- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.661
Bizde ozledik valla kuzumAmin canım benim, çok teşekkürler..
İyiyim sen nasılsınn, özledim sizlere işten ayrılınca uğrayamadım pek orda hep açıktı önümde sayfabelki de ondan çıkardı işten patron
Istedigin cay olsun kuzum buyurben de hamdolsun canım bir bardak bana da yolla çay canımcım...
ne iyi gelir ben erindim demlemedim çay
tabii canım başımın üzerinde yerin var yeter ki sen gel aaa koca çaydanlığım var ona demlerizIstedigin cay olsun kuzum buyur
Kizz varya yolum duserse ankaraya sirf cayini icmeye gelirim hee
Oluurr valla ancak koca caydanlik paklar bizitabii canım başımın üzerinde yerin var yeter ki sen gel aaa koca çaydanlığım var ona demlerizaha şimdi de çay içiyorum çaysız günüm olmuyor ...
kan verdim ben de gebelik için 3 günüm geçti bakalım testosteron hormonu da yüksek çıktı gebelik olmazsa hap verecek düzeltmek için hormonları hem bıyıklar hem sakallardan kurtuluruz beorman gibi çıkıyor hehehehehe
anca bize yeter canım ya koca çaydanlık...Oluurr valla ancak koca caydanlik paklar bizi
Oo ne guzel basladiniz demek ee hadi hayirlisi kuzum ya:))
Aynen kildan tuyden kurtulursun toptan temizlik
Iyi yapmissin kuzum ya insallah muradina erersin tez vakitteanca bize yeter canım ya koca çaydanlık...
ay canım bakalım bayramdan sonrasına kadar oluruna bırakacaktık da şu hormonlara bakıtayım dedim..
ay ankaraya gelirsen haber ver ha
Hosgeldin canimMerhaba arkadaslar yeni gordum konuyu bende yazayim dedim bende almanyadan gurbetciym :)
Benimki soru degilmiHosbuldum :) evliyim evlenip buraya geldim sen evli bekar :)
Oo maşallah :) benim daha çok yeni sene olmadı 3 aylık evliyim 3 aydır burdayım :) sen kıdemli olmuşsun gurbette :)))Benimki soru degilmigenelimiz evlenerek geliyoruz zaten gurbet ellere
Canim ben evliyim 14 senedir gurbetteyim,4 cocuk annesiyim:)
Sen kac sene oldu?cocuk varmi?
hoşgeldin sohbetimize canımHosbuldum :) evliyim evlenip buraya geldim sen evli bekar :)
Hosbuldum teşekkürler sen nerdensin :)hoşgeldin sohbetimize canım
ben de aslen tokatlıyım ankarada yaşıyorum canım 3.5 senelik evliyim bebek istiyorum canım hayırlısıyla sağlıcakla 3 senedir..Hosbuldum teşekkürler sen nerdensin :)
Hayırlısıyla olur inşallahben de aslen tokatlıyım ankarada yaşıyorum canım 3.5 senelik evliyim bebek istiyorum canım hayırlısıyla sağlıcakla 3 senedir..
amin canım hayırlarla sağlıcakla olur tüm isteyenlerin de bizlerin de inşallah aminHayırlısıyla olur inşallah
Oyy masallah sizede,cicegi burnunda taze gelinsin demek ne guzelOo maşallah :) benim daha çok yeni sene olmadı 3 aylık evliyim 3 aydır burdayım :) sen kıdemli olmuşsun gurbette :)))
Aynen öyleyim sanırım :)) amin hepimizi inşallah :))Oyy masallah sizede,cicegi burnunda taze gelinsin demek ne guzel)
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim:)
Ben eskidim artik yaw
Bizde ozledik valla kuzum
Ne demek istiyosun simdi bizim yuzumuzden mi ayol