- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.441
isteyim diyeyim sen anla ...teee 17.30a kadar hemde.Selamm tatlim ne haber nasilsin
sen nerelerdesin canim? naber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isteyim diyeyim sen anla ...teee 17.30a kadar hemde.Selamm tatlim ne haber nasilsin
Sagol bebisim:)Allaaaahh!! supersin canim ... ama nerde o sans
naber nanecigim?
Ayy allah kolayklik versin canim yaisteyim diyeyim sen anla ...teee 17.30a kadar hemde.
sen nerelerdesin canim? naber?
Iiiym balim sen nasilsincannnniiiimmmm nasilsin ???
Iyiym canim calisiyorum hala sen nasilsinSagol minnosum
Nasilsin kiz gorusmeyeli neler yapiyosun?
ayyy cocuklar adina sevindim,, simdi cocuk olmak vardi , ah anacim burda suanda baya havalar sogudu ..dun yine iyi idi yaaSagol bebisim:)
Iyiyim cok sukur parktayiz cocuklarla cookk sicaak yahuu hos cocuklar suyla oynuyor serinliyolar ama ben pistimm
tsk ederim canim benimmm... idare ediyorum bende , calis babam calis ... (yegenin nasil oldu canim? , bir degisiklik varmi)Iiiym balim sen nasilsin
sagolasinnn canim, sanada kolay gelsin demem gerekiyor , sicaklar bunaltmis iyice insanlari yaa ... bol bol su icAyy allah kolayklik versin canim ya
Yavas yavas delikler kuculmeye baslamis canimtsk ederim canim benimmm... idare ediyorum bende , calis babam calis ... (yegenin nasil oldu canim? , bir degisiklik varmi)
ohhh elhamdülillahYavas yavas delikler kuculmeye baslamis canim
Aynen sukur canim saolasinohhh elhamdülillah
Iyiyim tatlim cok sukur ne olsun dunya telasi ugrasip duruyoruz iste:)Iyiym canim calisiyorum hala sen nasilsin
Demee orda sogudumu havalar?ayyy cocuklar adina sevindim,, simdi cocuk olmak vardi , ah anacim burda suanda baya havalar sogudu ..dun yine iyi idi yaa
okullar ne zaman aciliyor sizin?
Bana abla dedi (aysen gruda style), Iyim tatlim sen nasilsin ablasinin guluhuu huuu aleykum selaaam
nasilsin ablam/
Benim isim buYemekten bahsettik ya hemen geldin . naneelimoonn gordunmu
Seffim. Gercekten catering te calisiyom ben, yemek benden sorulurOluurr sefimm
Sen aklina geldikce yaz boyle sende boldur tarif:)))
Merci
Ondan sonra fazla kilom var gitmiyor. Nasıl gidecekse.verdikce yenisini alıyorsun senBenim isim bu
Gercektenmi kizz nasil bildim.yaSeffim. Gercekten catering te calisiyom ben, yemek benden sorulur
Sen hic incecik sef gordunmu , dogru. diyosun bacimOndan sonra fazla kilom var gitmiyor. Nasıl gidecekse.verdikce yenisini alıyorsun sen
Sen bilirsinGercektenmi kizz nasil bildim.ya