- 23 Şubat 2016
- 477
- 330
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.741
Aynen canım bu arada senin yaş kaçtıALLAH RAZI OLSUN gerçekten de kayınvalşdenden kuzum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bu arada senin yaş kaçtıALLAH RAZI OLSUN gerçekten de kayınvalşdenden kuzum...
32 canım senin? ben ablanızımdırAynen canım bu arada senin yaş kaçtı
Yok ya ne ablası yakın sayılır yaşımız bende 28 im :))32 canım senin? ben ablanızımdır
olur mu canım sen daha küçüksün kuzumYok ya ne ablası yakın sayılır yaşımız bende 28 im :))
30 a dayandım bende :)olur mu canım sen daha küçüksün kuzum
olsun olsun 30 olmadığına göre daha 2lerdesin...30 a dayandım bende :)
Valla 22 23 ten sonrası okadr hızlı geciyoki hiç bişey anlamadım:)olsun olsun 30 olmadığına göre daha 2lerdesin...
ay bazen diyorum 30 u geçtik beee
evet canım öyle geçmez sanıyorsun da geçiyor ..Valla 22 23 ten sonrası okadr hızlı geciyoki hiç bişey anlamadım:)
Aynen dimi bend ole diyorum:) inşallah bebişin olurda ozaman zaman nasıl geçicek hiç anlamazsın :)evet canım öyle geçmez sanıyorsun da geçiyor ..
ay isteklerin de bile insan bir şey isteyince hemen olur sanıyor benim bebeğimi beklediğim gibi bir baktım 3 senedir uğraşıyorum ama zamanı gelmeden de nasip olmuyor...
ahh ahh ama o genç hallerimi düşününce şimdiki aklım olsaydı neler değişirdi be
ay hayırlarla sağlıcakla inşallah canım benim buradaki dostların da bu konuda çok kafasını şişirdim anam ne yesek ne içsek bilemez hale geldik sitede bir arkadaş güldürdü geçende beni zıkkımın kökü kaldı bebek için yemedğimizAynen dimi bend ole diyorum:) inşallah bebişin olurda ozaman zaman nasıl geçicek hiç anlamazsın :)
Haha ne komik söylemiş :)) evet bende okuyorum ne zormuş diyorum kendi kendime rabbim bütün bebek isteyenlerin yardımcısı olsun zor süreçler sanırımay hayırlarla sağlıcakla inşallah canım benim buradaki dostların da bu konuda çok kafasını şişirdim anam ne yesek ne içsek bilemez hale geldik sitede bir arkadaş güldürdü geçende beni zıkkımın kökü kaldı bebek için yemedğimiz
çok istediğimizden mi acaba diyoruz glüm gerçi vakti gelmediği zaman her şey kendimizin ürettiği bir bahane de ilk başlarda çok daha fazla üzülürdüm ağlamalarım dinmezdi de şimdi daha rahatım yani kendimi sakinleştiriyorum..Haha ne komik söylemiş :)) evet bende okuyorum ne zormuş diyorum kendi kendime rabbim bütün bebek isteyenlerin yardımcısı olsun zor süreçler sanırım
Tamam canım iyi geceler tanıştıgma çok memnun oldum çok iyi geldi sohbet görüşmek üzere ❤ :)çok istediğimizden mi acaba diyoruz glüm gerçi vakti gelmediği zaman her şey kendimizin ürettiği bir bahane de ilk başlarda çok daha fazla üzülürdüm ağlamalarım dinmezdi de şimdi daha rahatım yani kendimi sakinleştiriyorum..
canım ben de uyumaya gidiyorum sana ii geceler birkaç arkadaş daha edindim ne güzel görüşürüz sık sık burada muhabbetlerimiz bol olsun
Merci Benim fransizcam buraya kadar iyilik saglikBonjour madame comment ça va
merhaba canımTamam canım iyi geceler tanıştıgma çok memnun oldum çok iyi geldi sohbet görüşmek üzere ❤ :)
Merhaba canım nasılsın:)merhaba canım
@Kurk Mantosuz Madonna My SouL @NIKITA basbelasiyim Elif Koremanya
nerelerdesiniz kuzular
Burdayım şekerim nasılsınnmerhaba canım
nerelerdesiniz kuzular
merhaba canım
nerelerdesiniz kuzular
Bende iyiyim canım ne olsun cayimi yaptım oturuyorum havalar nasıl oralardaBuradayım canım, nasılsın?