GURBETCiLER DURAGI:)

A2 den başlaman çok iyi bir avantaj olmuş.Bence seviyen hiçte az değil.Bak gör çok çok rahat yaparsın sen.Seviye tespit sınavından A2 çıkması burda bence çok iyi.

Ayy hiç bişey Türkiye deki yediğimn tadını vermiyo :) bende türk marketnden alıyorm ama aynı tat yok maalesef:)

A2 den başlaman çok iyi bir avantaj olmuş.Bence seviyen hiçte az değil.Bak gör çok çok rahat yaparsın sen.Seviye tespit sınavından A2 çıkması burda bence çok iyi.
Yok canım burdaki seviyeden de haber yok :) türkiyede yapmıştım diğer sınavımı oyuzden burda A2 den başlıcam

Ayy hiç bişey Türkiye deki yediğimn tadını vermiyo :) bende türk marketnden alıyorm ama aynı tat yok maalesef:)

Sorma al benden de o kadar.Ne güzel bir sebze yemeği yaabiliyorum ne de başka bir yemek.Suyundanmıdır havasındanmıdır bilemedim.Zaten hergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ayr bir dert.

oo memleketler de yakın olsaydı Türkiyeye geldiğinizde gelin kızlar ablanız size yaprak sarması yapsın derdim oralarda da birkaç dost arkadaş yeter zaten kuzum..
almanya diyince de benim de aklıma çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyor

Bak çikolatalara diyecek lafım yok işte.Zaten geldim geleli 10 kilo aldım.Tövbe tövbe

Sorma al benden de o kadar.Ne güzel bir sebze yemeği yaabiliyorum ne de başka bir yemek.Suyundanmıdır havasındanmıdır bilemedim.Zaten hergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ayr bir dert.
Kesinlikle aynı dertten bende yakınıyorm ne pişirsem diye :) valla neyinden bende anlamadım hiç tat yok suyu bile değişk :)

Kızlar benim yarın okul var ve biraz daha ödevleri yapmam lazım.Sizleri tandığıma memnun oldum.Geldikçe uğrarım artık bu topiğe.Allah'a emanet olun iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…