- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.081
Sen nerelisin nerdesinOoo hemseri sayilırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerelisin nerdesinOoo hemseri sayilırız
Aksarayliyim ben canim. Kochisar dogumluyum ama. Şuan yurtdısinda yasiyorum. Gurbetteyim anlayacaginSen nerelisin nerdesin
Gurbette olduğunu biliyorum da Aksaraylı olduğunu bilmiyodum.aksarayli bı tanıdığım vardı hiç sevmezdim halada sevmem ama seni sevdimAksarayliyim ben canim. Kochisar dogumluyum ama. Şuan yurtdısinda yasiyorum. Gurbetteyim anlayacagin
Aslinda ben senin sevmedigin o Aksarayliyim işteGurbette olduğunu biliyorum da Aksaraylı olduğunu bilmiyodum.aksarayli bı tanıdığım vardı hiç sevmezdim halada sevmem ama seni sevdim
Benim sevmedigim o Aksaraylı erkektitopikte erkek varAslinda ben senin sevmedigin o Aksarayliyim işte
Hahaha dur kız şaka yaptimdıBenim sevmedigim o Aksaraylı erkektitopikte erkek var
Bana sırf onu gereksizi hatirlattigin için bile kıbleye bilirim seniHahaha dur kız şaka yaptimdı
o kadar mı kötü birisiydi ?Bana sırf onu gereksizi hatirlattigin için bile kıbleye bilirim seni
Baş harfi A ile mi basliyordu yoksaBana sırf onu gereksizi hatirlattigin için bile kıbleye bilirim seni
Yok h ile basliyorduBaş harfi A ile mi basliyordu yoksa
Tarifine uygun bi tanidigim vardı. Aksarayli olup Ankara da yasayan. Acaba dedim bir ihtimalYok h ile basliyordu
Acaba ankarami bozuyor bu nigdelileriTarifine uygun bi tanidigim vardı. Aksarayli olup Ankara da yasayan. Acaba dedim bir ihtimal
Kız ne Nigdesi?Acaba ankarami bozuyor bu nigdelileri
Aksaray dicektimKız ne Nigdesi?
Kimmis bu aksarayliAksaray dicektim
allah geçinen versin hiç öyle bir durumumuz olmadı.zati muhterem çekilir dert değildi.allah karısına sabır versinKimmis bu aksarayli
Eyvallah canimmm, tingir mingir misali benimki . Ufaklık nasıl?İyiyim canım sen nasilsin
Aksi nalet cekilmezEyvallah canimmm, tingir mingir misali benimki . Ufaklık nasıl?
deme oyle yaaAksi nalet cekilmez
2 yaş sendromu desemdeme oyle yaa