- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.381
Bir daha kaynanamla tatile gidicem dersem beni gerekirse tekmeleyip aklımı başıma getirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen zaten ancak boğaza gelirsinMazef pasta icin geldim.
Hihi yapabildinmi reçeli yoğurdu? Evde durmak bana göre değil toprağım ya, plan yapamıyorum resmen. ÇamaşırA bi el atacağım simdi, ondan sonra yemek. Ne yapacağımı da bilmiyorum ya.evet almanya'yadayim. Vallah artik takicam. Ev isi bitmiyor anliyorum iyi tatiller diyeyim ben de kendimi evime adiyacam artik. Iyi bir ev hanimi degilim. :/ artk recel yapmak , yogurt mayalamak vs istiyorum. Hem vakit gecer evde
göbek hiiii, birçok kadının derdi canım ya kilo verdikçe oda küçülüyor tabi, sende haklısın.gobekten kurtulmak istiyorum, kilom iyi aslinda
Mazefff, minnosun doğumgünü geçmiş, Allah sağlıklı ,mutlu, huzur dolu ve cok başarılı yıllar versin yavruna, öpüyorum onu. Sen nasılsın? Nasıl geçti doğumgünü?Amin canım.insallah.yarin doğum günü.erken kutladin.
Bi tahminim var ama.. Noldu diye sorsam? Ayrıca, hakketten niye tatile beraber gittinizki? İyi niyetli mazo, pişman ettirdiler seni dimi?Bir daha kaynanamla tatile gidicem dersem beni gerekirse tekmeleyip aklımı başıma getirin
Selam canım nasılsın :) kızlar kayıp yine
naber kiz
Bana hiç böyle sarılmadınnaber kiz
Sakalların batar diye sarilmiyorumBana hiç böyle sarılmadın
Iyim. Sen nasilsin. Ev sahibi yokki bi cay koyup milleti cagirsinSelam canım nasılsın :) kızlar kayıp yine
Iyidir kiz kaynanayi ne yaptin, kadini cildirtmissinnaber kiz
Selam kusum ne haber nasilsin ?neler yapiyosun bakalim gorusmeyeli
Is guc, lisanin pesinden kosturmaktan hal kalmiyor. Kiz bildirimi ne yapcan topigine gir bak millet gelir, cayim hazir olsun sil, supurSelam kusum ne haber nasilsin ?neler yapiyosun bakalim gorusmeyeli
Beni etiketlemeseniz hic bildirim gelmiyor yahu
Allah iyilik saglik versin kusumIs guc, lisanin pesinden kosturmaktan hal kalmiyor. Kiz bildirimi ne yapcan topigine gir bak millet gelir, cayim hazir olsun sil, supur
Her gün traş oluyorum ben bi kereSakalların batar diye sarilmiyorum
iyiyim napayım tercih sonuçlarını bekliyorum heyecanlaIyim. Sen nasilsin. Ev sahibi yokki bi cay koyup milleti cagirsin
Ne yapalim ayoll bdv de dertler derya olmuss bende bir sandallsavrulup kalmisim oyy oyyHer gün traş oluyorum ben bi kere
iyiyim napayım tercih sonuçlarını bekliyorum heyecanla
Bdv den çıkmaz oldu ev sahibesi naneelimoonn