- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.181
PisttAy hiç bilmiyorumki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PisttAy hiç bilmiyorumki
Naber
Iyilik senden naber
Hastaydik kızımla yeni iyi olduk canım.Iyilik senden naber
ah cancagizim, ev isi süründürür valla, bak eve varinca artik umursamiyorum, aaa yeter gelior resmen. sende umursama, oki yapilacak, dinlenmene önem ver hee.Bendebozledim seni ne olsun canim ya is ev surunme :) sen nasilsin
yuvarlan annemmm, nerde yuvarlanan, orda nimeti bol olanCok gecmis olsun tatlim
Ne olsun bende ayni ev,cocuklar,yuvarlaniyorum
mazos gecmis olsun ...Hastaydik kızımla yeni iyi olduk canım.
Sağol nikita seninkide geçer insallahmazos gecmis olsun ...
insallah canim, aniden oldu , sariyor beni illa ya ... öf.Sağol nikita seninkide geçer insallah
Amaann dunya telasi iste hic bitmiyoki anacim:))yuvarlan annemmm, nerde yuvarlanan, orda nimeti bol olan
ya , aciktim bilionmu... nudelsa kasik atacagim iki dakka sonra.
aynen tatlim..Amaann dunya telasi iste hic bitmiyoki anacim:))
Ohh afiyet olsunbir kasikta benim yerime ye
Hastaydik kızımla yeni iyi olduk canım.
Sen su bagisiklik sistemini guclendir biraz surekli hasta oluyorsun bende 16 martta istanbula gidiyorum canim nasipse tedaviye baslayacagizah cancagizim, ev isi süründürür valla, bak eve varinca artik umursamiyorum, aaa yeter gelior resmen. sende umursama, oki yapilacak, dinlenmene önem ver hee.
napayim canim, ayni...birazda üsütmüsüm yine, ama agir degil sükür , burnumu cekiyorum okadar
yarin bizimkilerle bi almanya yapacagiz , onu dusunuyorum biraz, akraba ziyareti de olacak, onlara varmadan biraz dolasmayi planliyoruz, tam kesinlestiremediksede.
senden naber baska?
bugün hastaneden hastaneye koşuşturduk ilk iğnem vuruldu yumurtalarımın büyümesi için canım artık tedavi başlamış oldu :)
NaifimmHuhuuu hanımlarrrr neredesiniz yahu?
Nasılsınız neler yaparsınız?
basbelasiyim
OriginalNIKITA
naneelimoonn
TopraKahveBob
Disipline Girmis BirKadin
Mazef
aaynaa
Ahaha senin uykuyu demledigin vakitlerde ben cin gibi ayaktayım.Naifimm
Valla senin yazdigin saatlerde ben derin uykudaydimerkenden yattim valla yoruluyorum ayol,aldim uykumu cok sukur... guzelim enerji doluyumm!harika bir gune daha uyanabildigim icin rabbime bin sukur
Sen nasilsin tatlimm
Oyy canim yaa valla cok zorAhaha senin uykuyu demledigin vakitlerde ben cin gibi ayaktayım.
Benim ufaklik sagolsun uykuya hasret kaldım yeminle.
Sabahta erken kalkıp büyük kizi okula götürüyorum. Şimdi de bıraktim, eve gidiyorum. Halen uyuyorsa belki eşim kalkana kadar 1 saat uyurum.