GURBETCiLER DURAGI:)

Brokoli yap. Brüksel lahanası al. Evde mutlaka kabak olsun. Çorban mutlaka olsun. Patlicanla yemekler yap. Musakka olur patlatması olur
Sagol canim bende zaten brokoli kabak patlican vs bulundururum hep cocuklardan dolayi ama mesela hani bunlarla ne gibi degisik tarifler yapabilirim acaba?
Otlu ispanakli vs borekleri sever onlardan da yapip aticam dondurcuya yaprak sarma falan,ee malum.havalarda sicak soyle hafif ama şık tarifler ariyorum,netten de bakiyorum yinede sizede sorayim dedim cok tsk ler canimsin:KK66:

Sagol canim bende zaten brokoli kabak patlican vs bulundururum hep cocuklardan dolayi ama mesela hani bunlarla ne gibi degisik tarifler yapabilirim acaba?
Otlu ispanakli vs borekleri sever onlardan da yapip aticam dondurcuya yaprak sarma falan,ee malum.havalarda sicak soyle hafif ama şık tarifler ariyorum,netten de bakiyorum yinede sizede sorayim dedim cok tsk ler canimsin:KK66:
French fries, french toast. :KK53: sebzeli lazanya yap, mucver yap, firinda makarna

Mücver yap kız her türlü gider. Bide nefis yemek tarifleri yaz Google'a bı site var orda süper tarifler bulursun

Masallah kanka aynen devam et:KK66:

Valla bende evde deli gibi cocuklarin pesinde kosuyorum:KK53:
Non stop:super:
Firsat buldukca yuruyorum ama o iyi geliyor,sicak havalar malum istahimda kesildi baya kilo almadim yani cok sukur:KK54:
Ay valla yazın birşey yenmiyor :KK53:
Doğru söze ne denir canimmmm:super:
:halay::eğlence:

Kizlar bana soyle degisik yemek tarifleri veririmisiniz ya,haftaya kizkardesim geliyor turkiye'den kendisi eti pek sevengillerden degil benim tam tersim:KK53:
Nasil menuler hazirlamaliyim acaba diye dusunuyorum da azcik yardim edin bana hamarat hatunlar:hamarat:
bulduğun sebzeleri yoğurtla gitsin :deli:

X