- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim nasilsin :)
Günaydın canımm
aaaa. ciddimisin ? iyi ozaman canim,ay ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ALLAH SİZLERİN DE MURADLARINIZI HAYIRLARLA NASİP ETSİN GÜLÜM..
yarın şu iğneleri bir yazdırsaydık kendimiz vurabiliyormuşuz göbekten hehehe
aaayy ben grip olmusum, iki gundur.
kisss nörüyon?? aaa özledim heeGunaydin canim nasilsin :)
Bendebozledim seni ne olsun canim ya is ev surunme :) sen nasilsinkisss nörüyon?? aaa özledim hee
Iyiyim kuzum cok sukur:)Gunaydin canim nasilsin :)
Evet ya bu ara giremiyorum fazla islerim yogundu ama koskocaman ozledimmnIyiyim kuzum cok sukur:)
Bu aralar goremiyorum seni pek,ozledim valla
Aynen öyle canım.ust üste doktora gotrmustum.btde üstüne hasta olunca iyice huyu değişti baş edemiyorum artikÇok geçmiş olsun canım.
Keşke çocuklar hastalanacagına bize gelse.
Ben çok üźülüyorum onlar hastalanınca. Agızları dilleri yok yavrucakların.
Benim ufakligida ugradi da şükür çabuk atlattı.
Ayyy o huy degişimini hiç söyleme valla berbat birşey. Hergün daha da uysallaşmasını beklerken iyice zıvanadan çıkıyorlarAynen öyle canım.ust üste doktora gotrmustum.btde üstüne hasta olunca iyice huyu değişti baş edemiyorum artik
Cok gecmis olsun tatlimaaayy ben grip olmusum, iki gundur.
ama isteyim, sen nasilsin nanelimonum ?
Erkek gördüğü an doktor sanıp ya ağlıyor yada kucağıma tırmanıyor.ger dediğim olsun diyor.olmazsa cirkeflik diz boyu parka gidiyoruz kimseyi oyuncaklara yanastirmiyor.Ayyy o huy degişimini hiç söyleme valla berbat birşey. Hergün daha da uysallaşmasını beklerken iyice zıvanadan çıkıyorlar
Hadi yaa!o nasil biseymis ki ?ilk defa duyuyorum,duz taban gibi gorunyodu fotoda iyi yapmissin goturmekle,ee ne dedi peki dr?nasil bi tedavi uygulayacak?Kız naneelimoonn benim kızı ortopediye götürdüm. Taban çökmesi varmis
Bı nevi düz tabanlik.doktor geçeceğini düşünüyorum dedi.evde bile bot tarzı ayakkabı giyecek.panduf gibi şeyler yasak.bol bolda parmak ucunda yurutun dedi.Hadi yaa!o nasil biseymis ki ?ilk defa duyuyorum,duz taban gibi gorunyodu fotoda iyi yapmissin goturmekle,ee ne dedi peki dr?nasil bi tedavi uygulayacak?
Anladim kuzum,telas edecek bisey yok o zaman ya zamanla gecer dediyse,ama dediklerini yap canim ayak ucunda yurutme isi mantikli...Bı nevi düz tabanlik.doktor geçeceğini düşünüyorum dedi.evde bile bot tarzı ayakkabı giyecek.panduf gibi şeyler yasak.bol bolda parmak ucunda yurutun dedi.
Öyle tabi. Parmak ucunda hiç yurmedi benim kız.biz biraz yürüttük.simdi kendi kendine bazen parmak ucunda yürüyor.demekki bilmiyormustu öyle yuruyebildigini bizde fazla üstüne gitmiyoruz o yüzden.malun bizim kız az buçuk inattirAnladim kuzum,telas edecek bisey yok o zaman ya zamanla gecer dediyse,ama dediklerini yap canim ayak ucunda yurutme isi mantikli...
Rabbim dermansiz dert vermesin kuzum hepsi gecer:)
Hahaha kime cekmis acepÖyle tabi. Parmak ucunda hiç yurmedi benim kız.biz biraz yürüttük.simdi kendi kendine bazen parmak ucunda yürüyor.demekki bilmiyormustu öyle yuruyebildigini bizde fazla üstüne gitmiyoruz o yüzden.malun bizim kız az buçuk inattir
Ay hiç bilmiyorumkiHahaha kime cekmis acep