ederim :)nasilsiniz
Iyiyim cok sukur sagol canim
Neler yapiyosun almanyada nasil gidiyor bakalim:)
Iyiyiz sukur canim nasilsin sen neler yapiyorsun hangi ulkedesinTunaydinn kizlarr nasiliz bugun
Hic sorma gurbetin de cilesi bu iste,hic bir yere ait hissetmiyosun kendini ilk yillar oyledir canim yenisin galiba kac yil oldu?Buraya evlenip geldim iyi gidiyor şükür iyi diyelim iyi olsun :)
Izine gittim geldim şimdi buradayım...
Kendimi ne buraya ait hissediyorum nede eski sehrime artık boşlukta gibiyim:)
Hic sorma gurbetin de cilesi bu iste,hic bir yere ait hissetmiyosun kendini ilk yillar oyledir canim yenisin galiba kac yil oldu?
Ben 14 senedir fransadayim evlenerek geldim bende.