-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.721
Oo süper sen baya yol gitmişsin :) yok canım tarih belli değil konuşmaya gitik yer yok kesin bi tarih veremiyoruz ararız dediler 2ay oldu dönmedilr . Sadece ufak bi sınav yaptılar bi kaç soru sordular seviyemi ölçmek için o kadar bakalm ne zaman dönecekler . A2yi yapıcam baklm
Ayy hiç bişey Türkiye deki yediğimn tadını vermiyo :) bende türk marketnden alıyorm ama aynı tat yok maalesef:)Alıştım ya azcık azcık.Rüya da alışır daha çok yeni.İlk 3 ayımı hatırlıyorumda fenalıklar geliyordu bana.Arkadaş yok komşu yok.Türkçe konuşan yok.Allah ım dedim delirmezsem iyidir.Neyse çok şükür.Şimdi kurstan yabancı bayan arkadaşlarımız oldu.Hafta sonları buluşup kahve içiyoruz almanca konuşuyoruz.Baya baya işimize yarıyor.
Bu arada benim yerime bol bol yaprak sarması ye vallahi.Geçen burda bende Tokat yaprağı buldum burada Türk marketinde.Gerçi ne kadar gerçeği bilemem ama hemencecik sarıverdim :)))
Yok canım burdaki seviyeden de haber yok :) türkiyede yapmıştım diğer sınavımı oyuzden burda A2 den başlıcamA2 den başlaman çok iyi bir avantaj olmuş.Bence seviyen hiçte az değil.Bak gör çok çok rahat yaparsın sen.Seviye tespit sınavından A2 çıkması burda bence çok iyi.
Ayy hiç bişey Türkiye deki yediğimn tadını vermiyo :) bende türk marketnden alıyorm ama aynı tat yok maalesef:)
oo memleketler de yakın olsaydı Türkiyeye geldiğinizde gelin kızlar ablanız size yaprak sarması yapsın derdim oralarda da birkaç dost arkadaş yeter zaten kuzum..Alıştım ya azcık azcık.Rüya da alışır daha çok yeni.İlk 3 ayımı hatırlıyorumda fenalıklar geliyordu bana.Arkadaş yok komşu yok.Türkçe konuşan yok.Allah ım dedim delirmezsem iyidir.Neyse çok şükür.Şimdi kurstan yabancı bayan arkadaşlarımız oldu.Hafta sonları buluşup kahve içiyoruz almanca konuşuyoruz.Baya baya işimize yarıyor.
Bu arada benim yerime bol bol yaprak sarması ye vallahi.Geçen burda bende Tokat yaprağı buldum burada Türk marketinde.Gerçi ne kadar gerçeği bilemem ama hemencecik sarıverdim :)))
Yok canım burdaki seviyeden de haber yok :) türkiyede yapmıştım diğer sınavımı oyuzden burda A2 den başlıcam
oo memleketler de yakın olsaydı Türkiyeye geldiğinizde gelin kızlar ablanız size yaprak sarması yapsın derdim oralarda da birkaç dost arkadaş yeter zaten kuzum..
almanya diyince de benim de aklıma çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyor
Kesinlikle aynı dertten bende yakınıyorm ne pişirsem diye :) valla neyinden bende anlamadım hiç tat yok suyu bile değişk :)Sorma al benden de o kadar.Ne güzel bir sebze yemeği yaabiliyorum ne de başka bir yemek.Suyundanmıdır havasındanmıdır bilemedim.Zaten hergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ayr bir dert.
Amin senin gibi olurum inşallah:)Anladım canım.Herşeyin heyırlısı olsun ozaman. :)
ay bu kilolar ahhh alması kolay vermesi zor...Bak çikolatalara diyecek lafım yok işte.Zaten geldim geleli 10 kilo aldım.Tövbe tövbe
Kesinlikle aynı dertten bende yakınıyorm ne pişirsem diye :) valla neyinden bende anlamadım hiç tat yok suyu bile değişk :)
Belkide canım :) istanbula gittiğimde şunu yicem bunu yicem diye şimdiden plan yapar oldum :))o alışamadığındandır canım zamanla normal gelir sana da
Bende çok memnun oldum canım kolay gelsin sana iyi akşamlar :)Kızlar benim yarın okul var ve biraz daha ödevleri yapmam lazım.Sizleri tandığıma memnun oldum.Geldikçe uğrarım artık bu topiğe.Allah'a emanet olun iyi akşamlar.
anne yemeklerini de özlemişsindir heralde kuzumBelkide canım :) istanbula gittiğimde şunu yicem bunu yicem diye şimdiden plan yapar oldum :))
Bende çok memnun oldum canım kolay gelsin sana iyi akşamlar :)
Ahh ahh burnumda tütüyor :) hafta sonları kayınvalideme gidiyorz oda yapıyo sağolsun idare ediyorm böylelikle :))anne yemeklerini de özlemişsindir heralde kuzum
sağolsun kayınvalidende yapıp yediriyorsa nice kaynanalar var eringeç ..Ahh ahh burnumda tütüyor :) hafta sonları kayınvalideme gidiyorz oda yapıyo sağolsun idare ediyorm böylelikle :))
Hakkını yiyemem allah razı olsun dogru söylüyosn canımsağolsun kayınvalidende yapıp yediriyorsa nice kaynanalar var eringeç ..
ALLAH RAZI OLSUN gerçekten de kayınvalşdenden kuzum...Hakkını yiyemem allah razı olsun dogru söylüyosn canım