GURBETCiLER DURAGI:)

ay ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ALLAH SİZLERİN DE MURADLARINIZI HAYIRLARLA NASİP ETSİN GÜLÜM..
yarın şu iğneleri bir yazdırsaydık kendimiz vurabiliyormuşuz göbekten :KK70::KK70::KK70: hehehe
aaaa. ciddimisin ? iyi ozaman canim,
kendin yaparsin guzelce. (ya , ben igneyi hic hazetmiyorum, bi defasinda sandalyede varya ,kan aldirirken , fenalastim bilionmu, artik nasil kurdumsa kafamda , kalkamadim resmen yerimden, hemsire uzatti bacaklarimi falan, ay o neydi ya :KK70: ) eskiden hic korkmazdim ,nolduysa artik sonradan ürkmeye basladim.
kiz guluosunda, madem okadar kolay yaparsin :KK66:

Çok geçmiş olsun canım.
Keşke çocuklar hastalanacagına bize gelse.
Ben çok üźülüyorum onlar hastalanınca. Agızları dilleri yok yavrucakların.
Benim ufakligida ugradi da şükür çabuk atlattı.
Aynen öyle canım.ust üste doktora gotrmustum.btde üstüne hasta olunca iyice huyu değişti baş edemiyorum artik

Ayyy o huy degişimini hiç söyleme valla berbat birşey. Hergün daha da uysallaşmasını beklerken iyice zıvanadan çıkıyorlar
Erkek gördüğü an doktor sanıp ya ağlıyor yada kucağıma tırmanıyor.ger dediğim olsun diyor.olmazsa cirkeflik diz boyu parka gidiyoruz kimseyi oyuncaklara yanastirmiyor.

Hadi yaa!o nasil biseymis ki ?ilk defa duyuyorum,duz taban gibi gorunyodu fotoda iyi yapmissin goturmekle,ee ne dedi peki dr?nasil bi tedavi uygulayacak?
Bı nevi düz tabanlik.doktor geçeceğini düşünüyorum dedi.evde bile bot tarzı ayakkabı giyecek.panduf gibi şeyler yasak.bol bolda parmak ucunda yurutun dedi.

Bı nevi düz tabanlik.doktor geçeceğini düşünüyorum dedi.evde bile bot tarzı ayakkabı giyecek.panduf gibi şeyler yasak.bol bolda parmak ucunda yurutun dedi.
Anladim kuzum,telas edecek bisey yok o zaman ya zamanla gecer dediyse,ama dediklerini yap canim ayak ucunda yurutme isi mantikli...
Rabbim dermansiz dert vermesin kuzum hepsi gecer:)

Anladim kuzum,telas edecek bisey yok o zaman ya zamanla gecer dediyse,ama dediklerini yap canim ayak ucunda yurutme isi mantikli...
Rabbim dermansiz dert vermesin kuzum hepsi gecer:)
Öyle tabi. Parmak ucunda hiç yurmedi benim kız.biz biraz yürüttük.simdi kendi kendine bazen parmak ucunda yürüyor.demekki bilmiyormustu öyle yuruyebildigini:KK48: bizde fazla üstüne gitmiyoruz o yüzden.malun bizim kız az buçuk inattir

X